Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avea normalde çekmiyor fakat ama azsa olsa çekiyor ben avea kullanıyorum 3 dış çeker evde. Dışarıda full donanimsal olma ihtimali var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Arkadaşlar one sense de Türkçe Q klavye yok mu, uğraştım uğraştım çıkaramadım?

TouchPal klavye yükleyin hiç uğraşmayin.

ÖZellikle stnd. haricinde klavye kullanmayı pek sevmiyorum o sebeple de pek bilmiyorum 3.parti klavyeleri. Ancak bu klavye gayet güzel ve işlevselmiş, teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Ancak ben kafayı taktım, hakikaten çıkmıyor mu HTC'de Türkçe Q; M8 kullanalı çok uzun zaman olmuştu, unutmuşum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Selam Arkadaşlar,

Htc One M8 kullanan siz arkadaşlara sormak istedim yeni bir telefon alacgım ama kararsızım kaliteli bir telefon olsun istiyorum htc one m8 kasa yapısı ve gorunuşu ile cok guzel bir telefon ancak kamara acısından herkes cok yetersiz diyor. Sony z3 Murat beyin incelemesinde hafif cok kaliteli bir hissiyat vermedi diyor arka ve on tarafın cam olması cercevelerin metal mi palastik mi oldugu halen belli degil iPhone 6 metal kasa htc one m8 benziyor gorunuş olarak ancak onunda artırılamayan hafızası rem miktarı vs kafamı kurcalıyor size gore htc one m8 kamera acısından cok mu yetersiz kullananlar olarak sizler daha iyi bilrisiniz sormak istedim yoksa yukarda saydıgım telefonlardan birinimi seçmeliyim.

M8in Kamera ortalama üstü güzel. Birsürü ayarı var kullanmayı bilirsen kaliteli çekimler yapabilirsin. 3d çekim bile başlı başına şov için yeterli. Ama gel gelelim olaya bizzat kamera olarak bakmıyorsan ve android alışkanlığın yoksa bulaşmasan daha iyi. Git ip5 veya üstü bir telefon al işini rahat rahat görür. M8 de rehberi bir türlü çözemedim. Yeterince can sıkıcı bir durum. Uygulamalardaki reklam bolluğu ve ios uygulamalarının kaliteli olmasıda ayrı bir durum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle merhaba,ben HTC ONE M8 modelini aldım fakat arkadaşım İngiltereden getirdi O2 yle anlaşmalı alındı sanırım sıfır kutusundaydı,fakat farklı ülkeye geçtiği için NETWORK LOCKED problemi yaşıyorum o 8 haneli şifreyi IMEI verip 12.95 $ satan siteler var fakat telefonun IMEI ni çalma riski oldukları için güvenemedim.Artı olarak video izledm 25 dk lık nasıl yapıcagımı anladım ama video eski ,ben son guncellerimi yaptım acaba sıkıntı olur mu bilmiyorum.Yardımcı olabilecek varmı? Şu an Bulgaristan dayım,Türkiye de olsaydım tanıdık bir telefoncuya yaptırıcaktım,burdakiler birşey anlamıyor :D telefonu daha çok bozuyolar güvenemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rike1001 -- 8 Temmuz 2015; 16:55:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rike1001

Arkadaşlar öncelikle merhaba,ben HTC ONE M8 modelini aldım fakat arkadaşım İngiltereden getirdi O2 yle anlaşmalı alındı sanırım sıfır kutusundaydı,fakat farklı ülkeye geçtiği için NETWORK LOCKED problemi yaşıyorum o 8 haneli şifreyi IMEI verip 12.95 $ satan siteler var fakat telefonun IMEI ni çalma riski oldukları için güvenemedim.Artı olarak video izledm 25 dk lık nasıl yapıcagımı anladım ama video eski ,ben son guncellerimi yaptım acaba sıkıntı olur mu bilmiyorum.Yardımcı olabilecek varmı? Şu an Bulgaristan dayım,Türkiye de olsaydım tanıdık bir telefoncuya yaptırıcaktım,burdakiler birşey anlamıyor :D telefonu daha çok bozuyolar güvenemedim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar M8 için Microsonic marka Dot View kılıf almayı düşünüyorum. Hepsiburada, Morhipo vs 50 TL ye satılıyor. Ama ne kadar kullanışlı veya telefona tam uyumlu mu. Kullananlar varsa yorumlarını eksik etmesin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pansophy

Arkadaşlar M8 için Microsonic marka Dot View kılıf almayı düşünüyorum. Hepsiburada, Morhipo vs 50 TL ye satılıyor. Ama ne kadar kullanışlı veya telefona tam uyumlu mu. Kullananlar varsa yorumlarını eksik etmesin lütfen.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende m8 kullanıyorum ama acayip bir hafıza problemım var. hali hazırda kendi işletim sistemi epey bı hafıza yiyor. Bende oyun oynayan bı ınsanım malum artık kaliteli oyunlar 1-2 gb kadar ulaşabılıyor ve hafıza kartına taşı seçeneği ile 200mb lık kısım maksımum sd ye atabılıyorum. Bu oyunlarımı hafıza kartına kurma şansım yok mu? 32 gb hafıza kartı var bomboş hafıza dolu hafıza dolu diye uyarı alıp duruyorum. nereden gıttım 16 gb lık bı model aldım hata yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aelin339

