Bildirim
HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (17. sayfa)
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ziya13
Benim telefon da dün geldi. Öncelikle gönderdiğim servis 10 numara 5 yıldız iş çıkarmış. Arka kasa değişmiş, lens değişmiş, telefonu ilk aldığımda kasa açıklığı vardı şu an hiçbir yerinde açıklık yok, mükemmel düzgünlükte ve pembeleşmeden de eser kalmamış. Ben böyle titizlikte tamir, hiçbir üründe görmedim. Servise telefonunu gönderecek arkadaşlar bir an önce gönderip bu dertten kurtulsun.
Üstelik 1 haftada cihaz elime ulaştı. Teleservice'e buradan teşekkürlerimi sunuyorum, ellerine sağlık.
Bilgi olması açısından iki foto çektim.
Resimlere bakınca kör oldum...
Kardeş Simage denen bir şey var, koca koca resim yüklemene gerek yok, kör ediyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi
quote:
Orijinalden alıntı: ziya13
Benim telefon da dün geldi. Öncelikle gönderdiğim servis 10 numara 5 yıldız iş çıkarmış. Arka kasa değişmiş, lens değişmiş, telefonu ilk aldığımda kasa açıklığı vardı şu an hiçbir yerinde açıklık yok, mükemmel düzgünlükte ve pembeleşmeden de eser kalmamış. Ben böyle titizlikte tamir, hiçbir üründe görmedim. Servise telefonunu gönderecek arkadaşlar bir an önce gönderip bu dertten kurtulsun.
Üstelik 1 haftada cihaz elime ulaştı. Teleservice'e buradan teşekkürlerimi sunuyorum, ellerine sağlık.
Bilgi olması açısından iki foto çektim.
Resimlere bakınca kör oldum...
Kardeş Simage denen bir şey var, koca koca resim yüklemene gerek yok, kör ediyor...
Kusura bakma kardeş, sürekli kod ile uğraştığımızdan el alışkanlığı normal image tagı ile atmışım. :)
-
Beyler merhaba media marktan almistim.ve su andan itibaren acaip bir pembe sorun yasiyorum cok kotu cekiyor foto ne yapmam lazim biri desin canim skildi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Beyler merhaba media marktan almistim.ve su andan itibaren acaip bir pembe sorun yasiyorum cok kotu cekiyor foto ne yapmam lazim biri desin canim skildi ya
Servise ver , kamerayı değiştirsinler bu kadar basit, diğer çözümler çözüm değil malesef Potur kardeş... -
quote:
quote:
Servise ver , kamerayı değiştirsinler bu kadar basit, diğer çözümler çözüm değil malesef Potur kardeş...
Okudugum kadari ile telesercive iyi bu konuda media markt dan almistim ben oraya mi gotureyim yoksa direk servise mi ve servisi neresidir bilgin var mi hic
quote:
quote:
quote:
Servise ver , kamerayı değiştirsinler bu kadar basit, diğer çözümler çözüm değil malesef Potur kardeş...
Okudugum kadari ile telesercive iyi bu konuda media markt dan almistim ben oraya mi gotureyim yoksa direk servise mi ve servisi neresidir bilgin var mi hic
Açıkcası ben cihaz aldığımda eğer aldığım yer bulunduğum ilde ise direk oraya veriyorum, siz sattınız siz halledin misali. Mediamarkt ile bir kaç alışverişim oldu, tam örnek teşkil etmesede iki defa bozulan ısıtıcıyı verdim gayet hızlı yaparak ve 10 dan fazla cep telefonuma mesaj atarak garanti dahilinde çözdüler. Yinede sen bilirsin, yukarıdaki yazılarda servise/firmaya verenler var, onları oku bir, en etkilisi hangisi karar vermen kolay olur.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Açıkcası ben cihaz aldığımda eğer aldığım yer bulunduğum ilde ise direk oraya veriyorum, siz sattınız siz halledin misali. Mediamarkt ile bir kaç alışverişim oldu, tam örnek teşkil etmesede iki defa bozulan ısıtıcıyı verdim gayet hızlı yaparak ve 10 dan fazla cep telefonuma mesaj atarak garanti dahilinde çözdüler. Yinede sen bilirsin, yukarıdaki yazılarda servise/firmaya verenler var, onları oku bir, en etkilisi hangisi karar vermen kolay olur.
Tesekkur ederim degerli yorumun icin pazartesi media mark a birakiyorum telefonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba bu hafta içinde bozulan 4s'imin yerine one m7 almayı düşünüyordum fakat bu pembeleşme sorunu yüzünden biraz tereddüt ile yaklaşıyorum şimdilik, yurt dışından bir arkadaşım vasıtası ile de getirtsem yine bu sorunla karşılaşacakmıyım yani kaçış yok mu bu pembeleşme sorunundan
eğer bütün one m7 lerde bu sorun varsa ya m8 yada one max bakacağım artık
Teşekkürler.. -
Beyler OmniVision lense sahip arkadaşlar lenslerini 1 dakikalığına kapatıp fotoğraf/ekran görüntüsü alarak paylaşabilir mi burada?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_lee -- 1 Mayıs 2014; 6:07:51 > -
bende de pembeleşme morlaşma sorunu var arkadaşlar telefon mobiltel distribitörlüğünde onun sitesine girdim imei sorgulamadan teleservice çıkıyor teknik servis ben kvk ya götürürsem bakarlar mı acaba? konu ile ilgili fikri olan var mıdır? -
bugün 1 mayıs olduğu için kargo kapalı olduğundan gönderemedim cihazı benim cihazda da kasa açıklığı ve ekran pembeleşmesi sorunu var yarın teleservise kargolayacağım sorunu belirten yazıda yazdım aşağıdaki gibi bundan sonraki aşamaları sizle paylaşırım en azından bizim gibi aynı sorunu yaşayanlar için yardımcı olur.
