Şimdi Ara

HTC ONE X Rehberdeki resimler blur çıkıyor ?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler merhabaa dün bir heves ile HTC ONE X aldım herşey güzel vs... ama bir sorun var arkadaşım buraya yaz yardımcı olurlar dedi.

Şimdi birini kayıt ettim telefona ve resmini çektim manuel olarak ve sonrasında bu resmi set as deyip o kayıt ettiğim kişiye ekledim.

bu kişinin üstüne tıkladığımda resim karışık yani blur düşük çözünürlüklü çıkıyor...Çok kötü ya.

Nedir abi bu ciddi ciddi bug falan mı.

• One x ana konusu mevcut burada birisi daha sormuştu ama bulamadım. Herkesin telefonunda öyle ve arkadaş orada paylaşmıştı bir uygulama ile sanırım bunu hallediyordunuz ama öyle ahım şahım bir sorun değil bence? Zaten resmin içerisine girmediğiniz sürece bir problem yok, uzaktan aramalar bölümünde sıkıntı yaratmadan resim kötü de olsa anlaşılır derecede görünüyor. Yine de isterseniz ana konuya tekrardan yazın orada arkadaş bulmuştu bir uygulama, şimdi ben bulamadım ama tekrardan atarlar.
  • Evet googledan kaynaklanan bir source code sorunu oldugunu ogrendim cidden duzeltilmeside zormus...bildigin yalan dolan yapiyorlar.

Onemli derken soyle contact kismini bir ok kisi kendine gore ekliyor foto koyuyor yada full ekran resim eklemek istiyor bunu nasil goz ardi etmisler anlamadim.

Hd full caller ID : Tam ekran resim cikmasi icin
    Hd contact : kayitli kisilere resime ekliyorsunz, kontak menusu actiginizda duzgun cikiyor resim.

umarim yardimci olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoCAD Master

Ya beyler merhabaa dün bir heves ile HTC ONE X aldım herşey güzel vs... ama bir sorun var arkadaşım buraya yaz yardımcı olurlar dedi.

Şimdi birini kayıt ettim telefona ve resmini çektim manuel olarak ve sonrasında bu resmi set as deyip o kayıt ettiğim kişiye ekledim.

bu kişinin üstüne tıkladığımda resim karışık yani blur düşük çözünürlüklü çıkıyor...Çok kötü ya.

Nedir abi bu ciddi ciddi bug falan mı.

Bunun sebebi tamamen android ile alakalı bir durum. Her android telefonda olan bir şey. Android 4.1 jelly bean ile düzeltilecek Google tarafından. İyi akşamlar.
  • Iki sene sonra sorun devam etmekte çözen var mı ????
    Suan android 4.4.3 yüklü ve aynı blur luk devam ediyor çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napra -- 26 Eylül 2014; 9:24:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napra

Iki sene sonra sorun devam etmekte çözen var mı ????
    Suan android 4.4.3 yüklü ve aynı blur luk devam ediyor çözemedim

Hala devam :) hax Sync denedim ama oda olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.