Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi alacağıma karşılık aldığım gri 16 gb one m8 i satıyorum.
    cihaz rootludur. yaklaşık 1 aydır bende ,
    bu nedenle satıyorum.
    cihazın şarj süreine diyeceğim yok aslan gibi 2 gün rahat gidiyor 3g sürekli açık iwhatsapp,twitter falan.
    ama daha önce samsung kullandığım için arayüzüne alışamadım.
    cihazın fotolarını isteyen arkadaşa whatsapp ile gönderebilirim.
    fiyat olarak 1100 lira düşünüyorum.
    hayırlı günler
    lütfen buradan mesaj atmayın , kamuda çalışıyorum ve sürekli internete giremiyorum. tlf:0542 348 28 98
  • Arkadaslar bana replika m8 dokunmatik lazim ilgilenen irtibata gecsin05534624526

• Arkadaşlar bende m7 var kulaklığım bozuldu.Butterfly yerine m8 in kutusundan cıkan kulakligi mi alsam ? Kalite ayni mi?Kullanan var mi ikisini de?

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa3535

Beyler bende aranıza yeni katılıcam sizlere sorum olucak kamare 4 mp ya beni düşündürüyo sizce kamera performansı nasıl birde kamera hd kayıt yapıyomu kaç kaç p kayıt yapıyo

Kesinlikle kameradan yana endişe etme.Sanal alemde kamerası kötü a4 kağıda baş çamur gibi resim çıkar lafları hazimsizligin geğirtileri.fakat xperia dan da yada 16 megapixel den de yüksek çözünürlük bekleme.fakat los ışıkta hepsini tokatlar bunu da bil.maalesef hep yaptığımız hata yüksek megapixel aslında 5 megapixel bile bir telefon için yeterli bence.burada odaklama mercegin kalitesi daha önemli diye düşünüyorum.Kesinlikle eksiklik hissetmezsin.ama başkaları yan gözle cihazı suzeceklerdir.zaten stabil olduğunu söylemeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dae-su Oh

Dot view kılıf kullananlar hep orjinal kılıfı mı kullanıyor?
    Yan sanayi kullanan gören varsa pek fark var mı yada bir sıkıntı var mı öğrenebilir miyim?

Ben yan sanayi kullanıyorum.g..g..diyor dan usamall dan aldım.çok iyi kılıf sorun yok fonksiyonlar full çalışıyor.

• Cihazim m8.Yeni bir sorunum oldu.Rehberimde kayitli numaralarimin bazilari gorunmiyor.Aradiklarinda kayitli oldugu isimle goruyorum fakat rehberde bulamadim.Yardimci olabilecek olan varmi? Varsa sevinirim...

• m.akkoc17 M kullanıcısına yanıt
    Kişiler e girin üst sol da telefon defteri ne tikla ordan görüntülemek istediğin kayıtları seçebilirsiniz.

• BlackBerry Z30 4G full kutulu sorunsuz çiziksiz telefonumu HTC One M8 ile takas düşünüyorum,düşünen varsa pm atabilir

• Arkadaslar benim orjinal sarj aleti bozuldu ben de yerine samsung kullaniyorum volt degerlerine fln baktim ayniydi. Bir sikinti yaratir mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: murtok41

Kişiler e girin üst sol da telefon defteri ne tikla ordan görüntülemek istediğin kayıtları seçebilirsiniz.

Tesekkurler.Sorun ortadan kalkti kolaymis halbuki😃

• Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım.

Beyler telefon için önerebileceğiniz en sağlam ve iyi kılıf hangisidir ? Bir de ekran koruyucu - cam vs.

Iphone 5'ten geçtim(geçmek zorunda kaldım) ben de 2 gün önce ve gayet memnunum telefondan.

Güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Lolipop güncellemesini henüz yapmadım, bi sorun var mı diye keşfedilir mi diye görmek için ancak çok farkeden bir şey var mı ? Geçeyim mi bekleyeyim mi ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 30 Ocak 2015; 21:17:24 >
  • Arkadaş önüne gelen ana konu açıyor nasıl forum anlayışı vardır böyle anlamış değilim.Bu konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ama bir tane daha ANA KONU var idi ve şu an bulamıyorum silindi mi acaba o?Okuyup yakalamak istediğimiz fikirler veya bilgiler oluyor ama bu şekilde dağılıyor orada burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tharkaho

Arkadaş önüne gelen ana konu açıyor nasıl forum anlayışı vardır böyle anlamış değilim.Bu konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ama bir tane daha ANA KONU var idi ve şu an bulamıyorum silindi mi acaba o?Okuyup yakalamak istediğimiz fikirler veya bilgiler oluyor ama bu şekilde dağılıyor orada burada.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89694993

Aranan asıl konu bu hocam :)

• 2181679 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler bende burayı arıyordum bugün :) bazen girip sayfa sayfa okuyorum faydalı oluyor.
  • Ben geçen hafta gelen Android 5.0 güncellemesini yaptım ancak pek memnun değilim. Mevcut sürümümü, önceki sürüme nasıl düşürürüm.
  • Bende guncellemeyi bu akşam yaptım fakat memnun kaldığımı söyleyemem. Eski durumda nasıl alıyoruz?

• Arkadaşlar cihazı bugun aldım. Güncellemeleri yaptım 5.0.1 sürümüne güncelledim. Wifi sorunu çıktı. Wifi bağlanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reys

Arkadaşlar cihazı bugun aldım. Güncellemeleri yaptım 5.0.1 sürümüne güncelledim. Wifi sorunu çıktı. Wifi bağlanamıyorum.

Fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin hocam. Muhtemelen düzelecektir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.