Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ziya13

Arkadaşlar benim de telefonum pembeleşme yüzünden dün servise gitti. İnşallah sorun hallolur ve rahatlarız.
    İlk başlarda bende de böyle bir sorun yoktu, sonradan farkettim ki akşamları proje tasarımlar hazırlarken resim falan çekeyim derken loş ya da karanlıkta ortam çekimlerde pembeleşme yapmaya başladı. Herhalde ışık kaynağı falan diyerek çok önemsemedim ama zamanla gece çekimleri pembeleşince "bu ne ya" dedim. Üstelik htc one'ın tanıtımlarında bile gece çekimi konusunda bir çok telefona fark attığı söylenirken, telefonun gece çekimleri iyice rezil bir hale geldi.
    Neyse velhasılı teleservice gönderdik telefonu. Bakalım neler olacak.

Teleservice'e garantiye telefonunu gönderen arkadaşlar ne kadar zamanda geri alabildiklerini yazarlarsa sevinirim.

Senin sonucuna göre de ben göndericem kardeşim, servise nereye verdin. Geldiğinde de yeşillenme sorunu var mı yok mu cevabını bekliyor olucam inşallah sorunsuz gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.t.K

Arkadaslar ben telefonumu eylul ayinda istanbul bilisimden aldim telefon suudi arabistan cikisli. Pembe kamera sorunundan bende muztaripim. Teleservice e versem uluslararasi garantiden tamir ettirebilirmiyim ?

Uluslararası 1 yıl garantili ve senin 1 sene henüz dolmamış, gönderebilirsin. HTC Çevrimiçi Sohbet bölümünden IMEI numaran ile sorgulatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_lee

quote:

Arkadaslar ben telefonumu eylul ayinda istanbul bilisimden aldim telefon suudi arabistan cikisli. Pembe kamera sorunundan bende muztaripim. Teleservice e versem uluslararasi garantiden tamir ettirebilirmiyim ?

Uluslararası 1 yıl garantili ve senin 1 sene henüz dolmamış, gönderebilirsin. HTC Çevrimiçi Sohbet bölümünden IMEI numaran ile sorgulatabilirsin.

Sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_lee

quote:

Valla arkadaşım ben verdim 4. gün oldu hala ekranda "Kayıt alındı" yazıyor, hiçbir ilerleme yok gibi. Bu şekilde işlem görmesi sinir ediyor beni. Yani en azından günde bir defa durumu hakkında bir ibare yazın be mübarek adamlar. HTC canlı destek üzerinden soruyorum cihaz ne alemde diye. Onların da diline tesbih oldu, "serverde sorun var, ulaşamıyoruz bilgilere" diye. Hay dedim böyle işe. Neyse beklemedeyiz arkadaşım. Gelişmeler oldukça bilgilendiririm seni de.

• servise göndersen bi dert göndermesen ayrı bi dert
  • Arkadaslar Htc canli destekle yazistim fakat telefonum avrupa cikisli olmadigi icin garanti disiyim. Ucretli olarak teleservice de pembe kamera tamiri ne kadar tutar bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kamerada psikopat boyutlarda pembeleşme/kırmızılaşma/mavileşme/morlaşma sorunundan dolayı telefonu servise göndermeyi planlıyorum.

+ olarak ön kamerada tozlanma, kasanın sağında solunda açılmaların başlaması, hoparlörlerde sapıtma gibi sorunlarım var.

Garanti kapsamında hangileri onarım görür sizce?Cihaz Teleservice garantili.
  • şimdi içime bi kurt düştü yeni ısmarladım telefonu hafta içi gelir büyük ihtimal umarım pembeleşme sorunu çıkmaz
  • Quick Hitchhiker kullanıcısına yanıt
    Geç olmadan bu telefondan derhal vazgeçin hocam çok ciddi söylüyorum. Bu modelde fabrika çıkışlı tüm one larda lensler sorunlu olduğu için ya hemen ya da bir süre sonra pembeleşme başlıyor. Ancak servise verip lensler değiştiğinde sorun çözülüyor. Yani illaki o telefon servisi boylayacak. Servis işi riskli özellikle bu telefonda. Bu zahmete girmek istemiyorsanız vazgeçin. Ben ayın 1inde verdim telefonu hala gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagnusCarlsen

