Bildirim
htc one x kulaklık sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetteHun
kulaklığı telefona takıyorum telefon çalınca ses hem hoparlörden hem de kulaklıktan geliyo bunun bi ayarı falan var mı?
kulaklık tam oturmamış anlaşılan. biraz daha ittir deliğe doğru -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre 1903
quote:
kulaklığı telefona takıyorum telefon çalınca ses hem hoparlörden hem de kulaklıktan geliyo bunun bi ayarı falan var mı?
kulaklık tam oturmamış anlaşılan. biraz daha ittir deliğe doğru
yo tamamen takılı pozisyonda kulaklıkta sorun yok bilgisayarımda da sorunsuz çalışıyor
otobüste kulaklığı takmıştım mesajlaşıyodum muavin geldi uyardı ondan sonra fark ettim ben
tam takılı hatta ekranda kulaklık takılı şeysi gözüküyo -
quote:
quote:
quote:
yo tamamen takılı pozisyonda kulaklıkta sorun yok bilgisayarımda da sorunsuz çalışıyor
otobüste kulaklığı takmıştım mesajlaşıyodum muavin geldi uyardı ondan sonra fark ettim ben
tam takılı hatta ekranda kulaklık takılı şeysi gözüküyo
Bilemem o zaman bi problem vardır kulaklıkta
-
quote:
quote:
quote:
quote:
tam takılı hatta ekranda kulaklık takılı şeysi gözüküyo
Bilemem o zaman bi problem vardır kulaklıkta
vay anasını ya..
telefonun anakartına bişi olmuştu sanırım aldıktan bi hafta sonra servise yollamıştım değişim cihazıydı yeni olarak gelmişti sorunlu demek
-
Oyle gorunuyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorunu çözemedim hala -
güncel -
Usta senin telefonunda sorun yok bence.. bildiğim kadarıyla o bazı başka telefonlarda da olan bi ozellikti sanirsam amacı da kulakligi takılı biçimde masada unutursan koyarsan filan duyman için caliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X