Şimdi Ara

Htc one stok rom acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    M7_UL PVT SHIP S-ON RH
    HBOOT-1.55.0000
    RADIO-4A.21.3263.04
    OpenDSP-v32.120.274.0909
    OS-3.62.401.1
    eMMC-boot2048MB
    Oct 17 2013,23:06:14.0
    htc oneın bootloader kilidini kaldırdıktan sonra stok romdan hesap makinesi tunein radio el feneri ses kaydedici daha bilmediğimde olabilir uygulamar kayboldu
    telefonu relock yaptım tekrar format attım tekrar gelmedi telefonu garantiye vericem uluslararası garanti mevcut ama malum relocked yazısını falan kaldırmam gerekiyr booloader ekranım bu şekilde orjinal stock rom arıyorum bir türlü bulamadım.nerden nasıl aramalıyım yardımcı olurmsunuuz

• http://www.androidruu.com/index.php?developer=M7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şazenuş kullanıcısına yanıt
    üstat cevap için teşekkürler ama ben şeyi anlamıyorum orjinal ruu dosyasında önemli olan kriter nedir.Aşağıdaki 4 satır benim kafamı karıştırıyor.
    HBOOT-1.55.0000 bu nedir bilmiyorum
    RADIO-4A.21.3263.04 anabant sürümü
    OpenDSP-v32.120.274.0909 bu nedir bilmiyorum
    OS-3.62.401.1 yazılım numarası
    şimdi benim cihazım Arabistandan alınma htc one 801n ve botloader sayfasında karşılaştığım ekran o hangi numaraya göre ben orjinal rom veya ruu dosyası arayacağım o konuda bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz.Bulduğum ruuyu yükledikten sonra cihazım ota ile güncelleme alırmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmu7 -- 1 Ocak 2014; 17:06:21 >
  • Asia wwe lerinden birini yükle.

• Numarası falan önemli değil yani herhangi bir asia wwe indirsem orjinal ru görevini görecektir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.