Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, sense tv uygulamasını bir türlü kuramadım. Türkiye destegi olmadıgı için baska ülkeleri seciyorum (neredeyse denemedıgım ülke kalmadı) posta kodunu giriyorum fakat "sunuya bağlanılamadı daha sonra tekrar deneyin" gibi bir hatayla karsılasıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum. Bu arada telefonu alalı 1 hafta oldu.
  • muzisyenx kullanıcısına yanıt
    sense tv uygulaması artık kullanılmıyor. HTC programı engelledi
  • Öne m8 yurtdışı cihazim var Guncelleme alamıyorum telefon hala 4.4.2 bana yardımcı olacak varsa çok memmun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılötesi sensörü Türkiye'de kullanma şansımız var mı ona göre alıcam bu telefonu çünkü?
  • Arkadaslar htc one m8 almak istiyorum,çok hevesim var telefona ama bu gün telefoncuda sordum telefonu bana " artik üretimiyor bu telefon ve parçasıni da çok zor bulursun " gibi şeyler söyledi . Sizce böyle bir durum olabilir mi ?Almak istiyorum ama boyle bir durum olmasından korktugum için içde şüpheler oluştu. Telefonu gerçekten çok olmak istiyorum neredeyse daha almadan benimsedim. Yorumlarinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
    Not: kesin bilgiye yakın olursa bilgiler kafamda soru işaretleri azalir.

• Arkadaşlar telefonu Lollipopa güncelledim ve instagram bozuldu sizce neden olmuş olabilir? silip tekrar kurdum düzelmiyor.
  • Arkadaşlar,

Iphone kullanan birisi olarak bu model hakkında birkaç sorum olacak size.

Iphone'dan sonra HTC'de herhangi bir hayal kırıklığı yaşar mıyım? (Gerçi şu anda 4 kullanıyorum, önümdeki 2 seçenekten birisi Iphone 5S diğeri HTC M8)

Şarj konusunda telefonun performansı nasıl?

İnternet hızı performansı nasıl?

Kamera ve ekran kalitesi hakkında birçok iyi yorum var ama ben bunları merak ediyorum.
  • Telefon gayet güzel ve kamera tatmin edici.Şarj 5.0dan sonra sıkıntılı 2 gün giden batarya 1 e düştü hatta yoğun kullanımda 1 günü zor çıkartıyor. Resim ekledim bak ve kararini ver 😊

• Drew Brees kullanıcısına yanıt
    Hard reset at tekrar dene

• electro58 kullanıcısına yanıt
    Antalya orası :) çektiğin resim

• october7 O kullanıcısına yanıt
    Evet Antalya da oturuyorum. Yavuz Özcan parkı

• darqdiso D kullanıcısına yanıt
    Araba değil ki bu yedek parçasını dert edesin. Ha illa yedek parçası lazım olur dersen çin den rahatlıkla edinebilirsin zaten.

• ben polonyadan alıcam da telefonu samsungda oludğu gibi bu telefondada sim kilidi var mı?
  • HTC ONE M8 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım bende.Dot view kılıf almayı düşünüyorum fakat piyasada 30-40TL lik yan sanayi ürünlerde var bu ürünlerde sıkıntı çıkarmı ?
  • arfeiniel kullanıcısına yanıt
    Ilgin için teşekkürler.
    Telefon güzel ama seçimimi G4 ten yana yapacağım

• arkadaşlar elimde garantili lumia 930 var...windowsa alışamadım..m8 le takas yapmak istiyorum ..takas yapmak isteyenler pm atabilir..ilan linkim budur http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-telefon-dunyasinin-en-hizlisi-lumia-930-takasli-217890868/detay/
  • Merhaba arkadaşlar .Ben de HTC one m8 alarak araniza katildim. Ama telefonu aldiktan birkac gün sonra telefona kulaklık takmama rağmen müzik actigimda ya da video izlerken ses kulakliktan değil hoparlörden geliyor. Biraz araştırma yaptim ama sorunu çözemedim yardimlarinizi bekliyorum.

• Arkadaşlar geçen hafta yurtdışından Htc One M8 getirttim. İmei'si atılmış ve bütün güncellemeleri yapılmış bir şekilde geldi. Bana geldiğinde doğal olarak sim kartı ve hafıza kartını takıp çalıştırdım fakat yapmış olduğum her aramada ya bağlantı kopukluğu olup hat düşüyor veyahut konuşabilsem bile her iki kelimenin biri kesik gidiyor karşı tarafa. :/ Artı olarakta mobil interneti çekim performansı 10 üzerinden 1 yani. Neredeyse hiç çekmiyor.
    Avea kullanıyorum, öncelikle müşteri hizmetlerini aradım hattın ve mobil internetin yapılandırılmasını istedim, işlemi yaptılar, telefonu kapatıp açtım fakat sorun yine devam etti, sonra bayisine gidip orjinal olması adına küçültülen simkartın yedeğini çıkarttırdım, taktım yine sorun devam ediyor. Bunu nasıl hallederiz, herkes bişeyler yaazıyor ama halledebilen veya aklına bi çözüm yolu gelen arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim... ? ? ?

• Arkadaşlar one sense de Türkçe Q klavye yok mu, uğraştım uğraştım çıkaramadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Arkadaşlar one sense de Türkçe Q klavye yok mu, uğraştım uğraştım çıkaramadım?

TouchPal klavye yükleyin hiç uğraşmayin.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.