Şimdi Ara

HTC P3600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir HTC P3600 aldım. Bazı konularda bilgi eksikliğim var. Bu telefona sahip bir arkadaş var ise bazı sorular sormak istiyorum.
    İlgilenebilecek olanlar cevap verirse sevinirim

• kaça ve nereden aldın acaba hocam? bende bundan ya da p3300 almayı düşünüyorum da...
  • İngiltereden aldım. KDV hariç 350pound. Tavsiye ederim diyeceğim ama daha Push mail ve GPS'i kullanmayı beceremedim
  • bu modelde gps dahilimi?

nette baktim tam bi cevap bulamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hiverli

bu modelde gps dahilimi?

Bu modelde gps yok,gps li modeli p3300
  • Bu Modelde GPS var ama sadece Firmware Update yaparak aktif hale getirmen gerekiyor .Yeni Firmware direk linki asagiya veriyorum.Bu updatei yapinca P3600 daki GPS i kullanabiliyormussun.

P3600 icin HTC GPS FW Update

quote:

Orjinalden alıntı: dr.amon

quote:

Orjinalden alıntı: Hiverli

bu modelde gps dahilimi?

Bu modelde gps yok,gps li modeli p3300

• cıhazda GPS alıcısı olmadan boyle bırsey yapılabılmesı mumkun degıl. dıye dusunuyorum.. yınede olabılıyorsa ogrenmek ısterım..bır arkadasın da dedıgı gıbı sadece htc 3300 modelınde dahılı gps alıcısı bulunuyor.ben 3 ay evvel çin den almıştım htc 3300 u. 725 YTL tutarında çin parası ödemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fabrika cikisi bu cihazin icinde gps alicisi var ama firmware hazir olmadigi icin heralde sonradan update yoluyla bu sekilde bir yönteme basvurdular .Bu PDA bende yok ama PDA nin satildigi bir cok yerde bu konudan da acikca bahsediliyor. Yani bu PDA da UMTS(3G) ile birlikte GPS alicisi da icinde.

Zaten verdigim linkte dikkat edersen rom update kisiminda bu konu acikca yazilmis ve altindada sadece bir tek sehir icin tomtom u da cekebiliyorsun.Yalniz bu programlarda IMEI kisitlamasi olabilir. Ozaman yeni Rom update icin garantin varsa PDA yi aldigin yere sormalisin garanti yoksa XDA developers de daha detayli bilgi sanirim kesin bulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.