Şimdi Ara

Htc one x wi-fi uyku modunda kendiliğinden kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorunu başlıkta belirttim.Ayarlar kısmında uyku modunda her zaman açık kal ayarı seçilmiş halde.Eco mode ve geliştirici seçenekleri kapalı. Telefon uyku moduna geçtiğinde(tuş kilid yaptığımda) 15 dakka faln ellemezsem wifi otomatik olarak kapnıo.tuş kilidini açtığıktan 1-2 saniye sonra wifi amblemi beliriyor ve bildirimler gelmeye başlıyor.Bu tip sorun iphone 5 lerdede görülüyormuş var mı bunun bi çözümü?

• hocam ayarlardan bir yerden düzeliyordu bu dediğiniz olay wifi ayarları olabilir wifi yi uyku modunda açık tut diye bi seçenek olmalı nette araştırın isterseniz biraz bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun1622

hocam ayarlardan bir yerden düzeliyordu bu dediğiniz olay wifi ayarları olabilir wifi yi uyku modunda açık tut diye bi seçenek olmalı nette araştırın isterseniz biraz bulursunuz.

hocam zaten o ayar her zaman açık kalda ona rağmen böyle yapıyor. Teli pcye bağladım geçen gün. Görmeyince pc teli ,usb ayarlarından ağ özellikleri diye bi seçnek çıkıodu onu deiştirdim pc teli grdü şimdi tekrar pcye bağlayıp o ayarı eski haline getirdim işallah düzelir onun haricinde herhangibir ağ ayarıyla falan oynamadım.
  • Sarjin daha uzun gitmesini saglamak icin bir uygulama yuklediyseniz o kapatiyo olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menu
    WiFi
    Sağ üstten seçeneklere gir
    orda uykuda kapat var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün dediğim gibi ayarlar kısmında zaten uyku modundada olsa wifinin açık klamsı seçili. Herhangibir yan uygulama yüklemedim. Ama dün teli pcye bağlayıp telde çıkan usb ayarı kısmında akıllı ağ paylaşımın iptal ettim bugün bir sorunum yok ondan olmuş olabileceğini düşünmekteyim ama sorunun kesin olarak gittiğinden emin değilim
  • Bende de cihazın ekranı kapalıyken (hemen değil, 3-5 dk sonra) veri trafiğini de kesiyor. Mutlaka bir ayar vardır ama hangisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Bende de cihazın ekranı kapalıyken (hemen değil, 3-5 dk sonra) veri trafiğini de kesiyor. Mutlaka bir ayar vardır ama hangisi?

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Bende de cihazın ekranı kapalıyken (hemen değil, 3-5 dk sonra) veri trafiğini de kesiyor. Mutlaka bir ayar vardır ama hangisi?

+1000

Ayarlar/kablosuz/menü/gelişmiş/Bağlantıyı otomatik kes seçeneğini pasif hale getirin. Ondan oluyor galiba.
  • up çözen olduysa :)
  • Arkadaşlar benim htc one de oluyor bu hata neden böyle yardımcı olun lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.