|
Samsung sürpriz Galaxy S8 güncellemesiyle şaşırttı: Dört yıllık telefonlar güncelleme aldı
-
-
yeter artık satın güncellemesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S8'i ilk çıktığında almıştım. Bundan 3 ay önce batarya neredeyse tutmaz oldu diye yetkili serviste yeni taktırttım. Şimdi yine ilk günkü gibi. Gorilla glass, su geçirmezlik falan on numara zaten. 2 sene orjinal clear view kabı ile kullandım, sonra o yırtılınca çakma kaplar ile kullandım. Kaç kere düştü. Hızlı da düştü, hala bir çizik bile yok. Amiral gemilerini sağlam yapıyor Samsung.
-
Duzenli guncellemeye baslansaydi sasirtici etkisi belki olurdu lakin tek bir guncelleme ile yillar sonra geliyorsa emin olun Exynos dahil Samsung un urettigi donanimsal veya yazilimsal guvenlik aciklari kritik ki bu guncelleme yayinlaniyor. Bu tur guncellemeler her platformda her markada yillardir cikmaktadir..
-
Samsungun 4 yıllık amiral gemisi telefonunun güncelleme almasının haber değeri var. 🤦🏻♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A70 e en son android 12 versin canımı yesinler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kılıçla Son vuruşu yapacak
iPhone X ile aynı yıl çıktılar bi zahmet versinler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçekten güzel yorum
Haber değeri yok hocam. DH'ye ne bakıyorsun sen... Haber bildirimi gelince güldüm, yorumları okumaya geldim.
Bunu yazıya döken arkadaşa ayrıca akıl fikir niyaz ediyorum.
İyi ki iphone kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
se2020 den bazı sebeplerden dolayı s8 e geçtim. kendimi çağ atlamış gibi hissediyorum. bilsem hiç se2 almazdım s10 alıp geçerdim.
Snapdragon'lu s20 fe alınabilir şimdi hocam, fiyatına göre en iyi telefon.
Apple gibi cihazı yavaşlatan, bataryayı tüketen güncelleme vermiyor şükür.
S6 da 6 ay kadar önce bir güncelleme aldı. O haber olmadı nedense :)
-
O çöpü ben de aldım. 2 ay kullandıktan sonra güç bela sattım. Değer kaybetmiyor diye sürekli söylenen iPhone yüzde 20 değer kaybetti. Bu da böyle bir yalandır. iPhone 12 mini 10.000 liradan çıkıp 7.600 liraya düştü. Yüzde 20'den fazla. Korkunç bir düşüş. Demek ki Samsung gibi bunlar da hak etmediği fiyattan çıkıyor. O SE 2020 çöpüne burada öyle methiyeler dizildi ki. O cihazı aşırı abartanların gerçekten hayatlarında hiç akıllı telefon görmediğini düşünüyorum. Ha iPhone 6-6s-7-8 serisinden alıştığı için geçenlere veya illaki küçük iPhone isteyenlere ya da telefonu kullanmak için çok çok sınırlı vakti olup telefonu çok temel ihtiyaçlar için kullanan kişilere sözüm yok. Bataryası günü çıkarmıyor bile. Birkaç istisna dışında gerek Samsung gerek Apple hatta Huawei'nin amirallerinden o cihaza geçip memnun kalınacak bir cihaz değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
android 9da kalacak ama değil mi
S8'e göre daha eski ya. İşte onun haberi çıksaydı Apple'ın karizması fena çizillirdi. Sonuçta Samsung 6 yıllık cihaza güncelleme göndermiş. Ama ne hikmetse iPhone 6 güncelleme alınca kıyamet kadar haber çıkıyor. Sanki ölümsüzlük bulunmuş gibi.
Güvenlik güncellemesi o büyük adroid güncellemesi değil genelde google yayınlıyor açık kapatma için felan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Samsungun 4 yıllık amiral gemisi telefonunun güncelleme almasının haber değeri var. 🤦🏻♂️
|
S8'i ilk çıktığında almıştım. Bundan 3 ay önce batarya neredeyse tutmaz oldu diye yetkili serviste yeni taktırttım. Şimdi yine ilk günkü gibi. Gorilla glass, su geçirmezlik falan on numara zaten. 2 sene orjinal clear view kabı ile kullandım, sonra o yırtılınca çakma kaplar ile kullandım. Kaç kere düştü. Hızlı da düştü, hala bir çizik bile yok. Amiral gemilerini sağlam yapıyor Samsung.
|
Duzenli guncellemeye baslansaydi sasirtici etkisi belki olurdu lakin tek bir guncelleme ile yillar sonra geliyorsa emin olun Exynos dahil Samsung un urettigi donanimsal veya yazilimsal guvenlik aciklari kritik ki bu guncelleme yayinlaniyor. Bu tur guncellemeler her platformda her markada yillardir cikmaktadir..
|
yeter artık satın güncellemesi.
|
Görende android 11 gelmiş sanır telefona. Alt tarafı güvenlik güncelleştirmesi. Boş boş haberler. |
se2020 den bazı sebeplerden dolayı s8 e geçtim. kendimi çağ atlamış gibi hissediyorum. bilsem hiç se2 almazdım s10 alıp geçerdim.
|
Haber değeri yok hocam. DH'ye ne bakıyorsun sen... Haber bildirimi gelince güldüm, yorumları okumaya geldim.
Bunu yazıya döken arkadaşa ayrıca akıl fikir niyaz ediyorum. |
S8'e göre daha eski ya. İşte onun haberi çıksaydı Apple'ın karizması fena çizillirdi. Sonuçta Samsung 6 yıllık cihaza güncelleme göndermiş. Ama ne hikmetse iPhone 6 güncelleme alınca kıyamet kadar haber çıkıyor. Sanki ölümsüzlük bulunmuş gibi. |
Şu hayatta en doğru aldığım kararlardan biri de iphone se 2.nesil yerine samsung s10+ almak oldu. Az daha iphone alıyordum. |
Benzer içerikler
- reddit video indir
- twitter mavi tik ücreti
- whatsapp hesap silme
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- biyografi sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X