Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bixsi

quote:

Orijinalden alıntı: hd4650

Arkadaş ışık sensörü diye belirtmiş aynı zamandada içerisinde yakınlık sensörüde bulunmakta.
    Zaten ayarlarda bunun gibi şeyler görebilirsiniz.
    Mesela telefon cepte veya çantada iken zil sesini arttırma.
    Telefon çaldığında müdahale etmeden kulağa götürdüğünde otomatik cevaplama :)
    Birde en iyi örneği telefonla konuşurken ekranın kapanması :)

Hocam teşekkür ederim. Birde telefon çalarken telefonu kulagima goturdugumde sesi sanki çalarken kısılıyor neden acaba ?

Telefonu çalarken kulağınıza götürürseniz müdahale etmeden yani yanıtla veya cevapla yapmadan götürürseniz 1. sn sesini kısıyor ve 2. saniyedede telefonu otomatik olarak açıyor :)
    Yani otomatik cevaplamayı kullanıyorsanız kulağınızdan olmayın diye :)

• quote:

Telefonu çalarken kulağınıza götürürseniz müdahale etmeden yani yanıtla veya cevapla yapmadan götürürseniz 1 sn sesini kısıyor ve 2. saniyedede telefonu otomatik olarak açıyor :)

Evet hocam dediğiniz gibi aynı, bende bir sıkıntı mı var diye korkmuştum sağolun. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Memnunmusunuz telefondan :)
  • quote:

Memnunmusunuz telefondan :)

Kesinlikle çok çok memnunum iyiki almışım.

Su ana kadar hiç pişmanlık duymadım, kaldı ki bu cihaz insanı pişman eder mi hiç :)

Suan 4.4.4 guncellemeyi bekliyorum hocam oda geldi mi tamamdır.

Cihaz hem hızlı, hem görüntüsü çok şık, kaliteli en yenı guncellemeri alıyor en ufak bir kasma söz konusu değil masaAllah i var :)

• Bugün htc uygulamalarına güncelleme geldi.Dot view uygulaması güncelleme ile eksiksiz hale gelmiş artık WhatsApp,facebook gibi uygulamaların bildirimleri de geliyor ve yukarı çekerek direk kapağı kaldırdığınızda da bildirimi görüntüleyebiliyoruz. Aynı zamanda müzikleri de parmak hareketleri ile değiştirebiliyoruz.

• treko kullanıcısına yanıt
    Umarım DotView'ı bana yeniden sevdirebilir hemen takıyorum şimdi :)
  • Merhaba arkadaslar size bir sorum olucak cihazin ust hoparlorunun bittigi yerde ki ekranin siyah cercevesi alt kisima gore oldukca cikik duruyor alt taraf 0 a yakin cerceveyle ama ust taraf oyle degil ele takiliyor fazlasiyla sizde de boylemi merak ettim..

• Arkadaslar cihazı uygun fiyata garantili ve güvenilir olarak nereden tedarik edebilirim
    Yardımınıza ihtiyacım var

• Merhaba,

Telefon içeriğinde bulunan .ogg uzantılı ses dosyaları müzik çalar da şarkılar kısmında ve albümler kısmında görünüyor, bu kısımları iptal edemiyorum. Silmek te istemiyorum sistem dosyaları olduğu için. Müzik çalarda benim attığım mp3 dosyalarını görebilmemin bir yolu var mı ?

Teşekkürler.
  • DelGaDo82 kullanıcısına yanıt
    Evet bu şekilde... Sorun değil, tasarım bu şekilde...
  • LG G2'mi satacağım M8 almak için. Yapma diyeniniz varmı?

LG G2 3. kez ekran yanması yaşattı. Ürün hatası. Bir çok kişide var.
  • Dot view kılıf kullananlar hep orjinal kılıfı mı kullanıyor?
    Yan sanayi kullanan gören varsa pek fark var mı yada bir sıkıntı var mı öğrenebilir miyim?
  • Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt
    Yan sanayi almayın aldırmayın arkadaşlar her aldığınız dotview kılıfı HTC firmasına bağış olarak görün.
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Bu günden itibarende Android L için geri sayım başlamış bulunmakta :)

90 dan şafak sayıyoruz Android L o zaman gelecek :)

Allaha şükür en son dotview'sız kullandım yere düşürdüm küçük bir siyah noktası oldu artık takmadan dolaşmıyorum :)

Daha ilk kozmetik hatası :)
  • Merhaba arkadaşlar. Amerikadan getirdiğim M8 için yeni nano sim kart aldım ama telefona taktığımda sim kartı görmüyor telefon.
    Aynı kartı eski telefonuma takıyorum ve eski telefonda bir sorun yok sim kartı görüyor telefon.

Sıkıntıyı nasıl çözebilirim bilgisi olan var mıdır?
  • Acil telefon almam gerekiyordu, sanki piyasanin biraz uzerinde bir para verdim gibi geliyor onun icin biraz canim sikildi ama teli 1 aydir kullaniyorum cok memnunum. Sarj suresi askerde can dostum oldu :)

• m8 şuan hangi siteden aşmak mümkün

fiyatı makul yerler varmı????
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Hızlıal da 1949 TL diğer sitelerde hep 2000 + benim gördüğüm kadarıyla , paralel ithalat düşünürsen daha uygun fiyatlarada bulunabilir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

Hızlıal da 1949 TL diğer sitelerde hep 2000 + benim gördüğüm kadarıyla , paralel ithalat düşünürsen daha uygun fiyatlarada bulunabilir sanırım

paralel ithalat nasıl oluyor
    misal gittigidiyorda fiyat 1850 cşvarııı
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    HTC nin resmi distribütörlerinden hariç telefonları ithal edenler var bunlar da kendi garantilerini veriyorlar örneğin delta servis garantili paralel ithalat telefon aldın , bi sıkıntı olduğu zaman delta servisle muhattap oluyorsun. gittigidiyor gibi sitelerde genelde paralel ithalat oluyor, ilanda da mutlaka bir bilgi vardır bunla ilgili .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.