Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Arkadaşlar cihaz garantiden sağ salim geldi güzel işçilik çıkarmışlar fakat yukarıdaki diğer arkadaşlarında bahsettiği üzere kamera yeşil tonlu fotoğraflar çekiyor artık servise göndermeye uğraşmayacağım.
    Cihazım Galaxy S4 ile takaslıktır ilgilenen arkadaşlar Pm ile ulaşabilir.
    Saygılar...

hocam benimde bugun gelecek başka bir cihazla karşılaştırma yapacağım.olmadı s4 yada uzerine para koyarak iphone 5'e geçeceğim

i phone 5 sahipleri üzerine para verip htc one alıyorlar bilginize...

vallaha hiç denk gelmedim gelsem htc cihazım yoktu şuanda :)

• quote:

quote:

Hocam buradan mesajımı cevaplarsanız sevinirim kamera ile alakalı.Bakalım sizin kamerada renklerde değişim varmı ve bunu farkedebilecekmisiniz acaba.Haber bekliyorum...S4 takasına karar verirseniz bir S4 de bana bulun ben ilçede yaşıyorum takas yapacak adam yok :)

hocam buyrun fotoğraflar bence gayet iyi yeşillenme ben fark etmedim şuanda.başka cihazla karşılaştırdım ekranda aynı.sararma filan yok :)
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

Hocam hayırlı olsun cihaz garantiden gelmiş anlaşılan.Evet sizin resimlerde bir sıkıntı yok.Benim cihaz bu kadar keskin odaklanamıyor ve renk tonları böyle gerçekçi değil :( Yeşil bir araba cam filminin arkasından çekilmiş gibi.Bu fotoğraflardan sonra tekrar garantiye gönderesim geldi cihazı :S

• quote:

quote:

quote:

Hocam buradan mesajımı cevaplarsanız sevinirim kamera ile alakalı.Bakalım sizin kamerada renklerde değişim varmı ve bunu farkedebilecekmisiniz acaba.Haber bekliyorum...S4 takasına karar verirseniz bir S4 de bana bulun ben ilçede yaşıyorum takas yapacak adam yok :)

hocam buyrun fotoğraflar bence gayet iyi yeşillenme ben fark etmedim şuanda.başka cihazla karşılaştırdım ekranda aynı.sararma filan yok :)
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

Hocam hayırlı olsun cihaz garantiden gelmiş anlaşılan.Evet sizin resimlerde bir sıkıntı yok.Benim cihaz bu kadar keskin odaklanamıyor ve renk tonları böyle gerçekçi değil :( Yeşil bir araba cam filminin arkasından çekilmiş gibi.Bu fotoğraflardan sonra tekrar garantiye gönderesim geldi cihazı :S

çok sevindim cidden herkes buraya servisten gelince yesillenme vs sorunları yazınca korktum şükürler olsun ki bişey yok :) eğer uğraşmak istiyorsanız gönderim cihazı bi de elinizde telefon varsa :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Evet kameranız gayet iyi hayırlı olsun rica etsem he hangi bir dosya yönetici programı ile sys/andorid_camera dosyasının içinde ki sencor yazan dosyayı metin programı ile açıp orada ne yazdığını söyleye bilirmisiniz. Bende " ov ov4688 4M" böyle yazıyor. Birde genelde yeşil renk olayı kapalı ortamda sarı ampul yanan yerlerde oluşuyor öğle deneme şansınız varmı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: azaell

quote:

quote:

Evet kameranız gayet iyi hayırlı olsun rica etsem he hangi bir dosya yönetici programı ile sys/andorid_camera dosyasının içinde ki sencor yazan dosyayı metin programı ile açıp orada ne yazdığını söyleye bilirmisiniz. Bende " ov ov4688 4M" böyle yazıyor. Birde genelde yeşil renk olayı kapalı ortamda sarı ampul yanan yerlerde oluşuyor öğle deneme şansınız varmı acaba.

Hocam o dosyaya akşam bakayım tam evden cikiyodum ama fotoğrafları paylasayim :- )
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

• Evet hocam size zahmet sensör modeline bakabilirseniz seviniriz.Bende biraz önce kontrol ettim Omnivision OV4688 model kamera sensörü var. XDA' yı biraz dolaştım yabancılarda da bu sensörde flashlı çekimlerde yeşillik sorunu yaşayanlar var.
  • quote:

Evet hocam size zahmet sensör modeline bakabilirseniz seviniriz.Bende biraz önce kontrol ettim Omnivision OV4688 model kamera sensörü var. XDA' yı biraz dolaştım yabancılarda da bu sensörde flashlı çekimlerde yeşillik sorunu yaşayanlar var.

