Şimdi Ara

HTC, One M8S modelini ülkemizde de satışa sunacağını açıkladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CallofTruth

Şu an telefonu kullanıyorum ve gayet memnunum. Çek cumhuriyetinden 12000 krona aldım. Sorularınız varsa iletebilirsiniz

memnun musun telefondan bende almayı düşünüyorumda snapdragon 615 olması kafamı karıştırıyor oyunlarda falan kasar mı diye?

• Bir aydan fazldir kullanıyorum telefonu oyunlarda menü geçişlerinde asla kasma yaşamadım.gayet hızlı. Isınma durumu çok uzun süre oynarsan oluyor.
    Şarji çok iyi değil .çok kurcalarsan gidiyor
    Selfie kamerası tırt on kamerA iyi ama
    Benim izlenimlerim bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    ÜSTAD TELEFONDANA ALACAM AMA NASIL ŞARJI 1 GÜN GİDİYOR MU YADA DAHA FAZLA AÇIKCASI KİMSE MEMNUN DEĞİL GİBİ M8S PAHALI BİR TELEFON AMA YAPISI SAĞLAMLIĞI FALAN HOŞUMA GİDİYOR
  • ARKADAŞLAR HTC M8S KULLANANLARDAN YORUM ALABİLİR MİYİZ NORMAL KULLANIM İÇİN ALINACAK TelEFON MU
  • arkadaşlar bende yeni aldım 2 3 gün oldu dedikleri kadar kasma çok çok az çalışan uygulamalar sayfasını açarken oluyor onun dışında yaklaşık 20 uygulama açtım herhangi bir kasma olmadı izlediğim testlerde telefon çok geç açılıyordu ama bende gayet hızlı açıldı genel olarak instagram vb uygulamalarda kasma yok çok ağır oyun yüklemedim daha traffic racer yükledim ondada herhangi bir sıkıntı olmadı şarj diğer arkadaşlarında dediği kurcalarsan gidiyor yani ama alınmayacak telefon değil bence

• evet telefonu alalı 3 hafta oldu. TELEFON ÖNCELİKLE GÖRÜŞ GÖZE HİTAP AÇISINDAN GÜZEL DONMA TAKILMA KASMA YOK BİRAZ ISINMA OLUYOR O KDAR O DA ÖNEMLİ DEĞİL.

TEK ŞİKAYETİM KAMERASI MALESEF KAMERASI 5 PARA ETMEZ CİNSTEN BUNDAN ÖNCEKİ TELEFONUM HUAWWEİ G7 KAMERASIYLA KİMSE YARIŞAMAZ BUNA O KDAR PARA VERDİK KAMERASI ÇOK KÖTÜ HELE SELFİ KAMERASI GÖRENLER DALGA GEÇİYOR

TELEFONUN SATARSAM KAMERASI YÜZÜNDEN SATARIM DİĞER HERYÖNÜ MÜKEMMEL
  • htc m8s model telefonumun camı kırıldı piyasada bulamadım nerden temin edebilirim

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    M8 olarak ara,ekranlar ayni zaten

• Orta sınıf bir cihaz bu fiyata satılır mı?
    Telefon güzel.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.