Bildirim
HTC ONE M9 PLUS SENSE 7 VE MARSMALLOW GÜNCELLEMESİ GELDİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet nihayet geldi ama maalesef ben alamıyorum güncellemeyi..Telefona S-OFF bootloader açık ve root'lu, vaktiyle TWRP ile rom yüklemiştik..Güncellemeyi indiriyorum, doğruluyor ve yüklnesin mi diye soruyor, evet deyince telefon kapanıyor ve direkt Teamwiev ekranına geçiyor ve "yüklemek için zip'li dosyayı seç" diyor..gelgelelim ben güncellemeyi içeren dosyayı bulamıyorum. Bir kaç kişiye sordum farklı şeyler söylediler, bu işten anlayan ve bu durumu yaşayıp çözen birsini arıyorum , yoksa MM 6.0 hayal olacak gibi. -
vallahı ısten anlayan pendıkte bır arkadas var forumdada var konsuu telefonunu vereyım bır konus arkadas duayen htc de ISMI MUSTAFA RAFI 0532 57669 76 -
ARKADAŞLAR AN İTİBARİ İLE BİR GÜNCELLEME DAHA GELDİ LAKİN NE OLDUĞUNU DAHA ANLAMADIM İNMEKTE HALA YAZILIM NUMARASI 2.30.401.1 -
Ben güncelleme yaptım ama ne değişti bende anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M9e kullanıyorum , pasaport kayıtlı.
Hala gelmedi.
Vermeyecekler galiba.
ara telefonlara guncelleme getırmıyorlar sanırsam lıstelerdede yok cunki -
quote:
Orijinalden alıntı: emreeeee1
ara telefonlara guncelleme getırmıyorlar sanırsam lıstelerdede yok cunki
Bir değişiklik Farkettin mi
-
Yazilim numarasi kac? Hakkinda-yazilim bilgisi bolumunun ekran goruntusunu atar misin
1.84.708.10 yazılım numarası yeni bi telefon da yani neden gelmiyor anlamıyorumundefinedundefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojix21 -- 16 Kasım 2016; 20:05:12 >
1.84.708.10 yazılım numarası yeni bi telefon da yani neden gelmiyor anlamıyorum @degerli43
yazılım sırasına gore yayınlıyorlar ama coktan gelmıs olması gerekırdı -
-
Yurt dışından almıştım Amerika'dan oraya da çinden gelmiş benim telefonu unuttular galiba gelmedi halen
bende Amerikadan aldım usa cihazı simdiye gelmeliydi . -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X