Şimdi Ara

HTC, One M8S modelini ülkemizde de satışa sunacağını açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zte Nubia Z9 mini bundan daha iyi hem donanım, hem tasarım hem de fiyat konusunda yani her konu da daha iyi...

• 1900den satışa çıkmış hızlıalda birkaç aya 1400e düşer

• 1600 tl hmm
  • İngiltere'de M9 2050TL'ye geliyor, burada 2800TL'ye.

Orada 1600TL olan telefon burada muhtemelen 2200TL olur.

2200TL'ye SD615 ve 16GB/2GB keyfi

Nasıl One M8'den pahalı olur diye düşünmeyin, One Mini 2 de One M7'den pahalıya çıkmıştı

Oramakoma Buramako.
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Aslında m9'un ingiltere için açıklanan fiyatı 580 ingiliz sterlini. Kaba bir hesapla çevirirsek 2400 tl civarına denk geliyor. Ülkemizdeki ek vergiler fiyatın kalan kısmını oluşturuyor sanırım. ,Açıkçası son dönemde bütün üreticiler üst seviye fiyatlarını yukarı çekmek için elinden geleni yapıyorlar. Giriş - orta seviye ile farklar oldukça açıldı, ama htc'nin orta seviye fiyatları da diğer üreticilerden farklı tabi.

• Guaire kullanıcısına yanıt
    Evet ben çıkış fiyatını araştırmıştım. Zaten satıcı da HTC olarak gözüküyor amazonda bu fiyatlar ülkemize göre çok daha uygun. Bizdeki satışlardan memnunlar mı acaba fiyatı aşağı çekmeyi tercih etmiyorlar
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    HTC Türkiye genel müdürü, müşterilerini "korumak" için fiyatları düşürmedikleri gibi bir şey söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

Halbuki HTC'nin yurtdışı fiyatları düşüyordu.

Buradaki tam olarak öyle bir şey mi bilemiyorum.
  • İyi cihaz da o para cok be HTC.

O paraya LG Snapdragon 808 chipsetli G4 alirik.

Ustune biraz daha koyup okuz de alinabilir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata alınmaz

• Yav he he bide samsung u sevmezdik fiyat konusunda bunlar samsung u aratır oldu

• fiyat 1899 tüm vodafonelerde

• Bunlar hangi akla hizmet bu kadar pahalı orta seviye cihaz çıkartıyorlar anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihaz orta seviye bi cihazmi gercekten

• Şu an telefonu kullanıyorum ve gayet memnunum. Çek cumhuriyetinden 12000 krona aldım. Sorularınız varsa iletebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

fiyat 1899 tüm vodafonelerde

İyi bari, insaflı davranmışlar
  • LG g3 hakkında ayrıntılı araştırma yaparsan HTC one m8 in ondan kat kat daha iyi olduğunu göreceksin. Başta LG G3 piyasadaki en çok ısınan telefonlardan biri. ayriyeten telefonun platformu işletim sistemini tam olarak kullanmıyor buda performansını yarı yarıya düşürüyor. HTC ONE M8 ise tasarımında kullanılan malzemeler dolayısıyla diğer one modelleri gibi neredeyse hiç ısınmaz. ayriyeten eğer fotoğraf çekmeyi seviyorsan HTC hem arkada çift kamera kullanıyor ayriyeten kendi lenslerinide kullandığı için gayet güzel bir deneyim sunuyor.
  • Bu telefon 1100 liradan satışa çıksa orta segmenti domine eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

Şu an telefonu kullanıyorum ve gayet memnunum. Çek cumhuriyetinden 12000 krona aldım. Sorularınız varsa iletebilirsiniz

merhaba ön kamerası çok kötü bendesizdede öyle mi

• telefonu kullanan arkadaslar ufak bir inceleme yazarlarsa memnun oluruz ozellikle pil suresi ve kameralari ile ilglili tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.