Şimdi Ara

HTC One Mini 2 için Lollipop güncellemesi iptal edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakyurek

m7 ye gunceleme verdiler telefon resmen kasilmaktan calismaya vait bulamiyor.. olmuyorsa guncelleme vermemek bazen en iyisi

aynı güncellemeyi aldığımıza emin misiniz . 5.02 ile en güzel günlerini yaşıyor m7 .Temiz kurulum yapmayı deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

quote:

Orijinalden alıntı: hakyurek

m7 ye gunceleme verdiler telefon resmen kasilmaktan calismaya vait bulamiyor.. olmuyorsa guncelleme vermemek bazen en iyisi

aynı güncellemeyi aldığımıza emin misiniz . 5.02 ile en güzel günlerini yaşıyor m7 .Temiz kurulum yapmayı deneyin

Aynen öyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Google buna bir çözüm bulması Lazım artık. Sırf tüketici amiral modellere yönelsin diye Yapılıyor millet o kadar para verip mağdur ediliyor. Android böyle devam ederse iPhone daha çok rekorlar kırar.

Güncelleme verilmeli de verilmese bile mağduriyet göremiyorum ben. Android 4.0'dan 5.0'a geçtim geçen hafta yeni telefon alarak. Menülerin rengi değişmiş, yeni animasyonlar eklenmiş, geliştirici seçeneklerine birkaç seçenek daha dahil edilmiş sadece. Android aynı android.

art , project era , project volta vs vs

ART bile tek başına bir olay .

http://www.cnet.com/pictures/top-android-5-0-lollipop-features/

http://www.androidcentral.com/lollipop
    http://www.gottabemobile.com/2014/11/20/android-5-0-vs-android-4-4-walkthrough/

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Güncellemenin verilmesi planlanırken iptal edilmesini de ilk defa gördüm.

M9 ilgimi cekti foruma bir bakayim dedim ayni sacmaliklar devam ediyor Htc de.

One x+ da da aynisi oldu.
    Yok su zaman bu zaman derken kac ay guncelleme verilmedi sonra iptal edildi dendi vs. O ara artik sacma sapan haberlere dayanamadim + bir kac sebepten dolayi sattim telefonu sonuc ne oldu bilmiyorum.

Bu Htc den adam olmaz, ayni tas ayni hamam devam ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laf atanlar eskiden Samsung kullanıp güncelleme alamayanlar sanırım :D
    5'i almaz 6'yı alır veya sıradaki neyse. 5 hata dolu bi güncelleme zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Google buna bir çözüm bulması Lazım artık. Sırf tüketici amiral modellere yönelsin diye Yapılıyor millet o kadar para verip mağdur ediliyor. Android böyle devam ederse iPhone daha çok rekorlar kırar.

Güncelleme verilmeli de verilmese bile mağduriyet göremiyorum ben. Android 4.0'dan 5.0'a geçtim geçen hafta yeni telefon alarak. Menülerin rengi değişmiş, yeni animasyonlar eklenmiş, geliştirici seçeneklerine birkaç seçenek daha dahil edilmiş sadece. Android aynı android.

Mevcut sürüm stabilse sorun olmayabilir ya stabil değilse ne olacak güvenlik açıkları ve yeniliklerde cabası.

• mini yaparken rami 1e indirirlerse tabi böyle olur

• Alsa tabiki güzel olur ama HTC'nin bir bildiği vardır herhalde diyerek uzatmadan gidiyorum

• HTC'den beklemezdim. M7'ninde fişini çekti zaten. Benim için hayal kırıklığı.

• htc hep aynı. uzak durulası...
  • Moto G aynı donanım ile android 5.1güncellemesini bile alıyorsa htc nasıl almaz htcye bu yüzden güvenmiyorum one e8 almayı düşünüyordum ama şimdi htc yine 5.0dan sonra güncelleme vermez belli mi olur dedim zamanında htcnin kaç cihazını heba etti böyle
  • İlk çıktığında 1600 tl den sattılar yazık be, kullanıcıları açısından üzüldüm.

