Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu pazartesi kamera ve kasa açıklığı sebebiyle teleservice'e göndereceğim. Almanya'dan alındı ama uluslararası garanti kapsamında. Ağustos 2015 e kadar garantisi varmış htcyi aradım. Cihazda en ufa çizik yok umarım temiz yaparlar.
  • 12.05.2014 tarihinde cihazımı pembeleşme ve kasa açıklığı yüzünden teleservice'e gönderdim. 4 gün içinde kamera ve kasa açıklığını düzeltip geri gönderdiler ama bu sefer de açma kapama tuşunda bir problem var (ekranı açıp kapatmam için sert basmam gerekiyor yada bir kaç kez basmam gerekiyor) şimdi tekrar göndericem. Yeni cihaz talebi yada para iadesi için ne yapmam gerekir arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Hakem heyetine başvurmadan önce )

not: Distribütör Brightstar
  • Bende de pembeleşme sorunu var. Turkcell iletişim merkezinden aldım, garanti kapsamında servise KVK mı teleservice mi bakıyor? (Yoksa ikisi de aynı şey mi) İzmir de elden vermeyi planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOGU75

Cihazımı pembe kameradan dolayı servise yolladım gelen cihazda yeşillenme sorunu vardı. Toplamda 4. kez yolladığımda ücret iadesi istedim kabul etmediler sıfır cihaz önerdiler. TÜKETİCİ hakem heyetine basvurdum htc para iadesini kabul etti ve cihazı telesegice yollamamı istediler iban numaramla beraber yolladılar şuan ücretin yatmasını bekliyırum.Kesinlikle üzerine düşün paranızı almaya bakınız, kesinlikle teleservice dava etmeyin üretici firma htc , distbötotor firma mobiltel, brigster, kvk yada satın aldığınız mağazayı dava edn çünkü . Servisler yani telesevice gibi firmaları mahkeme bağlamıyor o yüzden üretici, distbörotor yada satıcı firmayı dava edin.

kardeşim çok güzel söylemişsin...eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

quote:

Orijinalden alıntı: DOGU75

Cihazımı pembe kameradan dolayı servise yolladım gelen cihazda yeşillenme sorunu vardı. Toplamda 4. kez yolladığımda ücret iadesi istedim kabul etmediler sıfır cihaz önerdiler. TÜKETİCİ hakem heyetine basvurdum htc para iadesini kabul etti ve cihazı telesegice yollamamı istediler iban numaramla beraber yolladılar şuan ücretin yatmasını bekliyırum.Kesinlikle üzerine düşün paranızı almaya bakınız, kesinlikle teleservice dava etmeyin üretici firma htc , distbötotor firma mobiltel, brigster, kvk yada satın aldığınız mağazayı dava edn çünkü . Servisler yani telesevice gibi firmaları mahkeme bağlamıyor o yüzden üretici, distbörotor yada satıcı firmayı dava edin.

kardeşim çok güzel söylemişsin...eline sağlık

Rica ederim kardeşim. Tskler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferturktw

Bende de pembeleşme sorunu var. Turkcell iletişim merkezinden aldım, garanti kapsamında servise KVK mı teleservice mi bakıyor? (Yoksa ikisi de aynı şey mi) İzmir de elden vermeyi planlıyorum

Kvk bakıyor,teleservice yollasanda olur

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferteber

12.05.2014 tarihinde cihazımı pembeleşme ve kasa açıklığı yüzünden teleservice'e gönderdim. 4 gün içinde kamera ve kasa açıklığını düzeltip geri gönderdiler ama bu sefer de açma kapama tuşunda bir problem var (ekranı açıp kapatmam için sert basmam gerekiyor yada bir kaç kez basmam gerekiyor) şimdi tekrar göndericem. Yeni cihaz talebi yada para iadesi için ne yapmam gerekir arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Hakem heyetine başvurmadan önce )

not: Distribütör Brightstar

Bir yıl içinde aynı sorundan 4 kez yollaman lazım. İki yıl içinde ayrı sorunlardan dolayı 6 kez yollaman lazım. Size şöyle bir şey söyleyim Htc one kameraları hepsi sorunludur bende iki tane Htc one var. Birinde ücret iadesi aldım. Diğerini ikinci el aldığım için sadece kamerasını yapmakla yetindim. Yani çoğu kez kameradan dolayı servisle muhattap oldum. Pembe kamera sorununu hallediyorlar bu sefer yeşillenme sorunu var. 3 kez yollayin kameradan dolayı yeşillik sorununu ekleyin 4. Kez yolladığınızda kesinlikle para iadesi isteyin tamir edilmesini istemeyin. Kabul etmeyecekler tabiki, üretici firmaya aldığınız yere taahütlü ihtarname yollayın daha sonra servis raporlarıyla beraber tüketici hakem heyetine başvurun

• Son sürüm güncellemesini(Sense6) yaptıkdan sonrada durum değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin553

Son sürüm güncellemesini(Sense6) yaptıkdan sonrada durum değişmedi.