Akşam gidince yazacağım :)

• Telefoncuya takas için gittim bir tane temiz S4 vardı. Adam HTC one'nin üstüne 400 lira fark ödememi istedi.Dedim abi ne diyorsun sen küfür et daha iyi. Asıl senin bana para ödemen lazım üstüne S4 den pahalı bir cihaz falan veriyorum desemde yok kabul ettiremedim.En iyisi normal takasa girecek benim gibi kullanıcı birisini bulmak. :)
  • quote:

Telefoncuya takas için gittim bir tane temiz S4 vardı. Adam HTC one'nin üstüne 400 lira fark ödememi istedi.Dedim abi ne diyorsun sen küfür et daha iyi. Asıl senin bana para ödemen lazım üstüne S4 den pahalı bir cihaz falan veriyorum desemde yok kabul ettiremedim.En iyisi normal takasa girecek benim gibi kullanıcı birisini bulmak. :)

Telefoncular abartiyi çok seviyor .4s imi takasa verecektim 2.el ip5 üzerine 800 lira istedi :)

• quote:

quote:

Evet hocam size zahmet sensör modeline bakabilirseniz seviniriz.Bende biraz önce kontrol ettim Omnivision OV4688 model kamera sensörü var. XDA' yı biraz dolaştım yabancılarda da bu sensörde flashlı çekimlerde yeşillik sorunu yaşayanlar var.

Akşam gidince yazacağım :)

Hocam aynı sensorden baktimda şimdi

• ilgi ve alaka için teşekkürler hocam bu arada sizin takas işide bayağı ilginçmiş :D
    Kamera sensörleri aynı ama neden farklar var anlamadım.Arkadaşımın hiç pembeleşme problemi yaşamayan cihazının kamerasına baktık 2013 ün 5. ay üretimi bir tane sensör çok başarılı valla acayip hoşuma gitti.Neyse artık adam gibi bir S4 çıkana kadar one ile yola devam yapacak birşey yok.
  • quote:

ilgi ve alaka için teşekkürler hocam bu arada sizin takas işide bayağı ilginçmiş :D
    Kamera sensörleri aynı ama neden farklar var anlamadım.Arkadaşımın hiç pembeleşme problemi yaşamayan cihazının kamerasına baktık 2013 ün 5. ay üretimi bir tane sensör çok başarılı valla acayip hoşuma gitti.Neyse artık adam gibi bir S4 çıkana kadar one ile yola devam yapacak birşey yok.

Kamera parçası aynı olmasına rağmen farklı şeyler var garip :) s4 mu asla yanına yaklaşmam :)

• Hocam kameralar aynı üretim ama demekki nasıl aynı kameraya sahip htc onelerin birisi pembeleşiyor birisinde sorun yoksa onun gibi birşey oldu.Kameralar aynı olsa bile farklar mevcut. :)
  • quote:

Hocam kameralar aynı üretim ama demekki nasıl aynı kameraya sahip htc onelerin birisi pembeleşiyor birisinde sorun yoksa onun gibi birşey oldu.Kameralar aynı olsa bile farklar mevcut. :)

Aynen öyle :)

• quote:

Telefoncuya takas için gittim bir tane temiz S4 vardı. Adam HTC one'nin üstüne 400 lira fark ödememi istedi.Dedim abi ne diyorsun sen küfür et daha iyi. Asıl senin bana para ödemen lazım üstüne S4 den pahalı bir cihaz falan veriyorum desemde yok kabul ettiremedim.En iyisi normal takasa girecek benim gibi kullanıcı birisini bulmak. :)

Garantisi 64gb htc one cihazimi 20 ay garantili s4 ile kafa kafaya takasladim. S5 sahipleri ise 200-300tl ustune para teklif etmislerdi htc one

• Telefonu bu pazar günü gold dan 1700 tl ye aldım. Daha cihazın 2.günü ,kamerası pembelesmeye başladı . Örnek olması için 2 tane fotoğraf yukluyorum şimdi . Benim bu durumda ne yapmam lazım ? Gold a gidip cihaz değişimi isteyeceğim . Bir sıkıntı çıkarırlar mi ? Yada kesinti olmadan para iadesi yaparlar mi ? Bilen bir arkadaş yardımcı olsun lütfen .
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

• Bende de yeşillik sorunu var ben hala sormadım servise ama örnek olarak ben koyayım buraya iki farklı fotoğraf.

---------------Flashlı------------------------------Flashsız---------------
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaell -- 23 Mart 2014; 11:28:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Hocam sağdaki flaşlı çekim olmasın?

Yok özellikle fotoğrafların exif bilgilerine tekrar baktım. Ama şunu belirteyim belki çekim alanı yakın diye olabilir birde Sarı ampul yanıyordu o ama bazen flashlı da yeşil çekiyor özellikle gece ışıksız ortamda çekildiğinde bu akşam yatarken denerim onuda eklerim buraya. @_SkiP_
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Hocam normal modda yeşil çıkan her fotoğrafı HDR açık flaşlı ve flaşsız deneyin bir de lütfen

------------------HDR----------------------------HDR FLASH---------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaell -- 23 Mart 2014; 23:26:52 >

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    1. Fotoğraf ama bunda bile renk bozukluğu var
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaell -- 23 Mart 2014; 23:33:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.