Şimdi Ara

htc onem m8 dot wiev kılıf hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün itibariyle telefonu aldımyanında kılıfınıda aldım

sorularım olacak

1- dot wiev kılıfın yanında cam filmi yapıştırmamıza ferek varmı. ekran çabuk çizilirmi?????
    2- kılıfın orjinal olup olmadığı nerden belli oluyor???? ben 50 tl ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 3 Aralık 2014; 12:06:03 >

• güle güle kullan kardeş aynı renkten bende aldım.turkcellden 70 lıraya almıstım 2 ay once.aldıgım yerdekı cocuk ılla kırılmayan camda takalım dedı kabul ettım taktık ama kapak yuzde yuz oturmuyor!otursa bıle eksandakı sayı yada yazının tam goruntusunu alamıyorsun!o yuzden ınce bır fılmle kapla ama kırılmaz cam takma .bendekı acıklıkta oyle cok fazla degıl ama kırılmaz camı takmadan evvel kı oturusu ıle sonrasındakı oturusu bır degıl!
  • tşk
  • İyi günlerde kullan dostum, şeffaf ekran koruyucu kullanırsan kılıf sana sorun çıkartmaz fakat 50 TL ye aldığın kılıf kuvvetle muhtemel orijinal değildir. Ben aksesuar satan firmanın sahibiyim, orijinal dot viewları brightstar 120TL ye satıyor, orijinal olmayan replika ürünleri bizde satıyoruz, onların fiyatı da 40.-TL

Aşağıda linkten replika ürünlere bakabilirsin.

HTC One M8 Dot View
  • dreamtheater_81 kullanıcısına yanıt
    İnsanları hep böyle yanlış yönlendiriyorlar maalesef, kırılmayan cam diye bir ürün yok, tamperli cam ekran koruyucular var, tıpkı otomobillerin ön camları gibi, kırılıyorlar veya çatlıyorlar fakat parçalanmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yake_bilisim

İyi günlerde kullan dostum, şeffaf ekran koruyucu kullanırsan kılıf sana sorun çıkartmaz fakat 50 TL ye aldığın kılıf kuvvetle muhtemel orijinal değildir. Ben aksesuar satan firmanın sahibiyim, orijinal dot viewları brightstar 120TL ye satıyor, orijinal olmayan replika ürünleri bizde satıyoruz, onların fiyatı da 40.-TL

HTC One M8 Dot View

hocam orjinalle diğerleri arasında fark varmı????

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

quote:

Orijinalden alıntı: yake_bilisim

İyi günlerde kullan dostum, şeffaf ekran koruyucu kullanırsan kılıf sana sorun çıkartmaz fakat 50 TL ye aldığın kılıf kuvvetle muhtemel orijinal değildir. Ben aksesuar satan firmanın sahibiyim, orijinal dot viewları brightstar 120TL ye satıyor, orijinal olmayan replika ürünleri bizde satıyoruz, onların fiyatı da 40.-TL

HTC One M8 Dot View

hocam orjinalle diğerleri arasında fark varmı????

En büyük fark, kullanılan malzeme kalitesi, orijinal ürünler kolay kolay deforme olmuyor, ayrıca kapakları sert ve mukavemeti yüksek kendiliğinden güzelce kapanıyor, havada kalmıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran koruyucu olunca kapak tam oturmuyor bence gerekte yok çünkü uzun süre kapalı olunca bir nevi kapak ekrana yapışıyor. Dot view eksi yönü bence kullanım zorluğu ve sağ kenarının çıplak kalması. Genel olarak memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bence al ya. 2 ay kullandım jelatini çok çizmedi ama ekranı baya tozlandırıyor. Ne olur ne olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.