HTC One (M8) mi Sony Xperia Z2 mi LG G3 mü karar veremedim yorumlarınıza göre alacagım
sony xperia z2
kamerayı sorun etmeyeceksen m8 yok oda onemlı dıyosan z2
quote:
Orijinalden alıntı: Telles15
kamerayı sorun etmeyeceksen m8 yok oda onemlı dıyosan z2
devir selfi devri instagram devri kamera önemli
quote:
Orijinalden alıntı: tekstilci77
Z2 yi onerirdim ama kullanıcıları hep bi şikayet.E M8 de kamera olarak biraz geride en mantıklı ve garanti seçim G3 32 GB gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
quote:
Z2 yi onerirdim ama kullanıcıları hep bi şikayet.E M8 de kamera olarak biraz geride en mantıklı ve garanti seçim G3 32 GB gibi duruyor.
Alıntıları Göster
z2 de ne şikayeti warmış zaten benimde gönlüm genelde g3 ve z2 de
kamera onemlı ozaman z2 bence g3 cok cabuk ısınıyormus
quote:
Orijinalden alıntı: Telles15
kamera onemlı ozaman z2 bence g3 cok cabuk ısınıyormus
ozaman kamera markası sony nın telefonu z2yi alayım arkadaşlar cok teşekkür ederim hepinize cok yardımcı oldunuz
quote:
ozaman kamera markası sony nın telefonu z2yi alayım arkadaşlar cok teşekkür ederim hepinize cok yardımcı oldunuz
Alıntıları Göster
Z2 butcesı varsa Z2 alınır...
sıralama Z2 - G3 - M8 olarak..
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Z2 butcesı varsa Z2 alınır...
sıralama Z2 - G3 - M8 olarak..
Alıntıları Göster
Sırasıyla
1-Z2:4K çekim biraz sorunlu bu gerçekten problem edilmez. Zaten güncellemeyle çözülmeyecek şey değil.
2-M8:Berbat kamerası o telefona yakışmıyor. (2GB ram htc arayüzü için çok az değil)
3-G3:Touchwizden beter kasım kasım kasılan arayüzü 3 gb ram bile yetmemiş.
M8>G3>Z2 :) Z2' yi pek beğeemedim ben.
Z2>m8
quote:
Orijinalden alıntı: ozanakdag
Z2>m8
bence z2>g3>m8
quote:
Orijinalden alıntı: Frolding
Sırasıyla
1-Z2:4K çekim biraz sorunlu bu gerçekten problem edilmez. Zaten güncellemeyle çözülmeyecek şey değil.
2-M8:Berbat kamerası o telefona yakışmıyor. (2GB ram htc arayüzü için çok az değil)
Kasım kasım kasılan arayüz demişsiniz. Kullandınız mı acaba ?
quote:
bence z2>g3>m8
Alıntıları Göster
İnsanlar M8'i bu kadar yerden yere vuruyor ama premium telefon alıyoruz sonuçta, elinizde verdiği his de önemli. Masaya koyunca bir havası olmalı. Herkesin elinde olan birşey de olmamalı. Tamam kamera diyorsunuz Z2 diyorsunuz da Z2 sadece 4:3 olarak 20 MP fotoğraf çekiliyor. Efektli fotoğraflar 8 MP üzerinde çekilemiyor. 4K video olayı 1 dakikalık bir videoda telefon cayır cayır yanıyor, takılıyor ve hata veriyor. Telefon soğumadan da kamerayı hemen açamıyorsunuz. "o RAM yetersiz, 4 MP kamera nedir ya" diyorsunuz ama zaten çektiğiniz fotoğrafları dergi kapağı yapacaksanız gidin profesyonel kamera alın, telefondan bahsediyoruz. Önemli olan burada kaç MP olduğu değil renklerin canlılığı ve tonlamalardır. HTC One M8'de fotoğrafa dair tüm ayrıntılar kullanıcıya bırakılmış, tüm değerleri ayarlayabiliyorsunuz ve ortaya harika fotoğraflar çıkıyor. Instagram'e koyduğunuz fotoğraflar zaten 3000x4000 vs olarak gitmiyor, küçültülüyor. En fazla 800x600 oluyor ki M8 ile çekilen fotoğraflar 2688x1520 çözünürlüğünde yani fazlasıyla yeterli. Fotoğraflarda kırpma işlemi vs yapacaksanız ona sözüm yok tabii. Selfie devri demişsiniz, M8'in ön kamerası (ve arka kamerası) çok geniş açılı ve 5 MP. Selfie için en uygun kamera kendisi. Müzik deseniz zaten en iyi ses M8'de. RAM diyorsunuz, HTC'nin optimizasyon konusunda Android dünyasında en iyi marka olduğunu bilmiyorsunuz. Batarya diyorsunuz, Z2 ile aynı sürelerin alındığını, G3'den daha yüksek süreler alındığını bilmiyorsunuz. "Çok pahalı değmez" diyorsunuz, her cihazın tek tek kasasının el ile işlendiğini bilmiyorsunuz, cihazın %90'ından fazlasının demir olduğunu bilmiyorsunuz. Yanlış anlamayın ben de Z2 ve G3'ü çok başarılı buluyorum evet M8'in de çok fazla eksiği var fakat artık şu M8'i yerden yere vuranlardan gına geldi olum siz sayıyla mı veriliyorsunuz forumlara ? Adamlar mis gibi telefon yapmış iki senedir en iyi tasarım ödülünü alıyorlar stabilite de var hala gelmiş bok atıyorsunuz bu fanboyluk değil de nedir ? Hayır şunu düşünün bari bu ay veya Eylül ayında Xperia Z3 çıkacak ve Z2 bir alt model olacak, M9 ise en erken 2015 Mart ayında çıkacak. Size uyup Z2 alan arkadaş hem Z2'de problemler yaşar, üstüne bir de hevesini alamadan Z3 çıkar ve olan arkadaşımızın parasına olur. M8'de problem hiç mi çıkmaz diyeceksiniz iyi güzel de şuan içlerinde en az problemlisi M8 biraz gerçekleri görün lütfen yeter fanboy olacağım diye insanları yanlış yönlendiriyorsunuz yapmayın böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: canmustu
quote:
Sırasıyla
Evet kullandım.
quote:
quote:
quote:
Sırasıyla
Evet kullandım.
Ben de kullandım bir kasma göremedim ?
quote:
quote:
quote:
quote:
Sırasıyla
Evet kullandım.
Alıntıları Göster
z2,m8,g3 sıralama böyle.
quote:
quote:
quote:
quote:
Sırasıyla
Evet kullandım.
Bende kullandım ve kasma gördüm üstelik kutusundan yeni çıkardığım bir telefonda oldu bu.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sırasıyla
Evet kullandım.
Bende kullandım ve kasma gördüm üstelik kutusundan yeni çıkardığım bir telefonda oldu bu.