Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende katılıyorum ona Beyaz dengesi yada renklerle ilgili olabilir. Sizden haber bekliyor olacağım.
  • Hatta iki tane daha örnek göstere bilirim 1. fotoğraf flaş sız 2. fotoğraf flaş lı
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaell -- 24 Mart 2014; 1:02:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Telefoncuya takas için gittim bir tane temiz S4 vardı. Adam HTC one'nin üstüne 400 lira fark ödememi istedi.Dedim abi ne diyorsun sen küfür et daha iyi. Asıl senin bana para ödemen lazım üstüne S4 den pahalı bir cihaz falan veriyorum desemde yok kabul ettiremedim.En iyisi normal takasa girecek benim gibi kullanıcı birisini bulmak. :)

Garantisi 64gb htc one cihazimi 20 ay garantili s4 ile kafa kafaya takasladim. S5 sahipleri ise 200-300tl ustune para teklif etmislerdi htc one

Hocam senin cihaz hem yurtdışı hem de kamerada pembeleşme sorunu olmayan bi cihazdı diye hatırlıyorum. Yurtdışı olduğu için iyi bi tercih yaptığın söylenebilir 20 ay garantili S4 ile ama durumun varsa M8'i beklemen daha doğru olabilirdi diye düşünüyorum. Çünkü elindeki 64 GB ve sorunsuz bi cihazdı ama hayırlı olsun senin için, ben Samsung karşıtı biri olarak pek sıcak bakmıyorum Touchwiz ve plastik kasaya. Satıcak olursan inşallah zarar etmezsin de bi de S4 kullandık dersin güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: semih_lee

quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Telefoncuya takas için gittim bir tane temiz S4 vardı. Adam HTC one'nin üstüne 400 lira fark ödememi istedi.Dedim abi ne diyorsun sen küfür et daha iyi. Asıl senin bana para ödemen lazım üstüne S4 den pahalı bir cihaz falan veriyorum desemde yok kabul ettiremedim.En iyisi normal takasa girecek benim gibi kullanıcı birisini bulmak. :)

Garantisi 64gb htc one cihazimi 20 ay garantili s4 ile kafa kafaya takasladim. S5 sahipleri ise 200-300tl ustune para teklif etmislerdi htc one

Hocam senin cihaz hem yurtdışı hem de kamerada pembeleşme sorunu olmayan bi cihazdı diye hatırlıyorum. Yurtdışı olduğu için iyi bi tercih yaptığın söylenebilir 20 ay garantili S4 ile ama durumun varsa M8'i beklemen daha doğru olabilirdi diye düşünüyorum. Çünkü elindeki 64 GB ve sorunsuz bi cihazdı ama hayırlı olsun senin için, ben Samsung karşıtı biri olarak pek sıcak bakmıyorum Touchwiz ve plastik kasaya. Satıcak olursan inşallah zarar etmezsin de bi de S4 kullandık dersin güle güle kullan

Evet aynen sifir sorub vardi ancak garantisiz olusu dusunduruyordu beni, bence iyi yaptim.Ha s4 kullaniyorsun kac aydir nasil dersen Çöp htc one yaninda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende htc one almayı düşünüyorum ancak bu konuyu görünce telefondan soğuyorum resmen. Garanti size yardımcı oldumu htc one önerirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

Arkadaşlar bende htc one almayı düşünüyorum ancak bu konuyu görünce telefondan soğuyorum resmen. Garanti size yardımcı oldumu htc one önerirmisiniz?

Evet garantisi varsa hiçbir sorun olmuyor .gönül rahatliyla alabilirsin.piyasadaki üst seviye android cihazlarij en iyisi diyebilirim.Androidin İosu gibi birşey ozetlemek gerekirse :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bekleye biliyorsan HTC One M8 çıkacak onu alırsın. Onun kamerasında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü sensör ü üreten firmayı değiştirdiler.
  • @triptister @azaell teşekkürler arkadaşlar m8 i bekleyeceğim gibi duruyor umarım 2000 liradan yukarı bir fiyatla giriş yapmaz
  • Arkadaşlar, maalesef ben de pembe/mor kamera mağduruyum, geçtiğimiz cuma telefonu teleservice'e verdim şu anda tamire alınmış olarak görünüyor gelişme olunca sizinle paylaşacağım. Bir (son 3 telefonum yine htc idi, one 4. telefonum) htc hastası olarak bu telefonda böyle bir kusurun olması beni gerçekten çok üzdü

--------------
    Arkadaşlar, telefonum elime ulaştı, pembe veya morluk yok kamera düşük ışıkta cam gibi çekiyor zerre kusur yok, önceki yorumlarda arkadaşların belirttiği gibi yeşillik filan da yok, garantisi olan arkadaşlar mutlaka beklemeden teleservice'e göndersin en fazla 1 hafta sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray_ulus -- 1 Nisan 2014; 1:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaell

