Şimdi Ara

Samsung sürpriz Galaxy S8 güncellemesiyle şaşırttı: Dört yıllık telefonlar güncelleme aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung üst baş düzeltiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwinPowerTurbo

O çöpü ben de aldım. 2 ay kullandıktan sonra güç bela sattım. Değer kaybetmiyor diye sürekli söylenen iPhone yüzde 20 değer kaybetti. Bu da böyle bir yalandır. iPhone 12 mini 10.000 liradan çıkıp 7.600 liraya düştü. Yüzde 20'den fazla. Korkunç bir düşüş. Demek ki Samsung gibi bunlar da hak etmediği fiyattan çıkıyor. O SE 2020 çöpüne burada öyle methiyeler dizildi ki. O cihazı aşırı abartanların gerçekten hayatlarında hiç akıllı telefon görmediğini düşünüyorum. Ha iPhone 6-6s-7-8 serisinden alıştığı için geçenlere veya illaki küçük iPhone isteyenlere ya da telefonu kullanmak için çok çok sınırlı vakti olup telefonu çok temel ihtiyaçlar için kullanan kişilere sözüm yok. Bataryası günü çıkarmıyor bile. Birkaç istisna dışında gerek Samsung gerek Apple hatta Huawei'nin amirallerinden o cihaza geçip memnun kalınacak bir cihaz değil.

bendekisi 256gb idi. 4 ay önce vatandan 6 bine almıştım. ilk günkü kutudan çıkan temizliğindeki faturalı kutulu full aksesuarlı se2 yi 4200 e güç bela sattım. 2. eli ölü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, ne diyeyim? Samsung sürpriz Galaxy S8 güncellemesiyle şaşırttı: Dört yıllık telefonlar güncelleme aldı  Sözde öncü teknoloji markası Apple'ın çürük bir cihazı işte. Sözde orta segmenti ele geçirecek bu çöplerle.

• Android 9 güncellemesi idi sanırım, ya da 10 muydu hatırlamadım şimdi. Bir güncellemeyi aldıktan sonra bellek tüketimi fena artmış ve 4 GB RAM adeta yetmez olmuştu telefona. O güncellemeyi keşke hiç yayınlamasalardı. Bırak şimdi güncelleme yayınlamayı...

• Başlığı görünce başta Android yükseltmesi sandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017

se2020 den bazı sebeplerden dolayı s8 e geçtim. kendimi çağ atlamış gibi hissediyorum. bilsem hiç se2 almazdım s10 alıp geçerdim.

Şu hayatta en doğru aldığım kararlardan biri de iphone se 2.nesil yerine samsung s10+ almak oldu. Az daha iphone alıyordum.

• Görende android 11 gelmiş sanır telefona. Alt tarafı güvenlik güncelleştirmesi. Boş boş haberler.

• Telefonların hala 3000tl bandında çıktığı zamanlardı güzel yıllardı .

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Duzenli guncellemeye baslansaydi sasirtici etkisi belki olurdu lakin tek bir guncelleme ile yillar sonra geliyorsa emin olun Exynos dahil Samsung un urettigi donanimsal veya yazilimsal guvenlik aciklari kritik ki bu guncelleme yayinlaniyor. Bu tur guncellemeler her platformda her markada yillardir cikmaktadir..

S8 zaten düzenli güncelleme alan bir telefon yanlış hatırlamıyorsam Ocak 2021 den beri 2 veya daha fazla güncelleme aldı. 4 senedir sorunsuz kullanıyorum. Haber sanırım güncelleme desteğinin devam edeceğini de belirtiyor umarım öyle olur bu telefondan çok memnunum.

• S9 da 33 ay ana güncelleme aldı. Samsung uzun zamandır yazılım destegi en iyi üreticilerden benim gördüğüm

• BlackLead kullanıcısına yanıt

İki cihaz arasındaki farkı anlatabilecek kadar büyük bir nicelik aklıma gelmiyor. Bayağı şanslısınız bu tercihinizden ötürü.

• S8 in 4GB rami coptu malesef 2 yil civari kullandim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben 4 yıldır kullandığım s8 'imden çok memnundum, bir kere premium cihaz. Gerekli ayarlamaları yapıp rami sıkıştırmazsanız işlemcisi ve ekran kartı günümüzde hala yeterli. Şarjı içiyor, kullanırsanız yarım günü var. Bisiklet ile rampadan inerken tutucudan kayıp baya sürüklendi ve taklalar attı. Ekran camı ve arka cam doğal olarak çatladı. Ekranda nokta kadar leke oluştu. Bu şekilde 1 ay civarı kullandım kendisini. Şimdi S20 Ultra aldım, eğer başına bir şey gelmeseydi seneye S21 Ultra alacaktım. S8 'ler redmi note 9 proyla falan kıyaslandığında gerçekten premium cihaz. Geçen sene biraz rahat edeyim diye redmi note 9 pro aldım, fiyatı önemli değil. Olmadı yani 1 hafta sonra arkadaşıma sattım s8 'e geri döndüm. Kamera ve ois olması, ekranın 2k ve oled olması ve aod, kablosuz şarj, malzeme kalitesi ve arayüz gibi özelliklerle kesinlikle s8 daha iyi. Redmi note 9 pro, küçük çocuğun eline ver akşama kadar oyun oynasın, yaşlılara ver tepe tepe kullansın telefonu özetle benim gözümde. S8 çıktığından beri bana göre en f/p telefondu ve hala öyle. Şimdi bendeki S8 'i 1k 'ya o şekilde ilana koydum ama satmaya elim gitmiyor, millet 500 lira falan teklif ediyor. Şu zamana o paralarla böyle telefon bulmak çok zor.

