Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazımın kulaklığı kabloda yırtık pırtık olmamasına rağmen ses vermiyor.Bugün servise yolladım.
    Bu şekilde sorun yaşayan var mı?
  • merhaba arkadaşlar size sormak istediğim kullandığınız htc m 8 telefonunuzda hangi ön ve arka ekran koruyucu filmi kullanıyorsunuz, dot view kılıf kullanıyorum fakat temperli cam ekran koruyucu mu çıkarmak zorunda kaldım kapagın kapanması sonucu, geçenlerde telefonu yere düşürdüm allahtan kılıf ekranı kapalıydı ekrana zarar gelmedi, önerileriniz doğrultusunda hem ön hem arka hem de dot view kılıfla kullanılabilecek ekran kaplama larından hangisini almalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alali bi hafta oldu gayet memnunum fakat bazen klavyede dalgalanmalar yasiyorum. Bilgisi olan varmi acaba ?

• ABD den gelen htc one m8 telefonumun hotspotunu açmak istediğimde verizon sim kart gereklidir diyor.telefonumu modem olarak kullanamıyorum. bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen ilgi alakanızı bekliyorum
  • Selamlar bende m8 aldım ve üst üste iki Android güncellemesi geldi şimdi 4.4.4 var merak ettiğim birşey var ayarlar uygulamalar listesinde aşağı doğru kaydırma yaptığımda alt lara doğdu bir lag oluşuyor sizde de var mı bu durum

• Kamerası o kadarda kötü değil o kadarda abartılı değil ideal çok beklentiye girmeyin ne kadar superpixel deseler de 4mp yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin** -- 7 Aralık 2014; 15:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzali2015

ABD den gelen htc one m8 telefonumun hotspotunu açmak istediğimde verizon sim kart gereklidir diyor.telefonumu modem olarak kullanamıyorum. bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen ilgi alakanızı bekliyorum

hotspot sheildi kur connectywifi felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Selamlar bende m8 aldım ve üst üste iki Android güncellemesi geldi şimdi 4.4.4 var merak ettiğim birşey var ayarlar uygulamalar listesinde aşağı doğru kaydırma yaptığımda alt lara doğdu bir lag oluşuyor sizde de var mı bu durum

nasıl ekran resmini bi at bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Selamlar bende m8 aldım ve üst üste iki Android güncellemesi geldi şimdi 4.4.4 var merak ettiğim birşey var ayarlar uygulamalar listesinde aşağı doğru kaydırma yaptığımda alt lara doğdu bir lag oluşuyor sizde de var mı bu durum

nasıl ekran resmini bi at bakalım

Lag'in ekran resmini nasıl atayım video çekmek lazım.. lag dediğim takılma kasılma

• Merhaba;

Slow motion cektigimiz videolari kendi telefonumuzda istersek nornal hizinda sesli izleyebiliyoruz. Normal hizdaki halini bilgisayar ortamina aktarabiliyor ya da biriyle paylasabiliyor muyuz? Yoksa telefona ozel bir sey mi?

• Nazarımca hâlâ piyasadaki en iyi Android telefon diyebilirim. Tasarım olarak ise en iyi telefon! Zaten incelemelerden de hak ettiği puanı alıyor her yerde.

Örneğin: http://vizigot.com/2014/11/htc-one-m8-incelemesi/
  • Beyler bende aranıza yeni katılıcam sizlere sorum olucak kamare 4 mp ya beni düşündürüyo sizce kamera performansı nasıl birde kamera hd kayıt yapıyomu kaç kaç p kayıt yapıyo

• Selam beyler bende dün itibariyle htc one m8 aldım size birkaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim...
    Telefonu ilk aldığımda şarjını bitirip öyle taktım doluncada çıkardım dün alşam saat 9 da çıkardım bugün saat 5 itibariyle %4 kaldı..sizce normal mi?
    İkinci sorum ise şuan bana gelen son güncelleme 4.4.3...bazı arkadaşlar 4.4.4.ten bahsetmişler bana neden gelmemiş olabilir ayrıca lollipop güncellemesini alacak mı?
    Son olarak ise sizce orjinal dot view kılıf mı almalıyım? Piyasada çakma muadilleri var yaklaşık 35-40 tl civarı bunlar telefona zarar mı verir?
    Yanıtlarsanız sevinirim arkadaşlar teşekkür ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Play Wi-Fi Bağlantı yok hatasını nasıl çözüyoruz? Şebeke üzerinden bağlanabiliyorum. Wi-Fi'da internete girebiliyorum ama sadece Play Store çalışmıyor. Denediklerim ;

Ayarlar > Uygulamalar >İndirilenler > Google Play Store altında verileri sil, önbelleği sil güncellemeleri kaldır ve telefonu yeniden başlat denedim ama düzelmedi.

Saat ve Tarih doğru..

Başka önerisi olan var mı?
  • Proxy kurmuşum, sorun oymuş silince düzelti
  • Beyler benim telefon suan 4.4.2 yüklü ve güncelleme olarakta 4.4.3 geldi..ama en son 4.4.4 yayımlanmış,benim tele neden gelmedi arkadaşlar var mi böyle bi sıkıntı yaşayan?

• Ayni sorun bende de var hala 4.4.2 birde benim arka kamera flu gosteriyor ya 3 gundur bole napmam lazim bilmiyorum

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Telefonun arka kamerası parmak izi tutuyor. Arka kamerayı bi bezle güzelce sil, eğer yazilimsal problem varsa onu bilmiyorum

• Arkadaşlar çekmiş olduğunuz fotoğrafları burada paylaşır mısınız almamda etken olacak çünkü. Şimdiden teşekkür ederim.
  • M8 imi satıyorum. İlgililerine

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-6-takasli-htc-m8-2-aylik-192997443/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.