Hatta iki tane daha örnek göstere bilirim 1. fotoğraf flaş sız 2. fotoğraf flaş lı

@azaell yeşillerime ile ilgili son durum nedir? Ne yaptınız veya ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bende önce pempeleşme sorunu varken servise gönderdim o sıkıntı hallolmuş gibi fakat sarı düşük ışıklı ortamda sizdekine benzer bu seferde yeşillerime olmaya başladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• muratgurer M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar xperia camera mod ile fotoğraf çekmeyi deneyin bu yeşillenmenin dahada azaldığını farketmeniz lazım. Bence bu problemi bir miktar yazılım ile düzelebilir çünki garantiye gidip kamerası değişen cihazlara Omnivision marka OV4688 model bir sensor takıyorlar ve yazılımlarda bu kameraya özel bir optimizasyon gerçekleşirse iç mekanlarda flash kullanılarak çekim yapılan fotoğraflarda düzeltilebilir diye düşünüyorum.Bir yandan da şöyle bir şüphem var. İç mekanlarda flash patladığı anda lense yansıyan ışık oranını lens iyi içeri alamıyor lens merceğinde renk değişimine uğruyorsa bilemem.Birde pembe kamera problemi olmayan bir arkadaşın htc onesi ile benim cihazın kamerasını açtık bulutlu gökyüzüne tuttuk onun kamerası renkleri gayet doğru alırken bendeki OV4699 lli kamerası değişen cihazım gökyüzünü daha yeşilimsi ve karanlık aldı.Bu cihazın kamerası her yönden hayal kırıklığı zaten gece iyi ışık alma işi falan boş iş ben bir çok cihaz ile kıyasladım.en basitinden elimde lumia 820 var her şekilde duman ediyor one'nin kamerasını :D

• En iyi kamera ayarları diye bir ayar var mı beyler?

Yani istediğim öyle her havaya ortama koşula göre değil. Otomatik bir ayar. İncesine lüzum yok.

Kamerada yakınlaştırma yaptığım zaman çok bozuluyor resim yahu!
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    Kamera mp si çok düşük. Kendini 1,Mt den çek ardından crop yap o bile bozuyor hemen.

• Servise pembeleşme sorunu için hala göndermedim. Yeşil tonlarını veren sensör de sorunlu gibi. pembeleşme çok daha beter tabi adam akıllı bir sensör takma imkanları yok mu? bu kadar bariz bir hatayı htc cihazı piyasaya sunmadan fark etmesi lazım yaz geliyor şimdi garantiye göndersek yapsalar yeşillenme sorunu var güncelleme ile düzeleceğini sanmıyorum pembe vakasından sonra. Ultrapiksel olayını becerememişler.
  • şu tarih itibariyle alacağım htc one m7'de de pembeleşme sorunu olacak değil mi ? bile bile lades demek, telefonu alıp teleservise göndermek saçma geliyor o kadar para verdikten sonra. bir anda soğudum açıkçası tam bu telefonda karar kılmışken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx1907

şu tarih itibariyle alacağım htc one m7'de de pembeleşme sorunu olacak değil mi ? bile bile lades demek, telefonu alıp teleservise göndermek saçma geliyor o kadar para verdikten sonra. bir anda soğudum açıkçası tam bu telefonda karar kılmışken..

Aynen öyle hocam. Ancak güvendiğin birinden servise gidip gelmiş kamerası değişmiş sıkıntısız ikinci el alabilirsin.
  • muratgurer M kullanıcısına yanıt
    Yok hiç bir şey yapmadım yapmayacağım büyük ihtimal ama yapan arkadaş olursa buraya yazarsa iyi olur.

• arkadaşlar m7 kırmızı sını aldım. bunlarda ov4688 mi va r yoksa stm nin sensörü mü var dı ?
  • Arkadaşlar benim de telefonum pembeleşme yüzünden dün servise gitti. İnşallah sorun hallolur ve rahatlarız.
    İlk başlarda bende de böyle bir sorun yoktu, sonradan farkettim ki akşamları proje tasarımlar hazırlarken resim falan çekeyim derken loş ya da karanlıkta ortam çekimlerde pembeleşme yapmaya başladı. Herhalde ışık kaynağı falan diyerek çok önemsemedim ama zamanla gece çekimleri pembeleşince "bu ne ya" dedim. Üstelik htc one'ın tanıtımlarında bile gece çekimi konusunda bir çok telefona fark attığı söylenirken, telefonun gece çekimleri iyice rezil bir hale geldi.
    Neyse velhasılı teleservice gönderdik telefonu. Bakalım neler olacak.

Teleservice'e garantiye telefonunu gönderen arkadaşlar ne kadar zamanda geri alabildiklerini yazarlarsa sevinirim.
  • Arkadaslar ben telefonumu eylul ayinda istanbul bilisimden aldim telefon suudi arabistan cikisli. Pembe kamera sorunundan bende muztaripim. Teleservice e versem uluslararasi garantiden tamir ettirebilirmiyim ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.