Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben şu ana kadar 50 kere twrp recovery yada rom kurdum. imei öyle gitmez :)
  • blckmgcmn34 B kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkür ederim. hemen indiriyorum. iyi forumlar dilerim.
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Ben twrp kuramadım ıste giremiyorum dokunmatik ekran olan recovery e peki nasıl kura bilirim roomu
    Hocam son tarihli recovery i kurun ondan sonra her şey basit cyanogenmod için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    kurdum şuan gayet hızlı ve stabil lakin play store u göremedim. apk olarak mı yüklemek lazım ?
  • Dediğiniz Herşeyi yaptım ruu indirdim telefonu unlock yaptım ama room yükleyemiyorum :(( Yardımcı ola bilecek var mı ?
    Hocam kusura bakmayın.
    Gapps kurmanız gerekiyor. Gapps kurunca google ikonu ve playstore geliyor.

Gapps ı kendi recovery si flash yapar mı yoksa tekrar twrp mi kurmam gerekiyor peki ?
    Kendi recoverysi yapıyor hocam.

• Arkadaşlar Htc sayfasından AT&T yazılımı olan ru indirdim çalıştırdım ama ileri diyince program kapanıyor bir şey gelmiyor çözümünü bilen varmı?
  • arkadaşlar bendede one m8 s var aynı şekilde root edilirmi birde miui rom kurucam one 8 romu uyarmı iyi forumlar
  • m8'e miui rom kuran var mı hiç ?
    ben kurdum.2 gün zor dayandım.saçma geldi.iphone tarzı her şeyin ana ekranda olmasını sevmiyorum.
  • Ben pcye baglanamiyorum htc sync teli algilamiyor ve hata ayiklama acarsam bu sefer pc gormuyor napmam lazim
    Birde bu tel neden hala 5.0.1??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar insertcoin rom kurdum m8 e. Yalnız whatsapp kurulumunda sıkıntı yaşıyorum. Onay kodu gelmiyor ;beni ara seçeneğine tıkladığımda ise az önce denediniz 35 saat sonra tekrar deneyiniz gibi saçma bi zaman dilimine erteliyor. Silip tekrar kurdum ama sonuç değişmedi. Whatsapp support aracılığıyla iletişime geçtim. Ekran görüntüsü alıp mail attım. Cevap olarak telefonunuz rootlu gözüküyor ondan dolayı dediler ama saçma değil mi sizce de! Bi fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre kullandım en güzel arayüzlerden birisi bence miui. en azından takvim, hesap makinesi, arama, saat uygulamalarını apk olarak temin edip kurmak isterim.
  • Bu hatanın çözümünü bilen var mı?

• arkadaşlar sorumu cevaplayabilecek kimse yokmu acaba one m8s e one m8 için yapılan romu kurabilirmiyim
  • tolgasenturk T kullanıcısına yanıt
    Kuramazsın dostum donanım farkı var. Kurmaya kalkarsan telefonun brick olabilir deneme.
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    olması gereken dosyalar bunlar olmadığı için hatayı alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 18 Ekim 2015; 13:19:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.