Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Selam Arkadaşlar,

Htc One M8 kullanan siz arkadaşlara sormak istedim yeni bir telefon alacgım ama kararsızım kaliteli bir telefon olsun istiyorum htc one m8 kasa yapısı ve gorunuşu ile cok guzel bir telefon ancak kamara acısından herkes cok yetersiz diyor. Sony z3 Murat beyin incelemesinde hafif cok kaliteli bir hissiyat vermedi diyor arka ve on tarafın cam olması cercevelerin metal mi palastik mi oldugu halen belli degil iPhone 6 metal kasa htc one m8 benziyor gorunuş olarak ancak onunda artırılamayan hafızası rem miktarı vs kafamı kurcalıyor size gore htc one m8 kamera acısından cok mu yetersiz kullananlar olarak sizler daha iyi bilrisiniz sormak istedim yoksa yukarda saydıgım telefonlardan birinimi seçmeliyim.

M8in Kamera ortalama üstü güzel. Birsürü ayarı var kullanmayı bilirsen kaliteli çekimler yapabilirsin. 3d çekim bile başlı başına şov için yeterli. Ama gel gelelim olaya bizzat kamera olarak bakmıyorsan ve android alışkanlığın yoksa bulaşmasan daha iyi. Git ip5 veya üstü bir telefon al işini rahat rahat görür. M8 de rehberi bir türlü çözemedim. Yeterince can sıkıcı bir durum. Uygulamalardaki reklam bolluğu ve ios uygulamalarının kaliteli olmasıda ayrı bir durum.

Cevap icin teşekkurler zaten telefon almak yılan hikayesine dondu hele burayı okudukca iyce kafam karışıyor. Htc yeni model cıkaraak ekimde sony z3 iphone cıktı bilmyorum hayırlısı bakacagız..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Selam Arkadaşlar,

Htc One M8 kullanan siz arkadaşlara sormak istedim yeni bir telefon alacgım ama kararsızım kaliteli bir telefon olsun istiyorum htc one m8 kasa yapısı ve gorunuşu ile cok guzel bir telefon ancak kamara acısından herkes cok yetersiz diyor. Sony z3 Murat beyin incelemesinde hafif cok kaliteli bir hissiyat vermedi diyor arka ve on tarafın cam olması cercevelerin metal mi palastik mi oldugu halen belli degil iPhone 6 metal kasa htc one m8 benziyor gorunuş olarak ancak onunda artırılamayan hafızası rem miktarı vs kafamı kurcalıyor size gore htc one m8 kamera acısından cok mu yetersiz kullananlar olarak sizler daha iyi bilrisiniz sormak istedim yoksa yukarda saydıgım telefonlardan birinimi seçmeliyim.

M8in Kamera ortalama üstü güzel. Birsürü ayarı var kullanmayı bilirsen kaliteli çekimler yapabilirsin. 3d çekim bile başlı başına şov için yeterli. Ama gel gelelim olaya bizzat kamera olarak bakmıyorsan ve android alışkanlığın yoksa bulaşmasan daha iyi. Git ip5 veya üstü bir telefon al işini rahat rahat görür. M8 de rehberi bir türlü çözemedim. Yeterince can sıkıcı bir durum. Uygulamalardaki reklam bolluğu ve ios uygulamalarının kaliteli olmasıda ayrı bir durum.

Cevap icin teşekkurler zaten telefon almak yılan hikayesine dondu hele burayı okudukca iyce kafam karışıyor. Htc yeni model cıkaraak ekimde sony z3 iphone cıktı bilmyorum hayırlısı bakacagız..

Sony kullandım çok önceleri. Akıllı telefon kullanmadım ama java ve öncesi yazılımlarını kullandım.