• Güncelleme konusunda herkes Android'e sallıyor ama bekleyin...

iPhone 6s Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 kullanmış biriyim.

Her iOS güncellemesinde farklı hatalar alıyordum.

Bir güncelleme bataryanın, diğeri performansın bir diğeri Wi-Fi, başka biri ise GPS'in anasını ağlatıyordu. En sonunda iOS 13.5'te Jailbreak yaptım ve telefonu öyle bıraktım. Güncellemeler aşırı can sıkıyordu.

30 yaşındayım. Şunu demek istiyorum. İşletim sistemi çok ciddi bir şeydir. Telefonun performansından memnunsanız hiç güncelleme yapmayın, inanın hiçbir şey kaybetmiyorsunuz.

• İsterlerse eskisi gibi iki yıl sonra desteği kessinler. Onlar ne olacağını bizden çok iyi biliyor.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

iPhone SE 2 kullanırken hepsini bizzat yaşadım. Apple'ın her güncellemesi bir şeyleri bozuyor. Sonra düzeltiyor, tekrar başka bir şey bozuluyor. Bir sürüm diğerini tutmuyor. Android tarafında yalnızca Samsung kullandım, hiçbir güncelleme de olumsuz bir şey olmadı. Ya sadece güvenlik yamasıydı ya da yeni, kullanışlı özellikler getiren paketti. Şu an hala öyle. Galaxy A72 çıktığından beri yaklaşık 4 güncelleme aldı. Birinin boyutu 1GB kadardı. Cihazda en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Kamera performansı sürekli iyileşti, küçük yeni özellikler geldi, batarya performansı kutudan çıktığı andan beri değişmedi. Apple kararlı güncellemeyi nisan mayıs aylarında ancak çıkarıyor. Yıl içinde sürekli geri bildirim alıyor ancak öyle. Yıl boyu stabilite denen şey yok aslında. O yüzden o güncelleme lafları boş hepsi. iOS 13'te büyük RAM sıkıntıları varken 13.5 sonrası çok iyi oturmuştu sürüm. Sonra 13.7 sonrası yine tuhaf çalışmaya başladı. 14.3 sürümünden sonra dayanamayıp cihazı sattım.

• Bir daha Android cihaz almayı planlamıyorum. İlk alındığında her şey hoş güzel, fiyatı uygun, performansı güzel, donanımı çekici oluyor. Ancak 2 sene sonra kullan telefonu kullanabilirsen. Note Fan Edition kullanıyorum, haritaya girmek resmen zulüm. Bazen haritayı açarken telefonu kırasım geliyor, kasım kasım kasılıyor. WhatsApp'da bile fotoğraf göndermek zulüm oldu.

Arkadaşımın yıllardır kullandığı İphone 6'da Google Maps daha seri ve stabil çalışıyor. Evet daha pahalı ancak en azından daha kaliteli apple cihazlar. Samsungda cihazı kesinlikle yavaşlatmak için güncelleme vermiştir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bir daha Android cihaz almayı planlamıyorum. İlk alındığında her şey hoş güzel, fiyatı uygun, performansı güzel, donanımı çekici oluyor. Ancak 2 sene sonra kullan telefonu kullanabilirsen. Note Fan Edition kullanıyorum, haritaya girmek resmen zulüm. Bazen haritayı açarken telefonu kırasım geliyor, kasım kasım kasılıyor. WhatsApp'da bile fotoğraf göndermek zulüm oldu.

Arkadaşımın yıllardır kullandığı İphone 6'da Google Maps daha seri ve stabil çalışıyor. Evet daha pahalı ancak en azından daha kaliteli apple cihazlar. Samsungda cihazı kesinlikle yavaşlatmak için güncelleme vermiştir...

S8 kullanıyorum. Malumunuz 2017 Q1 model. En ufak bir teklemesi yavaşlaması veya bir başka sıkıntısı yok. Bozulmadığı sürece açıkçası değiştirmeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 18 Temmuz 2021; 20:54:57 >

• Ben Samsung kadar çöp bir firma görmedim ama burada övenler var ona şaşıyorum. Ben s8i zamanında kullanmıştım ve böyle şarj yiyen bir telefon görmedim. İlk başlarda 1 günü zor çıkarırken, güncellemelerden sonra günde en az 2 kere şarj ediyordum. Zorla kurdurduğu ve kaldırmaya izin vermediği gereksiz onca saçma sapan uygulamalar arka planda hayvan gibi şarj yiyor. Ekranı falan kaliteli ama o kadar da bi zahmet olsun. Güncelleme ile telefonu çürütüp, yeni telefon almaya zorlayan bir firmadır samsung, pişmanlıktır.

• the-punisher kullanıcısına yanıt

Aynı telefonu 4 senedir kullanmasam inanırım 👍

Samsung sürpriz Galaxy S8 güncellemesiyle şaşırttı: Dört yıllık telefonlar güncelleme aldı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.