Şimdi Ara

htc one m8 mi sony xperia z3c mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru basit htc one m8 mi sony xperia z3c mi nedenleriyle aciklar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z3c tabiki..

Daha yeni cihaz,donanimi daha ustun,daha cok guncelleme alacaktir,bataryasi daha iyi,hemde 720p ekrana ragmen fazla pil koyulmuş o cipset 720p ile performans ta helede oyunda m8 ezer,su ve toza dayaniklim8 e o para ve o kamera sacma,kisacasi z3compact daha iyi bir cihaz ve daha uzun sure goturur.

• M8 den bezmis satmis biri olarak tabiki z3compact,zaten daha iyi bir telefon.

• z3c gibi görünüyor kağıt üstünde ama tabi ki hiçbirimiz alıp da kullanmadık.bana kalırsa telefonlara o kadar para vermeye değmez. ilk akıllı telefonum m7 ve bu telefondan sonra akıllı telefon almamaya karar verdim. hepsi başta iyi olsa da sonradan cortluyor eninde sonunda.
    ülkemizdeki telefon fiyatları da malum..
  • Tesekkurler baska yorumlarida bekliyorum

• Yahu SnapDragon 801 've Adreno 330 grafik işlemcisi FullHD hatta 2K 'yı destekleyen çipsetler..

O yüzden ekran çözünürlüğü One M8'de ideal ama Z3c'de daha iyi pil ömrü sunar 720p ekranla..

Zaten Normal Xperia Z3'te aynı cipset ama fullHD ekran koyulmuş.Z3c de FullHD olsaydı çoğu kişi Z3c tercih edeceklerdi,ana amiral gemisi pek dikkat cekmeyecekti o yüzden 720p ekran koyulduğunu düşünüyorum..

Yani performans konusunda iki cihazdada sıkıntı yasamazsin.Şimdi alacaksan tabi ki Z3c ama 1 ay beklerseniz HTC One hima (M9) tanıtılacak..

Keyfine kalmış bir durum.Bu dönemde amiral gemisi cihazların çoğu üst seviye performans ve kalite sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 16 Aralık 2014; 18:51:15 >
  • Fotoğrafta renk ve keskinlik arıyorsanız Z3c kullananlar çok şikayetçi olduğu gibi çok net çekende var diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta senin kararsızlığını yaşadım. Aylarca kararsızdım. Mağaza mağaza gezdim. Ama htc aldım. Z3 compact 4,6 inch valla m8 in ekranı biraz daha büyük. Ve m8 çok şık ya git mağazaya eline al.Hiçbirinde Htcnin elite yapısını verdiği hissi alamadım. Z2 nin cam yapısı fena değil. iKisi arasında baya düşündüm.
    İnanki çok gittim geldim. Z2 g3 note4 ama ben htc istedim. Donanıımı tamamda telefonu sevdim. Blink feed çok kullanışlı. Kulalklık ses çıkışı telefonun sesi çok iyi. Kamera bana yetiyor. Hızlı takılmıyor stabil. Ben memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 16 Aralık 2014; 21:14:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.