• Sahsen cok sasirmadim eski htc musterisi olarak her zaman yaptigi seyler ne ilk ne son olacak,bu kadar keskin tavirlari var,ben guncellemede yine yine sony samsung u tek gecerim kim ne derse desin.

• M7 kasiyor ve m7 nin fisini cekti diyen arkadaslarin sorunlari var sanirim asla kasmiyor yag gibi telefon ya, ayrica guncelleme verilmeyecek diye bir sey denilmedi henuz. One m7 kadar guncelleme alan telefon var mi? Derdiniz ne ?

• iyice sacmalamislar,donanimsal sikinti cekecegini sanmiyorum ilginc.. buttetfly gibi olur belki 😃😃

• Ara model satın almanın sonucu.
  • komedi valla...

• quote:

Orijinalden alıntı: mkykadir

Güncellemenin amaçları:
    - Stabilite arttırımı
    - Donanımın izin verdiği kadar yeni standartlara geçiş

Şuanki yazılım zaten stabil ise güncelleme istemek garip, 4.4ten 5.0 olması çok bir şey getirmez, götürmez. Yeni standartlar da Android'de tüm sistemin güncelleştirilmesini gerektirmiyor, tüm sistemin güncellemesini gerektirenler zaten donanım bazlı olur, o da yeni cihazlarda olur. Stabil yazılım varsa yenisine gerek yok, eskiden hiçbir şey güncellenmezdi ve daha güzel çalışırdı çünkü ilk anlarında üzerinde çok iyi çalışılmış yazılımlarla gelirlerdi ancak günümüzde "zaten güncelleriz" kafası ile yazılımlar eksik çıkarılıyor ancak cihaz çıktığı gibi zaten yenisi üzerine çalışmalar başlıyor ve güncellemeler gecikiyor.

Kendinizi tatmin ediyorsunuz, 5.0 ile ART sayesinde ℅35 performans ve ℅20 pil artışı Google tarafından söyleniyor. Mini 2'nin desteklememesi için hiç bir sebep yok. Amaç amiral gemi sattırmak. Size kalsaydık 4.1.2 mükemmeldi devamına gerek yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ama gecen sene tanitilan desire 610'a lollipop verilecegini acikladilar, giris seviyesi bir model ustelik, htc nin kafasi ilginc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: mkykadir

Güncellemenin amaçları:
    - Stabilite arttırımı
    - Donanımın izin verdiği kadar yeni standartlara geçiş

Şuanki yazılım zaten stabil ise güncelleme istemek garip, 4.4ten 5.0 olması çok bir şey getirmez, götürmez. Yeni standartlar da Android'de tüm sistemin güncelleştirilmesini gerektirmiyor, tüm sistemin güncellemesini gerektirenler zaten donanım bazlı olur, o da yeni cihazlarda olur. Stabil yazılım varsa yenisine gerek yok, eskiden hiçbir şey güncellenmezdi ve daha güzel çalışırdı çünkü ilk anlarında üzerinde çok iyi çalışılmış yazılımlarla gelirlerdi ancak günümüzde "zaten güncelleriz" kafası ile yazılımlar eksik çıkarılıyor ancak cihaz çıktığı gibi zaten yenisi üzerine çalışmalar başlıyor ve güncellemeler gecikiyor.

Kendinizi tatmin ediyorsunuz, 5.0 ile ART sayesinde ℅35 performans ve ℅20 pil artışı Google tarafından söyleniyor. Mini 2'nin desteklememesi için hiç bir sebep yok. Amaç amiral gemi sattırmak. Size kalsaydık 4.1.2 mükemmeldi devamına gerek yoktu.

Çok yanlış düşünüyorsun malesef dediğin extra performans ve pil sadece 64 bit olanlarda 32 bit islemcilerde yok öyle birşey

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.