Şimdi Ara

HTC ONE X'i değiştirmelimiyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi kaç gün önce htc one x aldım.Değiştirmek istiyorum çünkü şarjı çok ama çok az dayanıyor.Herşeyi kapatsam bile çok çabuk bitiyor.10 saati geçtiğini görmedim.Çokta oynamıyorum.Sizce yeni sürüm gelince farklı olurmu yoksa aynı devam edermi.Değiştir derseniz hangi telefonu önerirsiniz.Fiyat sınırı 1500 TL

• JellyBean güncellemesi ile Hem performansı hem de şarj süresi artmıştı sanırım ?
  • Telefonu tassaruf moduna aldınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Telefonu tassaruf moduna aldınmı

Kardeşim telefonu kurcaladım ama bulamadım.Sadece ekran parlaklığı en aza getiriyorum.Tasarruf modu diye bişey göremedim.İnternetten baktım ama bende güç tasarrufu yeri yok.Bi yardımcı olurmusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect4ezer

quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Telefonu tassaruf moduna aldınmı

Kardeşim telefonu kurcaladım ama bulamadım.Sadece ekran parlaklığı en aza getiriyorum.Tasarruf modu diye bişey göremedim.İnternetten baktım ama bende güç tasarrufu yeri yok.Bi yardımcı olurmusun.

Bende yakında one x alıcam teknosada kurcalarken ayarlardan batarya simgesine tıkladım orda olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
  • twitterda geliştiricinin biri one x bataryasını %20 artıracak apk yayınlamıştı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2013 hala şu şarj sorununa bi çözüö bulamadılar arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oglum da şarz konusunda muzdaripti benim ip5 ten az gidiyordu güncelleme yaptı tlf birileri ile konuştu Türkiye htc imiş seri vs sordu su an benim telefondan daha iyi oldu diyebilirim cok ta memnun bana sorsalar alirmisin diye yaşım itibari ile ip kullanıyorum genc olsa idim kesinlik le htc derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.