Şimdi Ara

HTC ONE XLE İLGİLİ SORULARIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu bu teli almak istiyorum ama aklıma takılan birkaç soru var bu konularla ilgili fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. öncelikle telin şuanki fiyatı 1500tl civarında. bu tel bu fiyata hala alınabilir mi? yada benzer fyata alınabilecek dahaiyi bir tel var mı? htc bu tele ne kadar uygulama desteği sağlayacak windows işletim sistemli tellere kayıyorlar gibi geliyor bana. bu konularda ne diyorsunuz? hayırlı akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: lordi_hardrock

Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu bu teli almak istiyorum ama aklıma takılan birkaç soru var bu konularla ilgili fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. öncelikle telin şuanki fiyatı 1500tl civarında. bu tel bu fiyata hala alınabilir mi? yada benzer fyata alınabilecek dahaiyi bir tel var mı? htc bu tele ne kadar uygulama desteği sağlayacak windows işletim sistemli tellere kayıyorlar gibi geliyor bana. bu konularda ne diyorsunuz? hayırlı akşamlar

Bence Galaxy S3 al gerek guncelleme gerek donanimsal olarak daha iyi bir telefon ve dediginiz fiyata almak mumkun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.