Şimdi Ara

HTC ONE M8 İMEİ ŞEBEKE PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
17.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurt dışından yeni Htc One M8 aldım telefoncu ımei attı normal kullanıyorum ama bazen beni arayanlar ulaşamıyor sadece gelen aramada bazen problem oluyor bir telefoncu bunun ımei den kaynaklandığını passaport a kaydedersem bu sorunun giderileceğini söyledi bu konuda fikir ve önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Valla bende turkcelden aldim ayni sorunu yasadim telefon acikkan ulasilmiyo konusurken kapaniyo cihazi gonderdim garantiye hani arizalidir diye ayni telefondan arkadasimda almjsti ondada ayni sorun var demekki htc ile alakali bi sorun bu bence duzeltmeleri gerekiuo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattin kestirmeyse o yapabilir yenisini cikarttir, yazilimsal olabilir bi cihazi sifirla dene birde hocam yoksa m8 lerme imei atilmayla alakasi yok sikintisiz calisiyor.

• Valla orjinal nanosim taktilar kestirmedim garantiye gonderdim iste doa kapsaminda degisim oldu bekliyorum telefonu insallah tekrar etmez bakacsz iste

• Ha bide ben kvk yi aramistim orda bana dedilerki eger yazilimsal bi sorunsa duzeltilir gonderilir parca arizasiysa bir ay icinde gonderdigim icin yenisi ile degistirilir die demek yazilimsal bi sorun degil

• Merhaba aynı sorun bende de oldu, cihazı 2 ay önce Turkcell'den aldım. Aldığım günden beridir aynı Problem var ama o kadar saçma zamanlarda oluyor ki problemin telefondan mı hatlardan mı olduğunu çözemedim dolayısıyla şimdi bir ay geçtiği için değişim yapmama ihtimalleri de var! Sorun mobil veri kesildiği anda oluşuyor bunu da ancak çözebildim.. Mobil veriyi kapandığınız an telefon çektiği halde arayan kişiler ulaşamıyor. İşin vahimi hemen hemen herkeste bu sorun var yani kronik bir sorun! 2700 TL verip bu saçmalığı yaşamak o kadar berbat ki.. Aslında kusurlu mal satıldığı için kesinlikle değişmesi gerekir eğer değişim yapmazlarsa gerekli yerlerde hakkımı aramayı deneyeceğim.. İşin bir diğer boyutu telefonlar lte şebekesi uyumlu çıkarılıyor, belki de sorun şebekelerde çünkü henüz o altyapı yok türkiye'de! Bu daha vahim çünkü öyle bir durumda tamirat veya değişimde fayda etmeyecek.. Tek kelimeyle saçmalık

• Bu arada htc one m8 almayı düşünenler için kesin uyarıdır, bu sorun kesin bir çözüme ulaşana kadar uzak dursunlar! Telefon olağanüstü lakin kronik şebeke problemi çok can sıkıcı.. Benden söylemesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala bi cozum gelmedimi bndede ayni sorun oluyor yalniz gsm secmem zorunda kaliyorum sebeke problemi yuzunden

• ahmets_61 kullanıcısına yanıt
    ben bir kez sim kartı değiştirdim, yaklaşık 1 ay kadar düzeldi ama şimdi tekrar aynı sorunu veriyor. Wi-fiye bağlandığında ya da mobil veri kapandığında ulaşılamıyor telefonuma. İyice soğudum telefondan
  • İmei numarası ile alakası yok fakat çok yaygın görünen bir sorun da değil. Eğer öyle olsa her gün onlarca mail geliyor herkes şikayet ederdi. Burada 3 kişide denk geldi diye hemen kronik yapıp M8'i yerden yere vuruyorsunuz :D Kullandığım en kusursuz cihaz diyebilirim. Cihazınız garantili ise garanti belgenizdeki firmaya gönderin zaten ürün kusurluysa yenisi ile değiştirilir.
  • Ben de ayni bu duruma benzer konu acmak zorunda kaldim. Benim de 3g sebeke gidip gelme/kesilme konusunda sıkıntim var. Ne yapsam bilemedim.

Duzenleme: Desire 816 telefon. Hazir konuya dahil olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifobakteri -- 7 Kasım 2014; 19:41:02 >
  • arkadaşlar cihazm 3 günlük ve aynı sorun var şebeke bi full bi yok aynı yerde.çözüm bulan oldumu ne önerirsnz kvk ya göndereym mi
  • 2 aylık HTC diseir 816 kullanıcısıyım. Aynı sorunu yasıyorum hem de sıkça. Henüz bir servis girişimim olmadı
  • sevgili kardeşler sizden bir ricam var ben note 4 kullanıyorum bazı yerlerde çok iyi çekerken bazı yerlerde oparatörüm sebebiyle kötü çekiyor lütfen sitemizde en üst amiral gemisi denen modelleri yazın ve sonuna şebeke problemi ekleyin.Sizce bu note 4 lg g3 htc one 8 sony z2 ve z3 ü bizi düdüklemek içinmi birlik olup ülkemize yolladılar.Lütfen telefonlarınızı yerden yere vuracagınıza operatörlerinize bakın onlardan bu binlerce sayfa yazımıza hiç yanıt yok.bir arkadaş yola çıktım yol boyunca denedim bazı yerlerde telefonum hiç çekmedi diyor el insaf oparatörünün orda baz istasyonunun zayıf sinyali olduğunu hiç düşünmedinmi.şimdi acizane fikrim kendi oparatörünüzün kartıyla çekim durumuna bakın aynı şekilde diğer oparatörleri deneyin o zaman anlarsınız telefonmu oparatörmü saygılar
  • Arkadaşlar bende geçen hafta yurtdışından Htc One M8 getirttim. İmei'si atılmış ve bütün güncellemeleri yapılmış bir şekilde geldi. Bana geldiğinde doğal olarak sim kartı ve hafıza kartını takıp çalıştırdım fakat yapmış olduğum her aramada ya bağlantı kopukluğu olup hat düşüyor veyahut konuşabilsem bile her iki kelimenin biri kesik gidiyor karşı tarafa. :/ Artı olarakta mobil interneti çekim performansı 10 üzerinden 1 yani. Neredeyse hiç çekmiyor.
    Avea kullanıyorum, öncelikle müşteri hizmetlerini aradım hattın ve mobil internetin yapılandırılmasını istedim, işlemi yaptılar, telefonu kapatıp açtım fakat sorun yine devam etti, sonra bayisine gidip orjinal olması adına küçültülen simkartın yedeğini çıkarttırdım, taktım yine sorun devam ediyor. Bunu nasıl hallederiz, herkes bişeyler yaazıyor ama halledebilen veya aklına bi çözüm yolu gelen arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim... ? ? ?

• Arkadaşlar bendede m8 yurt dışı imei hayırlı bir cihaz var.Benim.cihazda ikk açıldığında şimdi kartın pin kodunu istemiyor.uçak moduna alıp tekrar açınca pin girebiliyorum.
    2. Sorun ise gelen bazı aramaları açınca hemen kapanıyor,meşgule atmış gibi, ama her zaman yapmıyor. Bu sorunları yaşayan ve çözebilen varmı.
    Birde sizlerden ricam türkcell kullanan bir arkadaşım, mobil şebeke ayarlarının olduğu kısmı ve veri dolaşımı korumaları kısmının ekran görüntüsünü paylaşabilir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.