arkadaşlar bende m8 kullanıyorum ama acayip bir hafıza problemım var. hali hazırda kendi işletim sistemi epey bı hafıza yiyor. Bende oyun oynayan bı ınsanım malum artık kaliteli oyunlar 1-2 gb kadar ulaşabılıyor ve hafıza kartına taşı seçeneği ile 200mb lık kısım maksımum sd ye atabılıyorum. Bu oyunlarımı hafıza kartına kurma şansım yok mu? 32 gb hafıza kartı var bomboş hafıza dolu hafıza dolu diye uyarı alıp duruyorum. nereden gıttım 16 gb lık bı model aldım hata yaptım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün M8(S) modelini aldım. Ancak bu telefon için Rom, Güncelleme vs M8 ile aynı şekilde mi oluyor, yoksa farklı bir model olarak düşünüp ona göre mi davranmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgut89 -- 31 Temmuz 2015; 12:35:25 >

• aelin339 A kullanıcısına yanıt
    32gb'lık m8 yok ülkemizde. SD karta atmak için App 2 SD uygulamasını kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

M8 imi satıyorum. İlgililerine

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-6-takasli-htc-m8-2-aylik-192997443/detay
    Merhabalar bende uzun süredir One M8 kullanıyorum. Harici hoparlör almak istiyorum öneriniz var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: doganigooo

Merhabalar bende uzun süredir One M8 kullanıyorum. Harici hoparlör almak istiyorum öneriniz var mıdır ?

Alıntıları Göster
    sıfır ayarında ( full kutulu,eziksiz ciddi çiziği,soyuğu olmayan) HTC M8 aranıyor.. (Yer İzmir)
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m8-faturali-ve-kaskolu-takasli-226205904/detay/

beyler lg g2 kullanıyordum sattım htc m8'e geçesim var bu telefon fiyat sizce uygunmudur ? tavsiye eder misiniz
  • Sahibinden de 1000 tl orjinal distribütör garantili 227213013 nolu ilan bu mümkün mü

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    aynen bende 1000 tl ye gördüm distirbütör garantili bilen varsa bu mümkün mü

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m8-2-yil-distributor-garantili-adiniza-faturali-sifir-227213013/detay
  • musti38 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ümraniye de oturuyorum bi görüşeceğim dükkanına gidip

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    iyi olur hocam haberdar edersin beni de
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti38

iyi olur hocam haberdar edersin beni de
    htc one m8 alıpta paranızı çöpe atmayın, özellikle dokunmatiklerinde sonradan çeşitli problemler çıkıyor ve geç algılamalar meydana geliyor denemedi, demeyin.
  • Telefonu şarja bıraktım elime alınca ekran çalışmadı,mavimsi bir ekran geldi hiçbir şekilde tepki vermiyor görüntü yok ne oldu acaba ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fcivelek_21

Telefonu şarja bıraktım elime alınca ekran çalışmadı,mavimsi bir ekran geldi hiçbir şekilde tepki vermiyor görüntü yok ne oldu acaba ne yapabilirim
    Arkadaşlar almaya değermi bu telefon , hiç kasma yapıyor mu ? kamerası nasıl forumlarda okudum biri süper diyo biri yerin dibine sokuyo yoksa z3' e mi bakayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

Arkadaşlar almaya değermi bu telefon , hiç kasma yapıyor mu ? kamerası nasıl forumlarda okudum biri süper diyo biri yerin dibine sokuyo yoksa z3' e mi bakayım ?

Kamerası ne mükemmel ne de kötü.. İşini her türlü görecektir. Cihaz çok akıcı ve stabil. Ben ilk çıktığı ay almıştım (yaklaşık 1,5 yıl önce), halen keyifle kullanıyorum. Tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Kamerası ne mükemmel ne de kötü.. İşini her türlü görecektir. Cihaz çok akıcı ve stabil. Ben ilk çıktığı ay almıştım (yaklaşık 1,5 yıl önce), halen keyifle kullanıyorum. Tavsiye ederim.

hocam peki telefonun 1 üst modeli geldi falan günceleme gelirmi yoksa buraya kadar mı ? birde bazı yorumlarda sorunlar okudum aramaları açamama gibi öyle şeyler oluyormu ?

ben sony xperia s kullanıcısıyım ilk çıkıtıgında aldım aldıgım gün kasmaya başladı, bazen öyle bir kasıyor ne arayanı açabiliyorum nede birini arayabiliyorum android' ten tırsıyorum biraz

• quote:

quote:

quote:

hocam peki telefonun 1 üst modeli geldi falan günceleme gelirmi yoksa buraya kadar mı ? birde bazı yorumlarda sorunlar okudum aramaları açamama gibi öyle şeyler oluyormu ?

ben sony xperia s kullanıcısıyım ilk çıkıtıgında aldım aldıgım gün kasmaya başladı, bazen öyle bir kasıyor ne arayanı açabiliyorum nede birini arayabiliyorum android' ten tırsıyorum biraz

En az bir güncelleme daha alır. Bahsettiğiniz sorunlarla hiç karşılaşmadım. Her cihaz arızalanabilir bu gayet doğal. Fakat kronik bir sorun yok cihazda. Siz yine sonyi de araştırın, hangisi aklınıza daha çok yatıyorsa onu alın. Ben sony kullanmadim hiç, ne desem olmaz.. Ama m8 den çok memnunum. Kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.