zaten bu işlemin donanımsal olduğu kesinleşeli 6 7 ay oldu halen boşuna güncelleme beklemeyin düzelmesi için servise yollayın sensör değişiyor...
  • 7 sayfa olmuş bence zaten belli donanımlsal olduğu ancak htc den s4 e geçmiş birisi olarak diyebilirmki herşeye rağmen htc one :(( tamam s4 ün kamera bariz üstün o ayrı mesele...
  • merhaba arkadaşlar. benim cihazımda pembe kameradan bir haftadır serviste yatıyor. bugün sıkıntıdan maltepe park teknosaya gittim. şu parmak testi varya kamerayı kapatınca sorun olup olmadığı anlaşılan. oradaki htc bölümünde 5 tane one vardı. hepsinde yaptım hepsi pembeydi. sonra m8 e gittim yaptım o da pembeydi. ama anlamadığım şey telefonların kurcalanmış olmamasıydı. yani soğuktu cihazlar. neyse gelelim konuya. şeytan dürttü gittim diğer telefonlarada yaptım. xperia z1 pespembe, s4, s5, note3 pespembe. lg g2 pespembe. ve daha denediğim nice cihazlar bu şekilde pespembe oldular. ama eve geldim eşimin s3 üne neler yaptım hep simsiyah kaldı. şimdi anlamadığım olay şu; ya parmak testi sorunlu ve gerçeği yansıtmayan bir test yada benim bugün denediğim onlarca model telefonda pembe kamera sorunu var? aydınlatırsanız sevinirim..
  • Merhaba herkese,
    telefonumu 13.05.14 tarihinde anlaşmalı mng kargo şubesinden kvk kartal teknik servisine gönderdim.Ertesi gün servise ulaştı telefonum.28.05.14 tarihinde ise bana geri döndü.Şikayetim sadece pilden yanaydı.Ve serviste bana yazılım güncellemesi yapıldı ve pil sorunu giderildi dedi.İlginç olan ise servise göndermeden önce kameramda pembeleşme sorunu vardı ama ben bunu bilmiyordum ve o yüzden servise bir şey söylemedim.Açıkçası görüpte sallamamıştım.Pembeleşme sorununun olduğunu telefonum servisteyken forumda gezerken rastladım.Meğerse çoğu kişide olan bir şeymiş.Herneyse şuan pembeleşme sorunundan eser yok.Ya Sense 6 dan oldu ya da teknik serviste bir şeyler oldu.Sizde Sense 6 dan sonra pembeleşme sorunu devam ediyor mu ? Resimler aşağıda
    iyi forumlar..

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thindark -- 29 Mayıs 2014; 22:54:50 >

• herkese selamlar arkadaslar..
    ben birazdan telefonu izmir teleservice e vericem, ama şu yesillenme olayi kafami kurcaliyor.. ayrica herkese bir sorum var arkadasimda pembelesme sorunu hic yoktu fakat gecen hafta sense6 guncellemesinden sonra pembelesme sorunu olmaya basladi.. Ayni sorunu yasayan oldu mu ?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Pembeleşme sorunu kitkat güncellemesinden sonra benim telefonda ortaya çıktı. HTC müşteri hizmetlerini aradım. Yazılım ve donanım arasındaki bir uyumsuzluktan ötürü bu sorunu yaşayan kullanıcılar olduğunu ve tek çözümün servise gönderilip lensinin değişmesi gerektiğini söylediler. Bende telefonu istemeye istemeye teleservice'e yurtiçi kargo ile karşı ödemeli gönderdim (yurtiçi kargo ile anlaşmaları var). 10 gün içinde elime tamir edilmiş olarak geldi. Şu anda bir problem yok. Bilginiz olsun.
  • batigol81 B kullanıcısına yanıt
    PM'den bilgi verir misin?
  • Benim htc öne da da aynı sorun oldu dün servise gönderdim sense 6 yüklüydü bakalım ne yapacaklar ama bencede donanimsal bir arıza kamerayı degisecekler sanirsam ön kamerada sorun yok cunku

• Arkadaslar benim tel almanyadan geldi ilk baslarda boyle bir sorun yoktu pembeles gibi daha sonra bi kac guncellemeden sonra ekran kamerada pembelesme oldu almanyadan aldigim icin garanti belgesi yok bu sorunu nasil cozcem bilgisi olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayozell

herkese selamlar arkadaslar..
    ben birazdan telefonu izmir teleservice e vericem, ama şu yesillenme olayi kafami kurcaliyor.. ayrica herkese bir sorum var arkadasimda pembelesme sorunu hic yoktu fakat gecen hafta sense6 guncellemesinden sonra pembelesme sorunu olmaya basladi.. Ayni sorunu yasayan oldu mu ?

Merhaba,
    Pembeleşme sorunu bende yaşıyorum sense 6 yükledikten sonra oldu. Onun da kaynağı sense 5.0 sürümünde aynı durum vardı sense 6 da olan pembeleşme sorunu gece camera bir yerden ışık alamadığı için sadece çekim yaptığında patlatığı flaş ile görüntüyü yakalayabiliryodu. Sense 5.5 bu sorunu düzeltiler ve gece çekimlerinde odaklama kısmına flaş eklediler. Bu sayede gece çekimlerin de flaşla odaklayıp düzgün bir çekim yapılıyordu. Şimdi sense6 ise 5.0 versiyonu gibi tahmin ediyorum ki ara bir güncelleme gönderecekler. Bende bu durumdan müzdaribim beklemedeyim. Telefonu servise gönderip hiç içini açtırma taraftarıda değilim.

• Arkadaşlar kamera değişince sorun ortadan kalkıyor mu?

Benim cihaz yurtdışı ve pembeleşme çok ileri seviyede. Ebay den kamera alıp değiştirtmek istiyorum. Siz ne diyorsunuz?
  • Arkadaşlar benim telefonum yeni kvk dan geldi ve hiç bir pembelik yok.1 ay telefonsuz kaldım ama değdi gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.