Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün Custom rom attım bende de başlamıştı eski stock rom a döndüm baktım hiç bir sorun yoktu anladım ki donanımsaldan ziyade yazılımsal neyse şimdi tekrar custom rom attım ve camera fx premium kurdum hiç bir sorun kalmadı, hafif pembeleşme sorunu olanlar için söylüyorum alternatif camera yazılımları deneyin
  • arkadaşlar hayırlı günler...bende ikinci el olarak nisan ayında htc one aldım...garantisiz cihaz m7 developer edition.pembeleşme sorunu bende de var...şimdi teleservice de ne kadara yapıyorlar...yada son nesil kameradan alıp kendim değiştiricem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyyubxx

arkadaşlar hayırlı günler...bende ikinci el olarak nisan ayında htc one aldım...garantisiz cihaz m7 developer edition.pembeleşme sorunu bende de var...şimdi teleservice de ne kadara yapıyorlar...yada son nesil kameradan alıp kendim değiştiricem...

Nereden alabilir ki kamerayı? Sadece kamera satan yer bulsam ben de alacağım.
  • Arkadaşlar bu pembeleşme sorunu neyden kaynaklanıyor. Ben de almayı düşündüğüm z3 compactta pembeleşme sorunu olduğuna dair haberler çıktı. Nasıl geçer bu sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı Turkcell İletişim Merkezi'nden aldım kutu üzerinde KVK'nın amblemi var. Okuduğum kadarı ile KVK veya Teleservice'e verebiliyorum.. Peki bu servis ve iyi iş çıkarma açısından hangi servisi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Cihazı Turkcell İletişim Merkezi'nden aldım kutu üzerinde KVK'nın amblemi var. Okuduğum kadarı ile KVK veya Teleservice'e verebiliyorum.. Peki bu servis ve iyi iş çıkarma açısından hangi servisi önerirsiniz?

Teleservise vermiştim ben 10 günde tertemiz verdiler, sonra dikkatli baktım gelen telefondada çok irdelersem pembeleşme vardı (değişen kamera)
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Ben teleservice'e Sony cihazımı vermiştim baya bi uğraştırdılar onun için teleservice'den çekiniyorum açıkçası. Tabi Teleservice işlemleri nasıl işliyor, markadan markaya farklı mı bilmiyorum çalışma sistemleri.. Fakat genelde bu konuyu okuyunca HTC müşterileri Teleservice'den memnun gibi duruyor..
  • İzmir Turkcell İletişim Merkezi'nden aldığım, üzerinde KVK bandrollü olarak aldığım HTC One M7 cihazımı garantiye göndermesi için bugün Gaziantep'te bulunan Turkcell İletişim Merkezi'ne götürdüm ama cihazı teslim almıyorlar. TİM'ler sadece kendi sattıkları cihazları gönderiyorlarmış. Aldığınız yere götürün dediler, İzmir'e uçak bileti bakınıyorum..
  • M__R__T kullanıcısına yanıt
    yutiçi kargo ile sorunların olduğu bir kağıt hazırlayıp istanbul maltepe teleservise yollayın cihazı .. karşı ödemeli olarak..
  • Telefonu vodafone aldım nereye garantiye verecem hangi firma olduğunu nasıl öğrenecem alıntı yaparak lütfen cevap verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4w3e

Telefonu vodafone aldım nereye garantiye verecem hangi firma olduğunu nasıl öğrenecem alıntı yaparak lütfen cevap verin

Garanti belgesinde yazar, bulamadiysan git vodofone ye ver.

• Arkadaşlar tahminleriniz doğru sorun mekanik cihazların %90'ı kamera değişimi ile düzeliyor %10luk bir kisima da üst board degisimi gerekiyor ancak oyle düzeliyor.

• Arabistan'dan aldığım htc one m7 cihazimin kamerasinda ayni sorun oldu ..cihazi kvk ya verdim ve garantisinin turkiye de gecmedigini soyleyip 180tl masraf cikarttilar..bu servis ucretini odeyip beklemede kaldim.. 20 is gunu gecmesine ramen halen cihazim serviste bekliyor,. 20 is gunu gectigi halde yurtdisi cihaz oldugu icin yenisi ile degistiremeyeceklerini soyluyorlar
    sizce bu sogru mu? nasil bir yol izlemem gerekiyor?

• Arkadaşlar serviste camera değişimi ne kadara maloluyor?
    Ucuz bir şey mi?
  • Arkadaslar vatan bilgisayara teslim ettigim htc one in pembelesme ve orjinal ve calisan kulakligi gormeme sorunu vardi.Dun teslim almam icin cagirdilar bugun de gittim aldim.Sarji yoktu bekledim sarj olsun biraz diye daha sonra actigimda kulakligi denedim once yapilmamis daha sonra kamerayi actim once baktim pembelesme gitmis ama bu sefer sarilik var.Tekrar hic teslim almadan musteri hizmetlerindeki arkadaslara da deneterek geri verdim. Teleservis ne yapmaya calisiyor anlamadim, cikma kamera mi takiyorlar. Vatandakilerde illallah etmisler teleservisten.Benim sormak istedigim telefonu geri almadigim icin bu yasal sinir devam mi edecek yoksa servise bi yirmi gun daha mi hak veriliyor.

• Kamera pembeleşme problemi ve kulak tarafı hoparlör arızası için servise gönderdiğim M7 1 hafta sonra kamerası değişmiş olarak geri geldi. Şu anda kamera ile ilgili sorun yok ama hoparlör hala cızıltılı ve ses çok az geliyor. Tekrar servise göndereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerozgur

Kamera pembeleşme problemi ve kulak tarafı hoparlör arızası için servise gönderdiğim M7 1 hafta sonra kamerası değişmiş olarak geri geldi. Şu anda kamera ile ilgili sorun yok ama hoparlör hala cızıltılı ve ses çok az geliyor. Tekrar servise göndereceğim.

hocam gönderdiniz mi bilmiyorum ama göndermeden şikayet bölümüne ne yazıyosanız onu onarıyolar yani aklınıza ne gelirse yazın kasa açıklığı yazın hoparlör sorunu yazın pempeleşme yazın pil az gidiyo yazın :) daha iyi sonuç veriyo konuyu baştan itibaren okudum en sağlıklı sonuçlar böyle alınıyor ;)
  • Mart ayında hepsiburadadan aldım telefonu. Vodafone yetkili servismis herhalde. Vodafonea mı garantiye vermem lazım yoksa illa hepsiburada mı olmak zorunda

• Merhaba arkadaşlar kamera pembelesmesi sorunu her cihaz da var mı ben alalı iki ay oldu assagiya eklekliyorum fotoğraf ları sizce sorun var mı? servise göndermeye gerek var mı?
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

• Arkadaşlar m8 de aynı sorun varmı? htc almaya korkar oldum ??
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.