Şimdi Ara

HTC ONE M8 SOYULMA ACİL DESTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 4 ay önce turkcell den aldığım m8 cihazım aldığım günden itibaren slikon kılıfıyla kullanmama rağmen soyulmaya başladı.

Arkası benek benek oldu, sizce ne yapmalıyım? sizin cihazlarınız ne durumda? Garantiye göndersem değişim yaparlar mı?

Resimler eklenecek.

Teşekkürler

• büyük ıhtımal gri modelı olmalı sızdekı grilerdeki kronik sorun sanırım bu soyulmadan şıkayetçiler ss eklersenız ona göre yardımcı oluruz
  • baranist kullanıcısına yanıt
    Kurşun grisi resim ekliyorum birazdan..
  • Resimler eklendi..
     HTC ONE M8 SOYULMA ACİL DESTEK HTC ONE M8 SOYULMA ACİL DESTEK HTC ONE M8 SOYULMA ACİL DESTEK

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Resimler eklendi..
     HTC ONE M8 SOYULMA ACİL DESTEK HTC ONE M8 SOYULMA ACİL DESTEK HTC ONE M8 SOYULMA ACİL DESTEK

kılıfsız mi kullanıyorsun birde kılıfsız bile kullansan bu şeyler olmaması lazım anca yere duşcek veya surtunmeyle olabılcek şeyler bende gümüş rengi var cıhazın dot view kılıfla kullanıyorum ama sanırım bu tur şeyler olsada renginden dolayı kendini belli etmez sanırım cıhazı hıç duşurdun mu veya boyle telefonu koydugun yerler çızebılcek kadar kotumuydu ımkanı yok bu kadar soyulmasına yanı ben ilk başta çerçevedekı parlak beyaz yer sanmıştım servıse versende pek bişey yapamazlar anca kasasi değişir cihazın oda baya bı uğraş gerektırıcek bişey yada yenısını talep edıcen oda kabul görmez kullancı hatası derler

Aldigim gunden beri slikon kilifla kullandim. Hic dusmedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aldigim gunden beri slikon kilifla kullandim. Hic dusmedi..

bende slikonla kullandım beyaz olan çerçeve yerlerı çızıldı gıbı ufak tefek şeyler oldu ama senki bi başka ciddi derece soyulma var garantinin buna bi çözum bulcanı zannetmıyorum dediğim gibi kasa değişcek komple ancak oda baya bi fıyat tutar 350 tl mı ne gormuştum bı yerde m8 kasası vardı bı htc sitesinde htc.wep mıydı neydı tam hatırlamıyorum bence böyle kullan gitsin arkasına bı slikon veya dot view al arkası görunmıcek şekılde kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu onların ayıbı, verdikleri slikon kılıf böyle yapıyorsa ben neden 350 tl vereyim ki garanti ücretsiz değiştirmeli..
  • quote:

Bu onların ayıbı, verdikleri slikon kılıf böyle yapıyorsa ben neden 350 tl vereyim ki garanti ücretsiz değiştirmeli..

evet bende sonradan farkettım ne kadar dandik bi silikon oldugunu dot view aldım sıf bu yuzden telefonun çerçeve bolumundekı yerlerını falan ufacık çiziklikler oluşmuştu bendekınde ama zararın neresınden donersen kardır ama bence sen o arka bolumdekıler silikonla bi alakası yok gri modelındekı herkez şikayetçi nedense soyulmadan yanı silver alanlarda yazsın buraya bende suan bu tur sorun yok soyulma sorunu ciddi bi sorun bu soyulma sorunu bence
  • Bende de aynı renginden var. Dot wiev kılıf aldım. 3 ay oldu telefonu alalı bir soyulma falan mevcut değil açıkcası...

Ve ne olur hiç düşmedi deme. 4 ay boyunca hiç mi düşmedi telefonun? Hiç bir insan bu yalanı yemez dostum. Hiç düşmemesi için çok özen göstermen lazım. Ki insan uyku sersemi falan pekte özen gösteremiyor açıkcası...
  • Aldigim gunden beri slikon kilifiyla kullaniyorum. hic cikarmadim, bu dusmeyle alakali bir durum degil boya atmasi var soyulmus dusse ezik olur derin cizikler vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.