Pc ile bağlantı kurup rehber düzenleyebiliyordum 10 yıl önce. Htc de yapamadım olmıyor. Sony-pc çalışması daha güzeldir heralde. Ama işletim hızı olarak htc m8 sony z2 den daha hızlı test ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saol.Fakat şarzı su gibi gidior.Lg g2 veya zenfone6 almayı planlıorum.Sizce ne alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

Saol.Fakat şarzı su gibi gidior.Lg g2 veya zenfone6 almayı planlıorum.Sizce ne alayım?

benim fikrim net. android almam bir daha. bunun için uygulamalardaki reklam bolluğu bile yeterde artar. ben iphone almadığıma biraz pişmanım. ios alır rahatıma bakarım. android alacaksam htc sony samsung ne kadar farkedebilir ki. performans olarak test ettiğimde htc açık ara öndeydi aldım hala da iyi performansı var ama herşeyde performans değil işte.
  • Bu konuda sana katılıorum kesinlikle.Iphone'nin performansına dicek lafım yok fakat şarzı resmen çöp.Normal kullanımda 3.5-maximum 4 saat gidior haliyle insan verdiği paraya acıor.Haklı deilmiyim sizcede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

Bu konuda sana katılıorum kesinlikle.Iphone'nin performansına dicek lafım yok fakat şarzı resmen çöp.Normal kullanımda 3.5-maximum 4 saat gidior haliyle insan verdiği paraya acıor.Haklı deilmiyim sizcede?

yok değilsin. senin batarya problemlidir. normal kullanım dediğin sürekli aralıksız 4 saat performans gerektiren bir oyun oynamak ise belki ama iphone batarya ömrü diğer akıllı telefonlardan çok farklı değil. akşam ediyordum ben normal kullanımda. kardeşlerimde aynı şekilde. telefonlar 4 ve 4s
  • Fotoğraf kalitesi kağıt üzerinde düşük görünüyor ancak ayarlarla çok kaliteli çekimlerde yapmak mümkün kısaca biraz kurcalamak gereliyor. Bu arada Android Lollipop (5.0) sürümünün geldiği ilk 4 cihazdan biri htc m8 olacakmış acabu bu hayır mı şer mi ?
  • Abi ben bu kamera camının çizilme olayını anlamadım.
    Bir ara o kadar kötü fotoğraflar çekmeye başladıki cama bir baktım santi kastılı bir şekilde biri orayı çizmiş gibi duruyordu.
    Accayip üzüldüm gözüm gibi baktığım bir telefon neden böyle oldu diye kendi başımın etini yedim.
    Artık kamerayı bile açmıyordum moralim bozulmasın diye ah bir baktım cama tertemiz sanki hiç dokunulmamış yeni telefon gibi 0 çizik şaşırdım öylede kaldım :D

Bu arada ses açma kapama duşu çıkacakmış gibi his var diyenler durum şu.
    HTC'ye daha önceden bu konuyla ilgili hep mesaj attılar ses açma kapama tuşları belirgin değil bastığımızda anlayamıyoruz veya kuvvet uygulamamız gerekiyor denmiş o yüzdende o kadar hissedilebilir yapmışlar ki çok iyi olmuş ama bunun bir - getiriside çıkacak gibi olması.
    Hakikaten diğer kullandığım tuşlara göre bu tuşlar accayip hisli.

Hazirandan beri kullanıyorum şükürler olsun tık demedi :)

DotView kılıfını hepsiburada.comdan aldım 2 aydan beri sağa sola atılıyor kılıfla kullanılabilecek bir telefon değil gerçekten :/

M7nin tasarımı daha iyi ve performansında fazla bir fark yok diyen arkadaşı kınıyorum :P :))

Anlatılmaz yaşanır diyim ben kısacası :)

• Üyeler arasına LG G2'mi satıp, farkını da vererek katıldım. İyi ki de katılmışım diyorum.

• M8 ekranı için koruyucu bant kullanmaya gerek var mı?
    Kolay çiziliyor mu acaba bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dae-su Oh

M8 ekranı için koruyucu bant kullanmaya gerek var mı?
    Kolay çiziliyor mu acaba bilgisi olan var mıdır?

