Şimdi Ara

HTC OneM8 mi yoksa iphone5s mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iki telefon arasında kaldım. iOS kullandım hep şu anki telefonum iphone4s iyice eskidi. Telefon kasılmaları ve uygulamadan atmalar beni en çok çileden çıkaran sorundur. Telefonda oyun oynamıyorum. Facebook, internette surf, instagram ve Twitter yoğun olarak kullanıyorum. Sizce hangisini almalıyım? En az 4 yıl götürecek, sorunsuz, problemsiz bir telefon beklentim.
    Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC'nin artıları: Yükseltilebilir hafıza, efsane boomsound hoparlör, 1080p ekran, şık metal tasarım, android özgürlüğü,

iPhone'un artıları: Nisbeten daha iyi kamera, daha küçük

Not: 3 yıl iphone 4 kullandıktan sonra m7'ye geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerenturk -- 18 Temmuz 2015; 15:40:59 >
  • kendi isteklerine göre telefonu al. Bana sorarsan m8 alırım. Ama hangi amaçlarla kullanıyorsun telefonu. Uzun süre problem istemiyorsan iosdan dolayı iphone tercih edilebilir.
  • Bazen görüyorum telefonlarını karıştırırken donuyor, kasıyor. Yeni nesil androidlerde tekleme, donma gibi şeyler kalmadığını, dokunmatiğinin hassas olduğunu Söylüyorlar. Iphone kullananlar bilir dokunmatik gerçekten çok hassas ve klavyesi ile ekran küçük dahi olsa Hatasız rahat şekilde yazılıyor,, kullanılıyor.
    Andoride geçmekten bu yüzden bir korkum var. M7 sizce uygun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence m8 al hocam. m7 lolipop ile son güncellemesini aldı ancak m8'e Android M'de gelecek yüksek ihtimalle. m7 yeterli ancak m8 4 yıl kullanmak için daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
  • 16Kırmızı kullanıcısına yanıt
    Şu saatten sonra m7 alınmaz m8 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.