Şimdi Ara

HTC, One M8S modelini ülkemizde de satışa sunacağını açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabiki sen istediğin yorumu yapma hakkına sahipsin ben senin yaptığın gibi yorumuna saygısızlık yapmıyorum yazdıklarımı iyi oku ama sen kamerası kotu olduğunu düşündüğün bir tel hakkında yorum yaparken kimseye ''herseferinde kamerası güzelmiş gibi iletiler yazmayın'' yok efendim ''konuyu uzatmayın'' gibi emir cümlesi kıvamında şeyler yazamassın benim tepkim bu tarz yazmana yoksa benim senin istediğin yorumu yapabileceğin hususunda bir sıkıntım yok o yüzden kafama sokacağım bişeyde yok ama sen laf sokacağım derken küçük durumlara düşme sen önce yazılanları doğru algılamayı öğren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alaka simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullananlar ısınma ve pil hakkında bişeyler yazsın lütfen

• Paraya kıyıp aldım. Henüz kullanmaya başlamadım. Yorum yapacağım muhtemelen önümüzdeki hafta sonu.

• Sonra batıyoruz feveranları..böyle devam et HTC, dijital fotoğraf çerçevelerini biraz zor satarsın bu fiyatlarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: askarali

kullananlar ısınma ve pil hakkında bişeyler yazsın lütfen

internette dolanırken veya oyun oynarken ısınıyor. pili 1 günü yoğun da kullansanız rahat çıkarıyor. genelde %30-40 da şarja takmış oluyorum. wifi ve mobil veriyi kapatırsanız 48 saat gider herhalde. Kasası en şık model bence, G4 düşünüyordum bunu görünce son anda vazgeçtim
  • Gayet güzel bir yorum teşeklürler..gsmarena testini bekliyorum bakalım ordan çıkacak sonuca göre hareket edicem..

• G3 kullanmadım yalnız yüksek oranda ısınma probleminin olduğunu biliyorum. Diğer forum sitelerindede kullanıcılar pek memlun gibi görünmüyorlar
  • Şuan bu modeli kullanıyorum fakat bunun için tek bir rom var doğru dürüst yazılım desteği yok xda'da.Kamerası M8'den daha iyi ama bence sırf yazılım için M8 tercih edilir çünkü HTC'nin güncelleme desteği bitince aynı sürümde kalıcaksınız hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathbat6662 -- 26 Ağustos 2015; 18:46:54 >
  • 1800 tl civarı g4 var
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    1700'e G4 var gittigidiyorda. İndirim çeki, banka kamoanyası vs ile 1600den ucuza alınabilir G4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

Şu an telefonu kullanıyorum ve gayet memnunum. Çek cumhuriyetinden 12000 krona aldım. Sorularınız varsa iletebilirsiniz

merhaba ön kamerası çok kötü bendesizdede öyle mi

bendede çok kötü iki kamerada
  • vodafone'da kampanya var.

kontratli alirsaniz 1300 kusure geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathbat6662

quote:

quote:

Şu an telefonu kullanıyorum ve gayet memnunum. Çek cumhuriyetinden 12000 krona aldım. Sorularınız varsa iletebilirsiniz

ön kamera kötü gerçekten arka iyi ama duoyu kullanmayın, hi-res HDR modu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: deathbat6662

quote:

quote:

ön kamera kötü gerçekten arka iyi ama duoyu kullanmayın, hi-res HDR modu tavsiye ederim.

ben ikisindende memnun değilim S3 ile karşılaştırdığımda renk olarak daha kötü 13mp hakkınıda hiç vermiyor telefondaki tek sıkıntı bu

• İkinci el ya da sıfır normal M8 tercih edebilirsiniz

M8S ten daha hızlı arada kamera farkı var ama nedense ben UltraPixel i çok sevdim :D

M8 ve M8S karsilastirmalarina bakin M8 fark atıyor

• Bu telefona uyumlu dot view kılıf nette bulamadım, varsa link gönderen olursa çok iyi olur. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    M8 in dot view i çalışıyor hocam.

• Aynen telefonu m8 olarak düşünmek lazım.güncelleme alacak olan modellerde bile m8 diyor

• Bu telefonun şarjı neden çok çabuk bitiyor, dün aldım ve 12 saat kesintisiz şarj oldu. Oyun oynamadım hiç. 4-5 saat de %37 kaldı. Parlaklik en azda,konum 3g vs kapalı hep. Yardım lazım. Teşekkurler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.