Şimdi Ara

HTC, One M8 için Marshmallow hazırlıklarını tamamladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC, One M8 için Marshmallow hazırlıklarını tamamladı 

HTC, Lollipop güncellemeleri ile birlikte verdiği sözleri kısa bir gecikmeyle de olsa yerine getirerek kullanıcıların takdirini kazanmıştı. Maddi açıdan zor dönemler geçiren şirket Android 6.0 Marshmallow güncellemesi için de benzer bir gayret göstererek amiral gemilerini kısa bir süre içerisinde güncellemeyi planlıyor.

@LlabTooFeR adındaki Twitter kullanıcısı ise genellikle akıllı telefon dünyasındaki başarılı sızıntıları ile biliniyor. Kaynağın verdiği bilgiye göre HTC'nin One M8 için hazırladığı Android 6.0 Marshmallow sürümünde sona gelindi. Sense 7.0 ile birlikte sunulacak Marshmallow güncellemesinin iki hafta içerisinde Avrupa'da başlayacağı belirtiliyor.

Geçtiğimi günlerde One M8 için Android 6.0 güncellemesi Bluetooth sertifikalarında da ortaya çıkmıştı ve hatta Tayvanlı üretici de güncelleme için yıl sonunu işaret etmişti. Bu bilgileri bir araya getirdiğimizde iddianın büyük ihtimalle gerçeğe dönüşeceğini söyleyebiliriz. One M9 için de Android 6.0 güncellemesi henüz yayınlanmış değil, belki de üretici her iki amiral gemisi modeli için güncellemeyi aynı anda başlatabilir.

Tweetin altında bir kullanıcının Desire Eye güncellemesi sorması üzerine ise @LlabTooFeR'nin "Önümüzdeki yılın ikinci çeyreği içerisinde" cevabını verdiğini de belirtelim.

• M9 a yok m8 e var ilginç anlamış değilim

• theyapici kullanıcısına yanıt
    M8 daha fazla sattigi icin olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda be, ne zamandır haber gelmiyordu iyi oldu bu. En çok uygulama izinleri ve Sense 7 için bekliyorum.
  • 24 saat içinde geliyor güncelleme

https://twitter.com/moversi/status/672105656489349120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanb85 -- 2 Aralık 2015; 21:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

M9 a yok m8 e var ilginç anlamış değilim

Çünkü m9 sd 810, m8 801. Z3 üde güncelleme z5 den önce gelecek.

• Bazen yerden here vursakta Htc'nin bu cabasi takdir edilesi umarim biran once kendilerine gelirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • m9 aldımı 6.0

• bu gün 3 tane güncelleme geldi ama çok küçük boyutta 2 tanesi 500 kb civarında bitanesi de 1.72 mb aciklamasida ota üzerinden güncelleme için güncelleme falan yazıyor du bi heyecanla yukledim arkasından 6.0 gelirdiye ama gelmedi?? bu arada tel m8 32gb amerika dan alınma factory unloced

• HTC One (M8) unlocked versiyon için dağıtılacakmış 24 saat içinde
  • Beyler android platformuna HTC One m8 alarak katılmış bi arkadaşınız olarak rom root olaylarına uzağım ama telefonum da yüklü sanırım çünkü 5.0.2 ve sense 7 yüklü an itibariyle. yurt dışından gelmiş bi cihaz elimdeki. rom root atılı cihaza da android 6.0 güncellemesi geliyor mu yoksa ne yapmam gerekiyo ve yüklü olan imei bu durumlarda etkileniyo mu bilgi verirseniz sevinirim.
  • bu gün 3 tane güncelleme geldi ama çok küçük boyutta 2 tanesi 500 kb civarında bitanesi de 1.72 mb aciklamasida ota üzerinden güncelleme için güncelleme falan yazıyor du bi heyecanla yukledim arkasından 6.0 gelirdiye ama gelmedi?? bu arada tel m8 32gb amerika dan alınma factory unloced

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

snapdragon 801 veya 810 olmasının güncelleme önceliğiyle ne alakası var anlayamadım??

senin mantığına göre Sony Xperia Z2, Z5'ten önce alacak güncellemeyi??
  • HTC: m9 a guncelleme vermemismiyim ? Niyemi vermedim ? M8 e dahami once vermisim ? Aha dayiya sor zuha

• Demek ki yeni yila Sense 7 ve Android 6 ile giriyoruz. Iyi haber.

1.5 yildir bir defa bile 'neden bu telefonu aldim' diye sormadim. Bundan sonra plastik telefon kullanmam, elde biraktigi his degisilmez. Sense bence android dunyasinin en temiz ve sorunsuz arayuzu. Cok memnunum. Ayrica 'themes' ile istedigim wallpaper i kullanmak ve telefonun diger renklerini de temaya uygun secebilmek cok guzel. Sikildikca arayuzun renklerini degistiriyorum.

Surekli elestrilen 4MP kamerasi da daha once kullandigim butun telefonlardan daha berrak fotograflar cekiyor. 4MP online ortamlar, whatsapp'tan paylasmak vs icin paha bicilemez. Poster bastirmayacaksam ne yapayim 21MP'yi.

Maalesef dizayn konusunda son A9 hayal kirikligi. Bu telefon bozuldugunda yine ilk tercihim HTC olur, tabii fiyatlar ucmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

S800 serisi tüm cihazlar için qualcomm tarafından resmi 6.0 device tree mevcut. Firmanın keyfine bağlı güncelleme işi. G2 bile Android 6.0 alabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sevindim m8 sprint var umarım yakında güncelleme için ruu gelir. telefon bildiğin sağlamlık abidesi 1 yıl oldu asla kılıfa koymadım defalarca düştü fırladı hor işler geldi başına ama hala taş taş. hızı falan da çok yeterli kamera da fena değil sağlam ve akıcı telefon isteyenler kesinlikle htcye bakmalı

• Türkiye cihazlarına ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?

• m8 s üvey evlat mı neden ona yok nedennnn
  • Bana dün geldi arkadaşlar m8 unloced abd den alınma simgeler daha estetik olmuş hoşuma gitti baya ama şarj yuzdesini göstermiyor bu kötü oldu sense 7 de iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.