Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık 4 ay önce turkcell den aldığım m8 cihazım aldığım günden itibaren slikon kılıfıyla kullanmama rağmen soyulmaya başladı.

Arkası benek benek oldu, sizce ne yapmalıyım? sizin cihazlarınız ne durumda? Garantiye göndersem değişim yaparlar mı?

Teşekkürler

Resimler

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

• htc pasaport kayıtlı alsam sorunla karşılaşırmıyım.güncelleme vb.
  • Herkese Merhabalar,

Elimizde 3 adet HTC M8 var.Bunlar kutuda Gray olarak geçmekte üçüde,Ton olarak farklı acaba kullanan arkadaşlar bu duruma dikkat ettilermi.ikisi mobiltel biri kvk olarak alındı.
     HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ
  • Beyler benim tuşlar cıkacak gibine yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kareem Said'

Beyler benim tuşlar cıkacak gibine yapmam lazım

Olay ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Kareem Said'

Beyler benim tuşlar cıkacak gibine yapmam lazım

Olay ne?

Hocam ses duzeyi ve power tusları zayıf yani cıkacak gibi oynuyorlar, kısacası hassas

• Dün gece one m 8 telefonuma yeni bir güncelleme geldi numarası 2.11.708.1 ve 724 mb uzunluğa sahip. Aşağı yukarı 2,5 saat sürdü.Ne yenilikler getirilmiş anlamadım. Dosya yöneticisi eklenmiş.pil performansı düzelecekmi bakalım. Yorumlarınızı bekliyorum

• Arkadaşlar merhaba,

Az önce Gold Renk M8 aldım da bu güncelleme programının Mac OSX için olanı yok mu ?

http://www.htc.com/tr/software/htc-sync/
  • Arkadaşlar bir şey soracağım, menü arayüzünde ikonları diğer telefonlardan farklı olarak yana değilde aşağı doğru kaydırıyoruz. Bu benim hoşuma gitmedi, bunu değiştirme seçeneği var mı?
  • Merhaba herkese.

HTC ONE M8 için kılıflarım vardır dileyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.

HTC ONE M8 KILIFLARI

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 31 Ağustos 2014; 13:18:16 >

• İyi forumlar arkadaşlar konuşma yaparken dikkatlice dinlediğinizde son seste ahizede ufak bir cızırtı var ama bir çıt sesi düşürünce cızırtı ortadan kalkıyor kontrol edebilir misiniz sizde de aynı sorun mevcut mu ya da bu durum normal mi?

• Selam Arkadaşlar,

Htc One M8 kullanan siz arkadaşlara sormak istedim yeni bir telefon alacgım ama kararsızım kaliteli bir telefon olsun istiyorum htc one m8 kasa yapısı ve gorunuşu ile cok guzel bir telefon ancak kamara acısından herkes cok yetersiz diyor. Sony z3 Murat beyin incelemesinde hafif cok kaliteli bir hissiyat vermedi diyor arka ve on tarafın cam olması cercevelerin metal mi palastik mi oldugu halen belli degil iPhone 6 metal kasa htc one m8 benziyor gorunuş olarak ancak onunda artırılamayan hafızası rem miktarı vs kafamı kurcalıyor size gore htc one m8 kamera acısından cok mu yetersiz kullananlar olarak sizler daha iyi bilrisiniz sormak istedim yoksa yukarda saydıgım telefonlardan birinimi seçmeliyim.
  • Merhabalar.2 gün önce türkcell sitesinden sipariş verdiğim m8 dot view kılıf elime ulaştı ancak kılıfın ön yüzü ekrana tam olarak oturması gerekirken bendekinde açıklık kalıyor,kılıf ekrana oturmuyor.Telefon kılıfın gerekli yerine gayet kolay bir şekilde oturuyor ancak ön yüzey fotoda da görüldüğü üzere havada.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı,varsa çözümü var mıdır yoksa iade etmem gerekiyor?Ne ders HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: alahan1963

Merhabalar.2 gün önce türkcell sitesinden sipariş verdiğim m8 dot view kılıf elime ulaştı ancak kılıfın ön yüzü ekrana tam olarak oturması gerekirken bendekinde açıklık kalıyor,kılıf ekrana oturmuyor.Telefon kılıfın gerekli yerine gayet kolay bir şekilde oturuyor ancak ön yüzey fotoda da görüldüğü üzere havada.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı,varsa çözümü var mıdır yoksa iade etmem gerekiyor?Ne ders HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜiniz?

hocam resimler gürünmüyor

• selam arkadaşlar htc m8 kullananlara sorum olacak bende m7 var fakat 3 sefer hopörlör patladı 1 sefer de telefon değiştirdiler.bunu satıp m8 almayı düşünüyorum fakat bundada aynı sorunu yaşarmıyım die tereddütteyim.hopörler sorunu yaşayan varmı.benim telefonum kvk 1 sene oldu m7 alalı 1 sene içinde 3 sefer garantiye gitti şuanda yine hoporler patladı artık para iadesi istiyecegim.m8 de bu sorunu yaşan varsa yardımcıolursa sevinirim.
  • Ben m8 alıcaktım fakat kamerası bana biraz düşük geldi videoları felan izledim beni etkilemedi açıkcası bende gittim 5s aldım mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

Ben m8 alıcaktım fakat kamerası bana biraz düşük geldi videoları felan izledim beni etkilemedi açıkcası bende gittim 5s aldım mutluyum

Hayırlı olsun kardeşim iyi yapmışsın. Android çile başka birşey değil. M8 var ama iphone 4 ümü özlüyorum nedir bu ya...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Selam Arkadaşlar,

Htc One M8 kullanan siz arkadaşlara sormak istedim yeni bir telefon alacgım ama kararsızım kaliteli bir telefon olsun istiyorum htc one m8 kasa yapısı ve gorunuşu ile cok guzel bir telefon ancak kamara acısından herkes cok yetersiz diyor. Sony z3 Murat beyin incelemesinde hafif cok kaliteli bir hissiyat vermedi diyor arka ve on tarafın cam olması cercevelerin metal mi palastik mi oldugu halen belli degil iPhone 6 metal kasa htc one m8 benziyor gorunuş olarak ancak onunda artırılamayan hafızası rem miktarı vs kafamı kurcalıyor size gore htc one m8 kamera acısından cok mu yetersiz kullananlar olarak sizler daha iyi bilrisiniz sormak istedim yoksa yukarda saydıgım telefonlardan birinimi seçmeliyim.

M8in Kamera ortalama üstü güzel. Birsürü ayarı var kullanmayı bilirsen kaliteli çekimler yapabilirsin. 3d çekim bile başlı başına şov için yeterli. Ama gel gelelim olaya bizzat kamera olarak bakmıyorsan ve android alışkanlığın yoksa bulaşmasan daha iyi. Git ip5 veya üstü bir telefon al işini rahat rahat görür. M8 de rehberi bir türlü çözemedim. Yeterince can sıkıcı bir durum. Uygulamalardaki reklam bolluğu ve ios uygulamalarının kaliteli olmasıda ayrı bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.