Şimdi Ara

HTC One Mini 2 için Lollipop güncellemesi iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC One Mini 2 için Lollipop güncellemesi iptal edildi 

Tayvanlı elektronik üreticisi HTC'de son yıllarda diğer bir çok marka gibi "Mini" serisiyle telefonlar çıkarmaya başlamıştı. İlk olarak One Mini modeli çıkarken sonrasında One M8'in kırpılmış versiyonu Mini 2 modeli piyasaya sürüldü.

2014 Mayıs tarihinde çıkan cihazın daha önce Lollipop güncellemesi alacağı açıklanmıştı. Ancak HTC Twitter hesabının bir kullanıcıya verdiği yanıt bu güncellemenin iptal edildiğini gösteriyor. Kullanıcının Lollipop güncellemesinin tarihini sorması üzerine HTC Twitter hesabı güncellemenin takvimden çıkarıldığı yanıtını verdi. Gerekçe olarak ise One Mini 2 modelinin Lollipop güncellemesiyle uygun bir kullanım sunamayacağının belirlenmesi gösterildi. 

HTC'nin piyasaya sürdüğü "Mini" serisi cihazların diğer üreticilerin Mini modelleri ile benzer bir kaderi paylaştığını görüyoruz. Mini 2 modelinin piyasaya çıkmanın ardından henüz bir yıl geçmesine rağmen güncelleme desteğinin kesilmesi üzücü bir haber. Bu durum son zamanlarda güncelleme konusunda başarılı olan HTC'nin karnesine negatif bir not olarak yansıyacak.

HTC One Mini 2 için Lollipop güncellemesi iptal edildi 

• HTC güncelleme veriyor diyen fanları bekliyoruz

• Google buna bir çözüm bulması Lazım artık. Sırf tüketici amiral modellere yönelsin diye Yapılıyor millet o kadar para verip mağdur ediliyor. Android böyle devam ederse iPhone daha çok rekorlar kırar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Google buna bir çözüm bulması Lazım artık. Sırf tüketici amiral modellere yönelsin diye Yapılıyor millet o kadar para verip mağdur ediliyor. Android böyle devam ederse iPhone daha çok rekorlar kırar.

Güncelleme verilmeli de verilmese bile mağduriyet göremiyorum ben. Android 4.0'dan 5.0'a geçtim geçen hafta yeni telefon alarak. Menülerin rengi değişmiş, yeni animasyonlar eklenmiş, geliştirici seçeneklerine birkaç seçenek daha dahil edilmiş sadece. Android aynı android.

• Lg g2 içinde (5.0.2) güncellemesi pc suit için geri çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Gergedan -- 2 Mayıs 2015; 17:26:54 >
  • Benzer kaderi Xperia compact serileri yaşamıyor editör bey.

• Güncellemenin verilmesi planlanırken iptal edilmesini de ilk defa gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC severlerden cevap bekleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Google buna bir çözüm bulması Lazım artık. Sırf tüketici amiral modellere yönelsin diye Yapılıyor millet o kadar para verip mağdur ediliyor. Android böyle devam ederse iPhone daha çok rekorlar kırar.

Güncelleme verilmeli de verilmese bile mağduriyet göremiyorum ben. Android 4.0'dan 5.0'a geçtim geçen hafta yeni telefon alarak. Menülerin rengi değişmiş, yeni animasyonlar eklenmiş, geliştirici seçeneklerine birkaç seçenek daha dahil edilmiş sadece. Android aynı android.

Zaten o katma değer sağlıyor?

• Twitter den soruyu soranda bendim.

• http://www.pcworld.com.tr/wp-content/uploads/2015/01/htc-lollipop-1024x377.jpg

Beyler bence alacak bu güncelleme de ki cihazlar sırasıyla aldı one mini alıyor one mini 2 de alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

Aradaki 5 farklı android sürümü için biraz az sanki

• Kötü olmuş. One mini 2 zaten haddinden pahalı çıkmıştı. 1500-1600 liraydı. Şimdi 1050-1100 lira ve donanımına göre hala çok pahalı. Güncelleme gelseydi bari :/

• Compact serisini bu minilerle bir tutmayın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha ne olabilirdi ki, tasarım 0'dan elden geçirildi, 6000+ API desteği geldi, ART'ye geçildi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha ne olabilirdi ki, tasarım 0'dan elden geçirildi, 6000+ API desteği geldi, ART'ye geçildi.

Android'i neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum eskiden gelen tek bir güncelleme bile şimdiki 5 güncellemeden daha fazla yenilik sunardı. Harici klavye desteği, kopyala yapıştır özelliği,ana ekranda widget desteği, tema desteği gibi çok daha radikal özellikler eklenirdi. Şimdiki güncellemeler tema paketinden fazlasını sunamıyor.
    Güncelleme beklemenin, eğer gelmezse yeni telefon almanın artık anlamı kalmadı. Android ulaşabileceği son noktaya ulaştı. Api numarası artınca telefon daha iyi olmuyor artık.

• Lg G3 beat'e android 5 güncellemesini verdi bile 800 liraya aldık ve android 5 desteği var. adamlar bu tasarıma ve mini cihaza 1600 veriyorlarsa zaten güncellemeden haberleri olmaz sanıyorum.

• Mal bunlar.

• m7 ye gunceleme verdiler telefon resmen kasilmaktan calismaya vait bulamiyor.. olmuyorsa guncelleme vermemek bazen en iyisi

• Güncellemenin amaçları:
    - Stabilite arttırımı
    - Donanımın izin verdiği kadar yeni standartlara geçiş

Şuanki yazılım zaten stabil ise güncelleme istemek garip, 4.4ten 5.0 olması çok bir şey getirmez, götürmez. Yeni standartlar da Android'de tüm sistemin güncelleştirilmesini gerektirmiyor, tüm sistemin güncellemesini gerektirenler zaten donanım bazlı olur, o da yeni cihazlarda olur. Stabil yazılım varsa yenisine gerek yok, eskiden hiçbir şey güncellenmezdi ve daha güzel çalışırdı çünkü ilk anlarında üzerinde çok iyi çalışılmış yazılımlarla gelirlerdi ancak günümüzde "zaten güncelleriz" kafası ile yazılımlar eksik çıkarılıyor ancak cihaz çıktığı gibi zaten yenisi üzerine çalışmalar başlıyor ve güncellemeler gecikiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.