Şimdi Ara

HTC One Mini 2 için Lollipop güncellemesi iptal edildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: mkykadir

Güncellemenin amaçları:
    - Stabilite arttırımı
    - Donanımın izin verdiği kadar yeni standartlara geçiş

Şuanki yazılım zaten stabil ise güncelleme istemek garip, 4.4ten 5.0 olması çok bir şey getirmez, götürmez. Yeni standartlar da Android'de tüm sistemin güncelleştirilmesini gerektirmiyor, tüm sistemin güncellemesini gerektirenler zaten donanım bazlı olur, o da yeni cihazlarda olur. Stabil yazılım varsa yenisine gerek yok, eskiden hiçbir şey güncellenmezdi ve daha güzel çalışırdı çünkü ilk anlarında üzerinde çok iyi çalışılmış yazılımlarla gelirlerdi ancak günümüzde "zaten güncelleriz" kafası ile yazılımlar eksik çıkarılıyor ancak cihaz çıktığı gibi zaten yenisi üzerine çalışmalar başlıyor ve güncellemeler gecikiyor.

Kendinizi tatmin ediyorsunuz, 5.0 ile ART sayesinde ℅35 performans ve ℅20 pil artışı Google tarafından söyleniyor. Mini 2'nin desteklememesi için hiç bir sebep yok. Amaç amiral gemi sattırmak. Size kalsaydık 4.1.2 mükemmeldi devamına gerek yoktu.

Çok yanlış düşünüyorsun malesef dediğin extra performans ve pil sadece 64 bit olanlarda 32 bit islemcilerde yok öyle birşey

Kaynak verebilir misin dediğinle ilgili?

http://anandtech.com/show/8231/a-closer-look-at-android-runtime-art-in-android-l/

Buyur üşenme de biraz ART avantajlarına bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncellemenin gelmesi belki çok fazla bir şey kazandırmayacak ama HTC moto G donanımı koyup galaxy alpha, z3 compact parası istedi. Yurt dışında da durum bu. O yüzden en azından güncellemeden mahrum etmemesi gerekiyordu. Yazık oldu cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07
    quote:

Orijinalden alıntı: hakyurekm7 ye gunceleme verdiler telefon resmen kasilmaktan calismaya vait bulamiyor.. olmuyorsa guncelleme vermemek bazen en iyisi
    aynı güncellemeyi aldığımıza emin misiniz . 5.02 ile en güzel günlerini yaşıyor m7 .Temiz kurulum yapmayı deneyin
    Aynen öyle.

valla senin telefon nasil calisiyor bilmem benim telefon elimde duruyor ..calismiyor .. sarj nerdeyse iki kat hizli bitiyor ..kapatip actigimda kendine gelmesi en az on dakika suruyor.. kisacasi bu

• htc fanlarına bak ne ağlamış hahhah

• quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

quote:

Orijinalden alıntı: beargryllsfuad7

Ben bu htc nin amina koyim 6 aydir guncelleme bekliyorum

Banlandı...%75...

gülmekten gözümden yaş geldi adam haklı aslında bende one mini alsam bende htc ye küfür ederdim:)

• Bu HTC satışları arttıkça sapıtan bir firma. Artık tescillendi. M7 ile birlikte yakalanan o güzel rüzgar ve artan satış ve dolayısıyla karlar belli bir orana geldi mi HTC yine eski günlerine dönüverdi. Yahu one mini 2 kullanıcılarını geç, şu haberi okuyan hangi kullanıcı HTC'ye yönelir?

• Ya bu nedir ne zamandir bekliyorum su guncellemeyi yok ya bu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc gene alt seviyeye güncelleme vermiyor samsung ise rezalet hala note 3 e güncelleme gelcek bekliyoruz söylentilere göre zaten note 3 lere tr de güncelleme gelmeyecek samsung türkiye rezalet bir politika ile kendi kafasına sıkıyor

• HTC adam olmaz

• Peki HTC nin 64 bit işlemcili cihaza (Desire 820) lolipop vermemesine ne diyorsunuz. Hatta bir lolipop takvimi bile açıklamadılar standart 820ye.. Ama adamlar daha düşük RAMli, 32 bit işlemcili çok daha eski modeli olan 816ya lolipop verdi ama 820ye L yok.

Hayır madem erkenden lolipop vermeyeceksin bu cihazı niye 64 bit işlemci ile çıkardın.

Şu an 32 bit işlemcili eski model 816 64 bir işletim sistemi ile; 64 bit işlemcili daha yeni cihaz olan 820 32 bit işletim sistemi ile çalışıyor ? Bu ne yaman çelişki annem demek geliyor içimden..

Niye çünkü orta seviye telefon arayan lolipoplu 826 satın alsın diye herhalde.
  • google bu ise el atsin artik. harbiden firmalar rezil durumda guncelleme acisindan. kafalarina goremidir nedir bu guncelleme isi anlamadim.

• suç google'da. aynı iphone gibi olmalı.

Mesela Android 6.0 diyelim.

Tanıtım tarihinden 3 ay sonra tüm cihazlara iPhone gibi aynı anda her cihaza gitmeli.

Yoksa yakında bakarsınız HTC M8'den desteğini kesmiş,SG Note 3'ten desteğini keser...

Yepyeni cihazlar eskir..

• Elsa kullanıcısına yanıt
    "Amiral gemi" almanızdaki etken android sürüm numarasındaki değişiklik mi oluyor? %35'lik artışlar kullanıcı tarafından zaten zor hissedilir, kullanıcı animasyonu hızlı görüğü zaman cihazı canavar zannediyor ne yazık ki. ART'ın getirdiği yenilik ise uygulamanın derlenip çalışmaya hazır hale getirilmesi durumunda ki işlemciler zaten bunu milisaniyelerde hallediyorlar, %35'i günlük kullanımda hissedemezsiniz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkykadir

"Amiral gemi" almanızdaki etken android sürüm numarasındaki değişiklik mi oluyor? %35'lik artışlar kullanıcı tarafından zaten zor hissedilir, kullanıcı animasyonu hızlı görüğü zaman cihazı canavar zannediyor ne yazık ki. ART'ın getirdiği yenilik ise uygulamanın derlenip çalışmaya hazır hale getirilmesi durumunda ki işlemciler zaten bunu milisaniyelerde hallediyorlar, %35'i günlük kullanımda hissedemezsiniz bile.

Evet Google salak artış ve hissedilme olmadığı için o kadar sürüm reklamı yapıyor ve yeni sürüm çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Peki HTC nin 64 bit işlemcili cihaza (Desire 820) lolipop vermemesine ne diyorsunuz. Hatta bir lolipop takvimi bile açıklamadılar standart 820ye.. Ama adamlar daha düşük RAMli, 32 bit işlemcili çok daha eski modeli olan 816ya lolipop verdi ama 820ye L yok.

Hayır madem erkenden lolipop vermeyeceksin bu cihazı niye 64 bit işlemci ile çıkardın.

Şu an 32 bit işlemcili eski model 816 64 bir işletim sistemi ile; 64 bit işlemcili daha yeni cihaz olan 820 32 bit işletim sistemi ile çalışıyor ? Bu ne yaman çelişki annem demek geliyor içimden..

Niye çünkü orta seviye telefon arayan lolipoplu 826 satın alsın diye herhalde.

Cyanogen kursunlar diye yapıyorlar

• daha yeni aldık telefon gümledi şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.