Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amerikadan alınmış htc m8 dual sim var ve ingilizce.
    herhangi bir room yükleme ihtiyacım yok. Sadece türkçe olmasını istiyorum.
    nasıl yapabilirim. Buradaki işlemler m8 dual sim içinde geçerlimidir.
    Uygun rom nerden bulailirim.
    Son olarak ses açma tuşu + güç tuşu ile telefon yeniden başlayıp duruyor. Boota girmiyor yani.
  • Krak3n kullanıcısına yanıt
    Evet hocam en güncel sürümü yüklüyorum hatta videolardaki yada internet sitelerinde yüklenilen eski versiyonları da yüklemeye çalışıyorum pc de kod atarken herşey ok diyor ama telde kontrol ettiğimde sonuç sıfır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Hocam ses kısma artı güç tuşu olacak. Siz ses artırma demişsiniz

• Krak3n kullanıcısına yanıt
    hocam nihayet rootladım cihazı.

şimdiki sorun :
    1*cihazda TR dili yok . Türkçe dilinin olduğu stock romu nasıl yükleyeceğiz.

2-İmei nasıl değitireceğiz
  • Arkadaşlar super cid ile güncelleme alıp yükler mi cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kumanda özelliği var mı varsa sunny uydu alıcısını nasıl kontrol ederiz

• M8'e Cyanogen 12.1 Snapshot yükledim. Cihaz muhteşem oldu. Özellikle ses muhteşemdi daha muhteşem oldu. Her M8 kullanıcısına tavsiye ederim. Hatta ayrıyeten bundan sonra cyanogen mod olmayan telefon kullanmayı düşünmüyorum. Benim için önemli olan özellik ses. Spotify ve Audio FX mükemmel oldu telefonda. Bilginize M8 kullanıcı arkadaşlar.
  • blckmgcmn34 B kullanıcısına yanıt
    Tamamen orjinal halde ki 5.0 olan cihaz için bir anlatım mevcut mu ?
    S-off yapmak custom recovery kurmak ve flashlamaya kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercskn -- 7 Ekim 2015; 7:53:13 >
  • tanercskn kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihaz s-off tu zaten. O yüzden nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ama zaten nasıl unlock edileceği nasıl bootloader yükleneceği google da ararsan çok sayfa bulabilirsiniz. Daha sonrası cyonegenmod da dikkat edeceğiniz tek şey kendi bootloader i ile yüklemek.

• Arkadaşlar merhaba. One m8 i gpe sürümüne çevirmek istiyorum. Cihaz tamamen orijinal. Üzerinde hiçbir işlem yapılmadı. 5.0.2 de şu an. Gpe ye çevirmek için bootloader kilidini açmak yeterli midir yoksa root recovery falan da gerekli mi?

• Gpe kurmak için S-off şartmi değil mi çözemedim. Tek amacım gpe sürüm kurmak S-off şart mı ?

link var mı bende kurayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

link var mı bende kurayım ?

https://download.cyanogenmod.org/?device=m8
    Buradan bulabilirsiniz ama dikkat edin kendi recoverysi ile kuracaksiniz.

kendi recovery si derken m8 in orjinal recoverysi mi ? bende şuan google play editation rom kurulu, cihazım amerika sprint cihazı ve twrp recovery kurdum.
  • quote:

kendi recovery si derken m8 in orjinal recoverysi mi ? bende şuan google play editation rom kurulu, cihazım amerika sprint cihazı ve twrp recovery kurdum.

Twrp ile sıkıntı çıkıyor. Ama benim ki spirint cihazı değil.

sizdeki recovery için link alabilir miyim ?
  • Merhaba Arkadaşlar Herkese iyi günler. Öncelikle Htc one m8 aldım ama telefon yurtdışınan gelmiş ve At&t telefonu yanı amerikada hattın uzerine alınmış. Telefon unlock ve imei attım ve kulanıyorum sorunsuz bir şekilde yanlız telefonun sürümü 4.4.2 kitkat telefonu gunceleştiremiyorum. At&t yazılım gunceleştirme var telefonda tıkladıgımda ise sizin için geçerli gunceleştirme yoktur denmekte. Telefonu mu nasıl 5.0.1 lolipop sürümüne gunceleye bilirim ? Yardımcı olanilir misiniz.?
  • treyson34 T kullanıcısına yanıt
    bu ruu rom u kurun.
    http://www.htc.com/us/support/htc-one-m8-att/news/

internette ruu rom kurma hakkında yönlendirmeler mevcut. bende sprint cihazıma arasıra ruu rom kuruyorum buradakiler ile.
    cihazım s-off, imei atılı ve unlock, rootlu durumda.
  • Teşekkur ediyorum imei gider mi peki birde hocam ben unlock yaptım cihazı twrp yuledim recovery girince acılmıyor sayfada kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treyson34 -- 11 Ekim 2015; 17:34:38 >
  • quote:

sizdeki recovery için link alabilir miyim ?

https://download.cyanogenmod.org/?device=m8
    hocam sag tarafta recovery link i var.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.