Geç olmadan bu telefondan derhal vazgeçin hocam çok ciddi söylüyorum. Bu modelde fabrika çıkışlı tüm one larda lensler sorunlu olduğu için ya hemen ya da bir süre sonra pembeleşme başlıyor. Ancak servise verip lensler değiştiğinde sorun çözülüyor. Yani illaki o telefon servisi boylayacak. Servis işi riskli özellikle bu telefonda. Bu zahmete girmek istemiyorsanız vazgeçin. Ben ayın 1inde verdim telefonu hala gelmedi.

cevap için teşekkürler bakalım şansımıza artık olmadı başka telefon ile takas yaparım.
  • Arkadaş 1 haftadır ekranda "kayıt alındı" yazısı yazıyordu, dün de "tamire alındı" yazmaya başladı. Ne zaman gelecek bu telefon Allah bilir.
    Dünya kadar para verdik, yine aynı b.k Hani düşürüp kırsam parçalasam anlayacağım ama "zamanla lens bozulması" nedir yaw.
  • ziya13 Z kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. 22 gün oldu hala bekliyoruz o kadar para verdik çektiğimiz çileye bak. Buradaki bazı arkadaşların tecrübelerinde gördük ki haşat olan telefonlar geldi kamera düzeltilip başka yerleri bozuldu vs.. Bekliyorsun ama biraz sancılı oluyor bekleyiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagnusCarlsen

Aynen öyle. 22 gün oldu hala bekliyoruz o kadar para verdik çektiğimiz çileye bak. Buradaki bazı arkadaşların tecrübelerinde gördük ki haşat olan telefonlar geldi kamera düzeltilip başka yerleri bozuldu vs.. Bekliyorsun ama biraz sancılı oluyor bekleyiş.

Valla ben telefonu gönderirken sağında solunda açıklık, kamera ve ses sorunu diye bilgi verdim. Eğer ki bunlardan biri yapılmadan gönderilir ya da ilerleyen zamanlarda bu problemler tekerrür etsin değişime kadar giderim. Hele ki serviste telefonun içine edip göndermesinler ki o zaman servisle pis uğraşırım.
  • ziya13 Z kullanıcısına yanıt
    Ben mediamarkta vermiştim bugün geldi telefon. Kvk ankaraya göndermişlerdi. Telefonun arka kapağı değişmiş sıfır olmuş kamerası değişmiş ov sensör takılmış. Altta ışık süzmesi vardı onu kapatmışlar. Birde cihazın üst kısmından alt tarafına bakınca pembeleşme vardı onuda halletmişler iki parça değşimiş toplamda. Servis gayet güzel iş çıkarmış. 22 gün oldu ama değdi.
  • Bizimki de hallolmuş görünüyor. Bakalım ne zaman, nasıl bir şekilde geçecek elimize.
  • Merhaba;
    2-3 saat önce bir foto çekti kardeşim, resimde bu şekilde desenler var
    Telefonu servise yollayalım mı, önerileriniz nelerdir?
  • by baykuş kullanıcısına yanıt
    Hemen yolla sende de pembeleşme, morlaşma başlamış. Serviste yeni lenslerle değişecek seninki de.
  • MagnusCarlsen kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hemen yedekleyip yollayayım
    iyi forumlar.
  • by baykuş kullanıcısına yanıt
    Servis konusunda bilgin var mı bilmiyorum ama ankaradaki kvk ya da istanbul maltepe teleservise e vermeni tavsiye ederim. Özellikle maltepeye yollayanlar çok memnun
  • MagnusCarlsen kullanıcısına yanıt
    telefonu vatandan almıştık garantisi devam ediyor, bunun dışında maltepe teleservice; 5 yıl yada daha az bi zamandır kargo dışında teslim almıyor diye biliyorum, telefon benim olmadığı için gidip altunizade teleservice'e elden teslim edebilirim.tabi bunların olması için garantisinin teleservice tarafından desteklenmesi lazım, bunuda vatan'dan öğrenirim.
    İlginiz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.