Şimdi Ara

HTC, One M8S modelini ülkemizde de satışa sunacağını açıkladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    One E8 kullanıcısıyım. İlk bir iki haftalık kullanımdan sonra pil süresi maksimuma ulaşmıştı. Umarım sizde de benzer şekilde ilerler süreç. Şu an çok memnunum pilden 1 yıldır kullanıyorum yaklaşık
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    O zaman 1hafta daha kullanayim belki olması gereken değerlere gelir. teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafondan 48tl x 24 ay fiyatla aldim. 2.gun ikinci sarjimi yaparken 240 kusur mb sense guncellemesi geldi , ondanmi yoksa 3.sarjdan sonra motormu acildi ne ondan sonra 2gun gidiyo sarjim. Issiz kullanicilardan tek eksigim oyun oynamamam. Foto kalitesi icin ise soyleyecegim, isyerinde arksdasima pc de bir resmi bir isinde kullanmasi icin manuel ayarlari kullaynarak mikro ayarla netlestirerek bir vesikalik foto cektim, oyle bir net cektiki butun kirisiklari siyah noktalari kabak gibi belli oldugu icin kullanmadi resmi :) rutuslu puslu bebek poposu gibi gosteren note4 ile cekilen resmi kullandi.

• Omme O kullanıcısına yanıt
    Umarım şarj konusu bizde de iyi olr zamanla. Çünkü ekranı her açışımda mutlaka %1 azalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon ile hangi hafıza kartını kullanıyorsunuz? Hangileri destekler? 64gb almak istiyorum ama telefonla performans konusunda uyum sorunu olur diye korkuyorum. Nette araştırdım biraz ama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 5 Ekim 2015; 8:17:33 >
  • O fiyat cok gibi biraz üstüne koy note 4 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustune koydugum not4ü,

biraz ustune koy klişesi sanayi ve ticaret bakanliginca yasaklanmali,

soyleyenin agzinin Üstüne Koyasım geliyo.

• arkadaşlar oyunlarda kasma yaşıyor musunuz

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hill climb racing oynuyorum kasma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 22 Ekim 2015; 8:49:04 >
  • Tema uygulamasinda tasarladigim temalari baskalarinin indirebilmesi icin nasil yayinlayacagim

• http://www.hizlial.com/sandisk-64gb-ultra-class10-uhs-i-microsdxc-kart-bellek-sdsqunc-064g-gn6ma/10871074 bu ürünü kullanan,bilgisi olan var mıdır? Bu telefon ile kullanmak istiyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

http://www.hizlial.com/sandisk-64gb-ultra-class10-uhs-i-microsdxc-kart-bellek-sdsqunc-064g-gn6ma/10871074 bu ürünü kullanan,bilgisi olan var mıdır? Bu telefon ile kullanmak istiyorum. Teşekkürler.

kardeşim bence
    http://www.hizlial.com/toshiba-64gb-class10-uhs-i-professional-microsdxc-kart-bellek/10669943

bu işini görür.

• invisible kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, söylediğiniz ürünü takibe aldım.

• Bu telefon neden sürüldü piyasaya bilen var mı M8 varken M8S ne alaka? Arkadaş aldı kamera da herhangi bi ayarlama yapmadan oto da çekim yaptım facia idi resmen.
  • 64 bit, snapdragon615 işlemci 4,5g destekleyen metal kasa cihaz olmasından ötürü olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 26 Ekim 2015; 13:35:08 >
  • 1 hafta kadar kullandım m8s i. ne yalan söyliyim arayüzü çok akıcı gelmedi bana. hafif takılmalar oluyordu.
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    Hayır anlamadığım neden m8s, m8 in mini si desen diil ama m8 ve m8s çok karıştırılır yani m8 almak isteyene m8s itelenebilir ya da tam tersi. Satıcıların Abi aynı ikisi de hiç bi fark yok dediklerini duyar gibi oluyorum.
  • enda86 kullanıcısına yanıt
    Aynen biraz öyle ama o dediklerin 64 bit değil bence burada mini2'den ayrılıyor.(performans anlamında hemen aynı kitleye hitap ettiği için mini2 ile karşılatırdım.) Şahsen ben mutluyum m8'in aynısı telefonu kullanıyorum, tasarımını çook beğeniyordum ama fiyattan dolayı alamıyordum. Belki de bunun gibi düşünülmüş olabilir. Kamerası hariç memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 26 Ekim 2015; 20:49:19 >
  • enda86 kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum. Kamerasıda işimi görüyor. Ön kamera biraz dar çekiyor odağı yakın tek sıkıntım o. Onuda 2. telefonum htc 8x windows phone ile hallediyorum ön kamerası harikadır :) Daha iyi pil. Isınma konusunda daha iyi bir işlemci. Vodafone ile iyi fiyata aldık.
  • ağır oyunlarda real racing vblerde kasma var mı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.