Şimdi Ara

Samsung sürpriz Galaxy S8 güncellemesiyle şaşırttı: Dört yıllık telefonlar güncelleme aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung Galaxy S10+ kullaniyorum, Android 11 guncellemini geri alarak Android 10'a cekmeyi planliyorum bos bir vaktimde. Gece modunda resim cekiminin ve de wifi direct ile cok hizli dosya aktariminin tek kelime ile icine etmisler!

• Samsung mecbur yapacak böyle hamleleri. Eskisi gibi Nokia ve Samsung egemenliği yok. Zira piyasayı kasıp kavuran diğer çin markaları daha fazla şaşırtıyor kullanıcıları ekonomi ve özellik yönünden.

• Belki ben şüpheci yaklaşıyorum çok fakat böyle güncellemelerin ben telefonları yavaşlattığını düşünüyorum. S8 kullanıcısıyım android pie güncellemesinden beri gelen hiç bir güvenlik güncellemesini yapmadım. Zaten telefonda ekstra bir şey yapmıyorum. Hala canavar gibi çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Aynı telefonu 4 senedir kullanmasam inanırım 👍

Nolur inan bana lütfen. Hatta sen inan diye özel olarak yazdım yorumumu.

• Uzun süre Samsung amiral gemileri kullandım. En son baktım ki benle aynı zamanda iphone 7 alanlar batarya değiştirsem 2 sene daha idare ederim diyorken benim telefon perte çıkmak üzere. Adamlar 5 sene önce aldıkları telefona yazılım desteği alıyor. Direkt ios 14 çalışıyor telefonda.

Ben de zaten ekosistemdeyim diye bu defa gittim Apple aldım Dürüst olmak gerekirse Android daha kapsayıcı, daha ayrıntılı bir işletim sistemi. iOS’ta köşeler belli. İşletim sistemi sınırlayıcı, bazı basit özelliklerden mahrum ama bir yandan da saçma bir şekilde airdrop gibi acayip özellikler var. Apple kullanıcıya çok kımıldama diyor, kımıldamazsan daha 5 sene beraberiz. Bi de bunu deneyelim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy S8 King <3

• S8 Plus kullanıyorum yaklaşık 3.5 senedir son 1 senedir ekran koruyucusuz kılıfsız kullanıyorum rahat 10 kere yere düşmüştür ekrana bir şey olmuyor özellikle ekranın kalitesi,sağlamlığı, kolay kolay kırılmaması çok iyi ki 3.5 sene önce o güne göre cihaz pahalıydı diyebilirim neyse ki kalitesini hala gösteriyor :)

Bir tek batarya artık ölü gibi o da normal çoğu telefonda 2 yılda batarya pert oluyor...

• sis651 kullanıcısına yanıt

küçük atta civcivlerde yesin sheeple efendi...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Buyrun koyun efendi. Telefon maceranızda takıldığınız bir yer mi oldu? :D

Buyrun siz yine de koyun cevabınızı. :D

cevap için geçen saatlere bak 06'da boş cevap... Jobs düşükk IQ'lu olduklarından basitleştirmiş...

• Aseuz kullanıcısına yanıt

Güncelleme demek Android sürümü de güncel olması demektir.

Android 11 filan aldı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Güncelleme demek Android sürümü de güncel olması demektir.

Android 11 filan aldı mı?

Android sürüm yükselmez ise güncelleme sayılıyor mu ? Telefon güncelleme alıyor sonuçta yazılım güncelleme değil yükselme almıyor ;)

• Aseuz kullanıcısına yanıt

Güvenlik güncellemesi veya ve iyileştirmeler mevcut sürümü için halleri bilinen güncelleme kavramının alt mertebesine tekabül etmektedir.

• Tabiki satamadılar S21 leri eskilere güncelleme yaparak kastıracaklar ki millet yenisini alsın....

Boş iletiye boş saatte cevap verilir.  

doluya bak doluya kasap arkadan sinsice...

Doluya bakıyorum ben zaten. Boşlara da bakıyorum ki, kendilerini yalnız hissetmesinler. Hadi iyi bayramlar gardaşım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.