Yeni bir HTC P3600 aldım. Bazı konularda bilgi eksikliğim var. Bu telefona sahip bir arkadaş var ise bazı sorular sormak istiyorum. İlgilenebilecek olanlar cevap verirse sevinirim
kaça ve nereden aldın acaba hocam? bende bundan ya da p3300 almayı düşünüyorum da...
İngiltereden aldım. KDV hariç 350pound. Tavsiye ederim diyeceğim ama daha Push mail ve GPS'i kullanmayı beceremedim
bu modelde gps dahilimi?
nette baktim tam bi cevap bulamadim
quote:
Orjinalden alıntı: Hiverli
bu modelde gps dahilimi?
nette baktim tam bi cevap bulamadim
Bu modelde gps yok,gps li modeli p3300
Bu Modelde GPS var ama sadece Firmware Update yaparak aktif hale getirmen gerekiyor .Yeni Firmware direk linki asagiya veriyorum.Bu updatei yapinca P3600 daki GPS i kullanabiliyormussun.
Fabrika cikisi bu cihazin icinde gps alicisi var ama firmware hazir olmadigi icin heralde sonradan update yoluyla bu sekilde bir yönteme basvurdular .Bu PDA bende yok ama PDA nin satildigi bir cok yerde bu konudan da acikca bahsediliyor. Yani bu PDA da UMTS(3G) ile birlikte GPS alicisi da icinde.
Zaten verdigim linkte dikkat edersen rom update kisiminda bu konu acikca yazilmis ve altindada sadece bir tek sehir icin tomtom u da cekebiliyorsun.Yalniz bu programlarda IMEI kisitlamasi olabilir. Ozaman yeni Rom update icin garantin varsa PDA yi aldigin yere sormalisin garanti yoksa XDA developers de daha detayli bilgi sanirim kesin bulursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme