Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar hepinize :) Aranıza yeni katıldım. Kurcaladığım kadarıyla telefon efsane. Dot View kılıf düşünüyorum ama 20-30 liralıklardan alsam sıkıntı yaşar mıyım ? Kullanan var mı ?
  • Arkadaşlar telefonumu yeni aldım fakat wi-fi ile bazı uygulunalar açılmıyor internet bağlantısı yok diyor
    Hizimi 20 mbit olcuyorum bazı uygulamaları açıyor maps mail duolingo gibi ama isbank donanım ibb cep bunları açmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganigooo

Merhabalar hepinize :) Aranıza yeni katıldım. Kurcaladığım kadarıyla telefon efsane. Dot View kılıf düşünüyorum ama 20-30 liralıklardan alsam sıkıntı yaşar mıyım ? Kullanan var mı ?

Ben kullanıyorum , 50 liraya aldım gayetde işlevleri aktif bi sıkıntıda yok .
  • Selam arkadaslar, ben de 2. El bu telegonu aldim. Cihazin 3-5 gun kullanilfigi soylendi, ve cihazda SkyDragon v 1.0 WWE sense 7 software number'i, kernel numarasi da 3.4.0-skydragon-3.1.5. Cihaz superhizli, ama pili su gibi gidiyor. Sizce sikinti romda mi, bataryada mi? Ekran kilidini actigim anda yuzde 1 iniyor. Orijinal yazilima da donebilirim. Rom falan merakim pek yok. Orijinal yazilima nasil donebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elinde orjinal şarj adaptörü olan benle iletişime geçsin lütfen.
  • htc m8 H kullanıcısına yanıt
    Şu goruntulerı elde edemedim. M9 olmadığı için mi acaba ? Harika duruyorlar da... Arayan kişilere özel mi resim ekleyeceğiz çözemedim.

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 5 Nisan 2015; 20:51:38 >

• Selam arkadaşlar,

HTC One X kullanıyorum ve artık telefonu değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorum malum lollipop güncelleme desteği de yok.
    HTC M8 ile devam mı etsem yoksa sony xperia x3 mü denesem karar veremedim. Zira One X'de kalabalık gürültülü bir ortamda konuşurken karşıdakinin sesini duymakta güçlük çekiyordum. Bu yüzden alternatif yöneldim yoksa tasarım ve dayanıklılık konusunda HTC derim. M8'de böyle bir sıkıntı yaşar mıyım konuşurken ses düzeyi gürültülü bir ortamda nasıldır bu konuda yorum yapabilir misiniz ? Özellik olarak çok farklı telefon değiller fakat şu ses düzeyi beni çok düşündüyüor M8 için.

Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Merhaba almak isteyen arkadaslarhttp://www.dijitall.com/htc-one-m8-cep-telefonu-r?ref=akakce&v=1.26 adresinde fiyat uygun sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba.telefondan toplu resim secip silmek istiyorum fakat nedense toplu foto secip silmeyi basaramiyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirlermi acaba.
    tesekkurler

• arkadaşlar 3 gün önce m8 aldım 6 aylık bir cihaz garantisi devam ediyor...sorunum bildirim ekranını getirmekte zorlanıorm acaba bir sıkıntımı var yoksa üzerindeki cam koruyucudanmı kaynaklanıyordur. bu durum hakkında bilgisi olan varmı acaba???
  • ibrahim_995 kullanıcısına yanıt
    M8de karşıdan ses fazla geliyor. Ben kısarak konuşuyorum. Gürültülü ortamda en iyi performansı da m8 verir suphesiz.

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cevabın için, sağolasın..
  • Takip

• Tarayıcı açınca yukardaki tarayıcının olduğu kısım mavi renk oluyor ya nası düzelticemki ?
  • selamın aleykum bende htc m8w war bu telefon hakkında bılgı verırmısınız normal m8 le arasında ne fark war replıka mı degılmı anlamadım bır turlu camerası pek ıc acıcı deıl lutfen acıl ogrenmem lazım arkadaslar
  • yurt dışından gelme imei atılmış HTC one M8x kullanıcısıyım son zamanlarda, evde Wİ-Fİ ye bağlıyken telefonum kapalı kapsama alanı dışında çalıyor şebeke full gözükmesine rağmen . Wİ-Fİ yı kapatıp Mobil Veriden devam edince bu sorun oluşmuyor.
    Aynı sorunu yaşayan M8 kullanıcısı arkadaşlar var mı ya da konu hakkında bilgili birileri yardımcı olursa sevinirim.
  • Selamun aleyküm bugün M8 cihaz alarak aranıza katıldım , kilit ekranının altıkdaki o uygulama kısayollarını nasıl kaldırabilirim ? Daha önceki android telefonlarımda kaldırıyordum fakat bunda kurcaladım ama çözemedim yardımlarınızı bekliyorum..
  • Arkadaslar su lanet olası lollipop tan kitkat 4.4.4 e nasıl donebilirim ?
    Bu konuda yardımcı olursanız minnet duyahrım..
  • Arkadaşlar selam, HTC One M8 en son lolipop olduktan sonra ana ekrandayken whattshaptan mesaj geldiğinde yukarıdan aşağıya iniyor ve o an ekrana bakan herkes okuyabiliyor. Onun yukarıdan aşağıya inmesini nasıl engelleyebiliriz?
  • Arkadaşlar bizdeki one m8 in ön kamerası açılmıyor. Bir kaç gün sonra kendine geliyor. Arka kameradan ön kameraya geçince kamera kilitleniyor ve doğal olarak arka kameraya gecilemiyor. Sorun ne olabilir yazılımsal mi donanımsal mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.