Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsndnz

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

evet sprint. ilk önce radio versiyonu 1.09 firmware attık 1.25 filan oldu bu sefer romlardan sonra açılış ekranında hatalar veriyor. ne önerirsiniz bana ?

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/romthe-worlds-first100-m9-port-m8upload-t3064838
    Yüzde yüz m9 tabanlı çok stabil ve hızlı bir rom telefonu aldığımdan beri bunu yükledim kullanıyorum eğer başlangıçta sorunlar alıyorsanız firmware güncellemesi yapmanız gerekiyor ama önce bu romu bir yükleyin

hocam bu rom sanırım çine yönelik değil mi nasıl memnun musunuz?

Hayır hocam cine yönelik değil çok stabil ve hızlı çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var one m8 kullanıyorum bayadır orjinal rom kullanmıyorum suan cihazımda insertcoin var ancak wifi çalıştığı zaman belli bir süre sonra kapanıyor özellikle tuş kilidi yaptıgım zaman bağlanmıyor wifi kaydedildi diyor ancak internet erişimi sağlayamıyorum her defasında restart atmam gerekiyor bu insertcoine özel bir durum değil viperone skydragon vb romlarda kullandım sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? cihazımda şuan 5.0.2 rom yuklü kernel numarasıda 3.4.0g6af28ec ne yapabilirm çok acil yardıma ihtiyacım var
  • Android yerine Windows yüklenmesi konusunda anladığım kadarıyla gelişme var.

http://forum.xda-developers.com/one-m8-windows/development/official-ruu-m8-windows-phone-verizon-t2865351/page9

Yanlız önce cihazı brick konuma getirmek gerekiyor. Sonradan Windows cihazın bootloader yazılımını kurmak gerekiyor.
    Sonrasında Windows Rom kurulabiliyor.

Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Rom işlerine alışkınım ama eski cihazım motorolaydı o yüzden bir sorum olacak cihazımı s-off yapmadan custom rom yükleyebilir miyim? Birisi bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4everAMD kullanıcısına yanıt
    5.1 GPE sürümler harici yükleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

5.1 GPE sürümler harici yükleniyor.

ViperOne romunu yükleyebilir miyim?

Edit:http://www.akillirobot.com/2014/04/26/htc-one-m8-bootloader-kilidi-acma-root-olma-ve-rom-yukleme-rehberi/ burdakileri yapsam olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everAMD -- 29 Ağustos 2015; 13:56:48 >
    Evet olur ama önce cihazı lollipop yapman lazım.
  • Arkadaşlar telefonda orjinal rom u kullanıyorum yurtdışı cihazım ve android 5.0.1 diyor son sürüm bu mu acaba? Imei çakılı değil orjinal pasaport kayıtlı acaba aldığım ülkenin versiyonlarini mi takip ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recko kullanıcısına yanıt
    romlarda güncel sürüm versiyonları ile farklılık gösterebiliyor. ben de imei atılmış kayıtsız telefonumda asia romu ile kullanıyorum. 5.0.2 sürümdeyim.
  • cidnum: HTC__001 hangi versiyon oluyor stock romu hangisidir acaba nerden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzeyfe

cidnum: HTC__001 hangi versiyon oluyor stock romu hangisidir acaba nerden indirebilirim?

http://www.44 4android.com/showthread.php/15315-HTC-One-M8-Orijinal-Nandroid-yedekleri-M8-Stok-Romlar
    ister burdan istersende xda da konusuda var orada daha çok stock rom bulabilirsin
    edit: site vermek yasak değil heralde android forumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everAMD -- 16 Eylül 2015; 17:59:07 >
    İndirdim olmadı malesef. Cihaz ABD den gelme olduğunda olabilir mi acaba. Bir custom rom kurulmuş kurtulamadım. Tmobie mi yoksa Att mş nasıl öğreneceğim.
  • quote:

İndirdim olmadı malesef. Cihaz ABD den gelme olduğunda olabilir mi acaba. Bir custom rom kurulmuş kurtulamadım. Tmobie mi yoksa Att mş nasıl öğreneceğim.

Telefonu fastboot moduna geçirip
    -fastboot getvar all
    kodunu yazarsanız telefonun bilgileri çıkar ordaki versionnum ve cidnum numaralarına göre stock rom bulunup flaslanabilir.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bunlar çıktı dostum,hangi firmanınkidir acaba?

version: 0.5
    version-bootloader: 3.19.0.0000
    version-baseband: 1.22.21331147A1.29G
    version-cpld: None
    version-microp: None
    version-main:
    version-misc: PVT SHIP S-OFF
    serialno: FA44FWM05899
    imei: **************
    imei2: Not Support
    meid: 00000000000000
    product: m8_ul
    platform: hTCBmsm8974
    modelid: 0P6B10000
    cidnum: HTC__001
    battery-status: good
    battery-voltage: 0mV
    partition-layout: Generic
    security: off
    build-mode: SHIP
    boot-mode: FASTBOOT
    commitno-bootloader: df77f8b7
    hbootpreupdate: 11
    gencheckpt: 0

• cihaza [ROM] [5.1] [08/03/15] LolliGPE bu romu yükledin s. off cihaz nasıl bunu ilk aldığım güne getirebilirim stock haline

• quote:

Pm den yardımcı olmaya çalışıyım isterseniz
  • Selamlar,

Bende HTC One M8S var. Bootloader kısmında "Fastboot USB" kısmının kırmızı olmasına kadar her şeyi yapabildim. Fakat Recovery'i komut dosyasından yükledikten sonra, Recovery'e bastıktan sonra telefon kapanıyor ve normal bir şekilde açılmıyor. Tekrar açabilmem için Üst Ses Açma Tuşuna + Güç Tuşuna basmam gerekiyor.

Nasıl çözebilirim?

Düzenleme: Güncel Recovery yükledikten sonra sorun halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 24 Eylül 2015; 15:35:47 >
  • Rx3004 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba bende M8 eye modeli var bunda M8 ile donanım olarak her şey aynı sadece kamerası 13 mp yapılmış.
    asıl sorum: unlocked adımını geçtim ama recovery TWRP yi bi türlü yükleyemedim. yani commmand dan fastboot flash recovery xxxx kodu gönderdiğimde herşey ok diyor. ama telefonda twrp ekranı gelmiyor. yine aynı unlock ekranı geliyor. recovery ye bastığımda ekranda hızlı geçen bir kaç kırmızı satır geçiyor ama çok hızlı geçtiği için okuyamıyorum. belki on defa farklı twrp sürümlerini de denedim ama olmadı. yardımcı olabilir misinz
  • bu arada sürüm : os 4.4.4.
  • formardin F kullanıcısına yanıt
    En güncel TWRP Recovery'i yüklediğinden emin misin?

Şunlara da bir göz atmanı öneririm;

http://www.droidviews.com/root-and-install-twrp-recovery-on-htc-one-m8-eye/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 24 Eylül 2015; 22:09:32 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.