Şimdi Ara

Htc One S mi almalıyım yoksa Desire X mi? (yarın alıyorum arkadaslar yardımcı olun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler soru baslıktaki gibi. Desire X'in görünümünü seviyorum one s fazla büyük geliyor ama işte one s'in de özellikleri beni cezbediyor çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

• Tabii ki One S. O kadar da büyük değil biraz kullan alışırsın. Desire X almayı aklının ucundan bile geçirme bence. Mümkünde One S 1.5 Ghz S4 işlemcili olanı al.
  • malesef s4 işlemcili alamıyorum çünkü vatan ve teknosadakiler ellerinde olmadıklarını söylediler. Evet ona zamanla alışırım sanırsam ama bi de telefon çok ince geliyor kırılcakmış gibi. Yarın alıcam ve üniversite bitene kadar kullanmam gerekecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realceday

Tabii ki One S. O kadar da büyük değil biraz kullan alışırsın. Desire X almayı aklının ucundan bile geçirme bence. Mümkünde One S 1.5 Ghz S4 işlemcili olanı al.

+++

yoksa da one s al.
  • hertürlü one s
  • Bence ikisini de alma, One S'e kaç para vereceksin? Ona göre daha makul tavsiyeler verilebilir sana.
  • Yaklaşık bir ay önce teknosada bir one s inceledim yarım saat civarı.Menü geçişlerinde,halkayı açarken baya takılmalar yaşadım.S3 işlemciliydi.Ben One x te bu tarz şeylerle hiç karşılaşmaım.Ben tavsiye etmem şahsen Galaxy s2 bu cihazdan daha iyidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.