Şimdi Ara

HTC ONE M9 PLUS SENSE 7 VE MARSMALLOW GÜNCELLEMESİ GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi htc m9 plus cıhazıma sense 7 guncellemesi geldi kimbilir belkide yakın zamanda marsmallow da gelir diyordumkı gelmiş bulunmakta mediatek islemcili telefonların gozu aydın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeeee1 -- 3 Ekim 2016; 16:17:46 >

• Evet nihayet geldi ama maalesef ben alamıyorum güncellemeyi..Telefona S-OFF bootloader açık ve root'lu, vaktiyle TWRP ile rom yüklemiştik..Güncellemeyi indiriyorum, doğruluyor ve yüklnesin mi diye soruyor, evet deyince telefon kapanıyor ve direkt Teamwiev ekranına geçiyor ve "yüklemek için zip'li dosyayı seç" diyor..gelgelelim ben güncellemeyi içeren dosyayı bulamıyorum. Bir kaç kişiye sordum farklı şeyler söylediler, bu işten anlayan ve bu durumu yaşayıp çözen birsini arıyorum , yoksa MM 6.0 hayal olacak gibi.
  • vallahı ısten anlayan pendıkte bır arkadas var forumdada var konsuu telefonunu vereyım bır konus arkadas duayen htc de ISMI MUSTAFA RAFI 0532 57669 76
  • ARKADAŞLAR AN İTİBARİ İLE BİR GÜNCELLEME DAHA GELDİ LAKİN NE OLDUĞUNU DAHA ANLAMADIM İNMEKTE HALA YAZILIM NUMARASI 2.30.401.1
  • Ben güncelleme yaptım ama ne değişti bende anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M9e kullanıyorum , pasaport kayıtlı.
    Hala gelmedi.
    Vermeyecekler galiba.

• ara telefonlara guncelleme getırmıyorlar sanırsam lıstelerdede yok cunki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeeee1

ara telefonlara guncelleme getırmıyorlar sanırsam lıstelerdede yok cunki

Bir değişiklik Farkettin mi

• Benim telefonum da m9 plus yurt dışından almıştım ve sense 7 güncellemesi geldi ama Android 6 gelmedi daha neden acaba her gün de bakıyorum araştırıyorum
     HTC ONE M9 PLUS SENSE 7 VE MARSMALLOW GÜNCELLEMESİ GELDİ HTC ONE M9 PLUS SENSE 7 VE MARSMALLOW GÜNCELLEMESİ GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojix21 -- 15 Kasım 2016; 22:40:46 >

• teknolojix21 T kullanıcısına yanıt
    Yazilim numarasi kac? Hakkinda-yazilim bilgisi bolumunun ekran goruntusunu atar misin

• 1.84.708.10 yazılım numarası yeni bi telefon da yani neden gelmiyor anlamıyorumundefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojix21 -- 16 Kasım 2016; 20:05:12 >
  • degerli43 D kullanıcısına yanıt
    1.84.708.10 yazılım numarası yeni bi telefon da yani neden gelmiyor anlamıyorum @degerli43

• yazılım sırasına gore yayınlıyorlar ama coktan gelmıs olması gerekırdı

bendeki sürüm bu şuan en güncel hali.
  • emreeeee1 kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından almıştım Amerika'dan oraya da çinden gelmiş benim telefonu unuttular galiba gelmedi halen

bende Amerikadan aldım usa cihazı simdiye gelmeliydi .
  • Sir pleas help me for update my m9pw from 5.0.2 to 6.0

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.