Şimdi Ara

sizce xperia neo v için en iyi android sürümü hangisi?yoksa custom rom mu yüklemeliyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ics yükledim ama çok memnun değilim performansından gb kadar stabil değil.icsde olup da gbde olmayan çok önemli bir şey de göremedim.
    bazı arkadaşlar CyanogenMod custom rom yükle diyor ama performansları hakkında pek bilgim yok.benim için görsellikten çok performans önemli.
    yoksa en iyisi gb 2.3.4 yükleyip kullanmak mı? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasrh -- 1 Aralık 2012; 12:24:53 >

• forumda anlatım var sağolsunlar arkadaşlar su gibi anlatmışlar ben 2.3.4 0.42 ye döndüm birde root ettim ışık sensünü kapadım tarayıcı mail gibi işe yaramayan uygulamaları sildim boş ram şimdi 170-180 mb larda ve telefon uçuyor gerçekten tuş takımı bile donan ics den ne beklenebilirki zaten daha tuş takımını bile düzeltemediler beceriksiz herifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 1 Aralık 2012; 13:12:59 >
  • smart ram booster var google playde..ics de 15 e yakın program yüklüydü telde ona rağmen 170 mb ram de çalışıyordu..normal kullanımda ram 140-150 lerde seyrediyor bu programla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.