Ben 1 ay kadar ekran koruyucu takmadan kullandım hiç çizilmedi ama sonra güvenemedim taktım. Takmanı tavsiye ederim

• Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt
    Hazirandan beri kullanıyorum ve kesinlikle ekran koruyucu takmadım yorumdada belirttiğim gibi kılıfınınıda kullanmıyorum daha hiç çizik yok ama eninde sonunda çizilecek :)
    Ben ekran koruyucusundan rahatsız olduğum için takmadım ama bundan rahatsız olmayanlar kesinlikle taksın.
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ışık sensörü diye belirtmiş aynı zamandada içerisinde yakınlık sensörüde bulunmakta.
    Zaten ayarlarda bunun gibi şeyler görebilirsiniz.
    Mesela telefon cepte veya çantada iken zil sesini arttırma.
    Telefon çaldığında müdahale etmeden kulağa götürdüğünde otomatik cevaplama :)
    Birde en iyi örneği telefonla konuşurken ekranın kapanması :)
  • Arkadaşlar Merhaba.

Bu telefonu almayı düşünüyorum.

http://www.ucuzlukcu.com/urunler/htc-one-m8-cep-telefonu-honal/

Bu siteden buldum fiyatı iyimidir size sorayım dedim. Görüşlerinizi bekliyorum.

Ayrıca sorularım var.

1-) Oyun oynarken donma oluyo mu ?
    2-) Isınma durumu nedir?
    3-) Ortalama şarj süresi ne kadar gidiyor ?
    4-) Kaç sene idare eder telefon ?

Cevaplarınız için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem.odaci

Arkadaşlar Merhaba.

Bu telefonu almayı düşünüyorum.

http://www.ucuzlukcu.com/urunler/htc-one-m8-cep-telefonu-honal/

Bu siteden buldum fiyatı iyimidir size sorayım dedim. Görüşlerinizi bekliyorum.

Ayrıca sorularım var.

1-) Oyun oynarken donma oluyo mu ?
    2-) Isınma durumu nedir?
    3-) Ortalama şarj süresi ne kadar gidiyor ?
    4-) Kaç sene idare eder telefon ?

Cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Piyasadaki en iyi performansi alacağın cihazlardan biri kesinlikle
    Isınma durumu ortalamanın altında
    5bucuk 6 saat ekran süresi alırsın. Oyun oynamazsan 2 gün gider. Misal bugün sabah 7de aldım sarjdan şu anda %64 şarjım var (3G full açık)
    En az 2 sene çok rahat işini görür.

• geçenlerde teknoloji mağazasın da şöyle bir baktım LG G3 Iphone 5 ve htc one M8 modellerine

LG G3 çok zarif ekranı parlak ve net geldi
    ıphone 5 de kasa faktörü var,ve ele çok yakışıyor

m8 yakından baktım snki m7 şekli daha hoşuma gitti.m8 in kasası sağlam gedi telefon azda olsa uzun geldi.LG g3 gibi ekranı tattmin etmedi

sizce alan arkadaşlara samimice soruyorum bu saydığım 3 telefondan hangisini sizce alayım ???????? artısı eksisi yönünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd4650

Arkadaş ışık sensörü diye belirtmiş aynı zamandada içerisinde yakınlık sensörüde bulunmakta.
    Zaten ayarlarda bunun gibi şeyler görebilirsiniz.
    Mesela telefon cepte veya çantada iken zil sesini arttırma.
    Telefon çaldığında müdahale etmeden kulağa götürdüğünde otomatik cevaplama :)
    Birde en iyi örneği telefonla konuşurken ekranın kapanması :)

Hocam teşekkür ederim. Birde telefon çalarken telefonu kulagima goturdugumde sesi sanki çalarken kısılıyor neden acaba ?

• KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Ben de saydığın teller arasında kalmıştım. Ama incelemelerim sonrasında android istiyorsan M8 ios istiyorsan iphone 6 derim.
    Htc M8 sipariş ettim ben çünkü android sıkıntısı çok olsa da daha pratik geliyor bana, ayrıca tasarımı en güzel telefon kendi zevkime göre HTC M8.
  • beyler telefon sadece rootladım ve şimdi orjinal haline geri çevirmek istiyorum

orjinal recoverye nasıl dönerim
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Telefonu çalarken kulağınıza götürürseniz müdahale etmeden yani yanıtla veya cevapla yapmadan götürürseniz 1 sn sesini kısıyor ve 2. saniyedede telefonu otomatik olarak açıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.