Bildirim
HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (20. sayfa)
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
Herkese selam,
Telefonumu pembe kamera sebebiyle servise vermeyi planlıyorum, Teleservice veya KVK'dan hangisini önerirsiniz, ikisi de al birini vur ötekine ama memnun kalanlar da vardır mutlaka. Bana öneride bulunursanız sevinirim. bir de dikkat etmem gereken başka bir konu var mıdır?
teşekkürler -
Benim garantisi brighstarda gondersem kaç günde geri gelir sorunlarım hallolur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben yakın zamanda 2. el temiz akrabadan HTC One almayı planlıyorum da garantisi dolmamış cihaz alırsam pembeleşme sorununu ve kasa açıklığı, logo düşmesi vb sorunları servis ücretsiz halleder mi yoksa para vermek gerekiyor mu ? -
beyler ben telefonu 2. el aldım 6-7 ay önce pembe kamera sorunu bendede oluşmaya başladı telefonu garantiye götürmeyi düşünüyorum genpadan garanti etilerde genpa teknik servis varmış oraya götürüp versem olurmu birde telefon tamir olunca benimi ararlar yoksa telefonun ilk sahibinimi ? (garantisi devam ediyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 5 Ağustos 2014; 15:20:40 > -
Merhabalar,
Ben şimdi garantiye vereceğim bu nalet telefonu pembe kamera sorunu var, özellikle geceleri ama artık sabahlarıda olmaya başladı.
1- Yedekleme nasıl yapılır? Telefon garantiden geldikten sonra, eski halini nasıl geri getiririm?
2- Rehberim, sanırım onu Google Mailime attım oradan yükleyebilirim...
-
Ultrapixel teknolojisini kullanmaya basladigimiz gunden bu yana bununla ilgili toplam da Turkiye genelinde 500 sikayetten fazla sikayet yok ki bu da Turkiyede ki kullanicarimizin ortalamasina nazaran iyi bir rakam problem tamamen yazilimsal ve bununla ilgili hardware cozumu gayet mantikli nuksetme orani %30 her telefonda olabilen problemleri bununla karsilastirirsaniz en problemsiz telefon cikardigimiz icin mutluyuz.
Arkadaşlar merhaba. Babam şuanda İran'da ve orada telefon fiyatları ülkemize göre çok daha uygun olduğundan dolayı kendime Htc One aldırmayı düşünüyordum ancak bu kamera pembeleşmesi ve kasa açıklığı gibi sorunlar beni bir hayli korkutmuş durumda. Acaba bu sorunlar eski serilere mi ait, yani şuan aldıracağım telefonda da karşılaşma ihtimalim var mı, yeni serilerde bu sorunlar çözülmüş durumda mı? Eğer hala çözülmediyse yani işimiz şansa kaldıysa LG G2 veya Xperia Z1 aldıracağım çünkü yurtdışından alınacağı için telefonu servise verme olayları çok daha zor olacaktır. Bir de telefonda bataryanın çok zayıf kaldığı ve ısınma sorunları olduğu söyleniyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler. -
benimde amerikadan alinma cihazimda bu sorun var ucretli olarak yaptiran oldumu acaba bu sorunu ne kadar odeme yapti acaba ? -
Arkadaşlar az önce arkadaşım htc one aldı bende yakında alacaktım fakat artık düşünmüyorum. Tel sabah elimize gecti ilk başta sıkıntı yoktu fakat uygulamalar falan yükledikten sonra yani telefon biraz kullanılıp ısınmaya başlayınca kamera resimleri pembe cekmeye başladı anlayacağınız bu kronik ve donanımsal bi sorun ısındıkca pembeleşiyor. Kamera sorununu yok sayarsak cidden güzel telefon ama göz göre görede alınmaz. -
-
1,5 yıldır m7 kullanıyordum gayette memnundum kamerada en ufak problemim yoktu, geçtiğimiz ay tel suya düştü herşeyi çalışmasına rağmen ekrana görüntü gelmiyordu,
buradaki ekran fiyatları en ucuzu 300 tl idi y.dışından koduna kadar birebir aynı ekranı 50$ fiyata aldım değiştirdim.
Tel çalıştı kullanmaya başladım ama o gün bu gündür kamera hep pembe olmaya başladı(iğrenç bir durum) yani sorun donanımsal bence suya temas ettiğinde muhtemelen bir soruna sebep oldu,
O yüzden yazılımla ilgili bir durum olmadığını düşünüyorumki birçok costum rom yüklemiştim hiçbirinde olmamıştı.
Bunları rahatça yaptım tabiki benim tel garantisiz olduğu için ki olsada suya düştüğü için garanti dışı kalırdı.
Y.dışı kamera fiyatları 10$ dan 50$ kadar gidiyor bunlardan birini alıp değiştiricem bilmiyorum orjinalmidir ama denemekte fayda var.
Şimdi m8 kullanıyorum m7 yedek olarak duruyor.
-
Arkadaşlar merhaba,
bende de bir süre sonra resim çekimlerinde pembeleşme oldu. düşük ışıkta resim çekmek gerçekten büyük sıkıntı oluyordu. Vodafone Red ile cihazı teknik servise gönderdim. 26.08 gelip aldılar, dün getirdiler. Problem tamamen giderilmiş. teleservice formunda parça değişimi yapıldığı ve yazılım güncellendiği yazmakta. Yazılımım günceldi ama bilmediğim bir yazılım mı yüklediler bilemiyorum? Sonuç olarak sorun gitmiş bulunmakta. Sorun yaşayan arkadaşlar hiç düşünmeden servise versin telefonu. -
-
Arkadaşlar acil bir sorum var cevaplayabilirseniz sevinirim. Kamera pembelesmesi sorunuyla servise giden cihazlar komple mi değişiyor sadece kamera mi değişiyor.
Up
1 ay oldu alalı,ilkinde bozuk çıktığı için değişim yapmıştik GGdeki satıcıdan. İlki ışıkta bile mordu. Bu ise normal,ama ışıksiz ortamda hem kamerada duraksama bir nevi FPS düşüşü oluyor,hem de mor çekiyor.
Telpa garantili telefon,nereye gönderecegim,telefona reset mi atılıyor yoksa sadece kamera mı ve değişim oluyor mu ?
Cevap lazım. -
Bu pembeleşme sorunu yüzünden ben de telefonu servise gönderdim ama kvk 20 iş gününde yapamadı, şimdi bana ücret iadesi yapacaklar. Aslında bu olay iyi de oldu 1,5 senedir kullanıyordum satsam 900 tl falan ancak veriyorlardı, şimdi 1800 küsür lirayı geri alacağım, o paraya yeni bir telefon alırım üstüne biraz ekleyip. :) -
Merhaba arkadaslar. Girdilerin üzerinden çok zaman geçmiş olduğu için tekrar bir danışmak istiyorum. Son tahlilde bu işin çözümü nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X