''Telefonumda çoğu htc one modelinde olan kamera modundayken ekranın mor, pembe gibi renklere dönüşmesi sorunu mevcuttur hatta şu an cihazda o şekilde çekmiş olduğum fotoğraflar ve videolar bulunmaktadır bakarsanız sorunu daha iyi anlarsınız.
Ayrıca cihazın üst kısmında kendi kendine oluşan kasa açıklığı mevcuttur ve son olarak ses seviyesinde bi azalma var gerek müzik dinlerken gerekse görüşme esnasında eskiye göre ses daha az geliyor.
Yukarıda bahsetmiş olduğum sorunların garanti kapsamında titiz ve mümkün olduğunca kısa bir sürede yapılmasını sizden rica ediyorum.
Not: Garanti belgesinin fotokopisi cihazla beraber kargonun içindedir.
Not: Daha önce KVK ya vermiş olduğum başka bir cihaz servis sonrası çok kötü bi şekilde elime ulaşmıştı kasa tam oturmamıştı, ekranda ve kasada çizikler vardı. Böyle bi sorun oluşmamasını temenni ediyorum olursa istemeyerekte olsa cihazı size geri göndermek zorunda kalırım.''
-
one max ta pembeleşme sorunu var mı, onda kullanılan sensör numarası nedir -
Beyler Telefonum Amerika'dan alınma kamera değişimi ne yapabilirim acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: dreamm21
bugün 1 mayıs olduğu için kargo kapalı olduğundan gönderemedim cihazı benim cihazda da kasa açıklığı ve ekran pembeleşmesi sorunu var yarın teleservise kargolayacağım sorunu belirten yazıda yazdım aşağıdaki gibi bundan sonraki aşamaları sizle paylaşırım en azından bizim gibi aynı sorunu yaşayanlar için yardımcı olur.
''Telefonumda çoğu htc one modelinde olan kamera modundayken ekranın mor, pembe gibi renklere dönüşmesi sorunu mevcuttur hatta şu an cihazda o şekilde çekmiş olduğum fotoğraflar ve videolar bulunmaktadır bakarsanız sorunu daha iyi anlarsınız.
Ayrıca cihazın üst kısmında kendi kendine oluşan kasa açıklığı mevcuttur ve son olarak ses seviyesinde bi azalma var gerek müzik dinlerken gerekse görüşme esnasında eskiye göre ses daha az geliyor.
Yukarıda bahsetmiş olduğum sorunların garanti kapsamında titiz ve mümkün olduğunca kısa bir sürede yapılmasını sizden rica ediyorum.
Not: Garanti belgesinin fotokopisi cihazla beraber kargonun içindedir.
Not: Daha önce KVK ya vermiş olduğum başka bir cihaz servis sonrası çok kötü bi şekilde elime ulaşmıştı kasa tam oturmamıştı, ekranda ve kasada çizikler vardı. Böyle bi sorun oluşmamasını temenni ediyorum olursa istemeyerekte olsa cihazı size geri göndermek zorunda kalırım.''
Cuma kargoya verdim hele şükür bu perşembe henüz kayıt alınmış
-
Arkadaşlar telefonu kamera , olu piksel ve kasa açıklığı için servise gönderdiğimiz zaman hafıza kaybı falan oluyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ümit Güzel
Arkadaşlar telefonu kamera , olu piksel ve kasa açıklığı için servise gönderdiğimiz zaman hafıza kaybı falan oluyor mu ?
hafıza sıfırlanıyor. yedek alman lazım -
Cihazımı pembe kameradan dolayı servise yolladım gelen cihazda yeşillenme sorunu vardı. Toplamda 4. kez yolladığımda ücret iadesi istedim kabul etmediler sıfır cihaz önerdiler. TÜKETİCİ hakem heyetine basvurdum htc para iadesini kabul etti ve cihazı telesegice yollamamı istediler iban numaramla beraber yolladılar şuan ücretin yatmasını bekliyırum.Kesinlikle üzerine düşün paranızı almaya bakınız, kesinlikle teleservice dava etmeyin üretici firma htc , distbötotor firma mobiltel, brigster, kvk yada satın aldığınız mağazayı dava edn çünkü . Servisler yani telesevice gibi firmaları mahkeme bağlamıyor o yüzden üretici, distbörotor yada satıcı firmayı dava edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: DOGU75
Cihazımı pembe kameradan dolayı servise yolladım gelen cihazda yeşillenme sorunu vardı. Toplamda 4. kez yolladığımda ücret iadesi istedim kabul etmediler sıfır cihaz önerdiler. TÜKETİCİ hakem heyetine basvurdum htc para iadesini kabul etti ve cihazı telesegice yollamamı istediler iban numaramla beraber yolladılar şuan ücretin yatmasını bekliyırum.Kesinlikle üzerine düşün paranızı almaya bakınız, kesinlikle teleservice dava etmeyin üretici firma htc , distbötotor firma mobiltel, brigster, kvk yada satın aldığınız mağazayı dava edn çünkü . Servisler yani telesevice gibi firmaları mahkeme bağlamıyor o yüzden üretici, distbörotor yada satıcı firmayı dava edin.
Tüketici hakem heyeti candir. Ben iki şikayette bulundum ve lehime 2600lira değerinde karar çıktı.
-
ben de telefonumu kamera pembeleşmesi yüzünden servise verdim 3 gün gibi kısa bir sürede telefonumu teslim aldım fakat bu sefer kasa açıklığı olduğunu farkettim ve geri teslim ettim işçilik çok kötü ve berbattı teslim alırken tekrar kontrol edeceğim eğer böyle bişey olursa telefonumun değişimini istiyeceğim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X