Bildirim
HTC re camera 'Yeni aksiyon kamerası' ön inceleme
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Astım hastalarının kullandığı ilaca benziyor.
-
-
Basur kontrolü için üretilmiş sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön inceleme bu şekilde yapılıyorsa ne demek gerek bilemedim doğrusu.
Bende teknoloji marketlerinden birine gidip a'dan z'ye bütün telefonlar için ön incelemeye yapayım bari. Yanlışım varsa lütfen düzeltin Ön inceleme telefonu sağa sola döndürüp arka planda konuşarak oluyor değil mi? -
Keşke tasarım daha güzel olsaymış ama kişiden kişiye değişir tabi.
-
marketlerdeki barkod okuyucular gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: relais
Bende teknoloji marketlerinden birine gidip a'dan z'ye bütün telefonlar için ön incelemeye yapayım bari. Yanlışım varsa lütfen düzeltin Ön inceleme telefonu sağa sola döndürüp arka planda konuşarak oluyor değil mi?
bi yanlışınızı düzelteyim
ürün piyasada yok, dediğiniz gibi teknoloji marketlere gidip inceleyemezsiniz..
sitedeki ön incelemeler genelde editörlerin katıldığı fuarlarda tanıtılan ürünlerin gösterimi oluyor. zaten bu "ön" inceleme. ne bekliyordunuz ki?
ha derseniz ki ben firmaların ürün tanıtım fuarlarına davetiye alıyorum, gideceğim bu şekilde bütün telefonlar için ön inceleme yapacağım, buyrun yapın izleyelim :))
-
250€ fiyata kesinlikle değmez.
quote:
Orijinalden alıntı: relais
Bende teknoloji marketlerinden birine gidip a'dan z'ye bütün telefonlar için ön incelemeye yapayım bari. Yanlışım varsa lütfen düzeltin Ön inceleme telefonu sağa sola döndürüp arka planda konuşarak oluyor değil mi?
Ne bos bir mesaj ya urun daha piyasaya cikmadi dolayisiyla teknoloji marketlerdede bulamassin ayrica donanimhaber herturlu cihazin detayli incelemelerini yapiyor kaldiki lansman gununde adamlar amerikaya gidip urunu ilk incelemesini yapmislar halen boyle incelememi olur diyorsunuz maksat muhalefet olsun bir isi iyi yaptiginizdan degil ya..
crayz helium uygulamasındaki efekti kendiliğinden veriyor sanırım mesut bey bi an alien dönüştü
leş bi fish eye efekti mevcut umarım kapatma seçeneği vardırki sanmıyorum berbat
-
Yabancı sitelerde 199$ olarak Amerika fiyatı söyleniyor bence Avrupa'ya da 199€ dan fazla olmaz tahminim 169€ TR fiyatı da 400? civarı olur bence
-
go pro artık rakipsiz değil.
-
Güzel ürün fiyat yüksek
-
Çok pahalı ve gereksiz. Madem aksiyon kamerası değil muhtemelen hızlı anları gopro gibi yakalayamayacak ve suya toza darbeye de gopro gibi dayanıklı olmayacak. Niye alınır ki o zaman bu? -
Aksiyon kameralarinda daha az ozellikleri olan ama cok kullanisli poloraid cube 100 dolar etiketiyle bir cok kullanicinin hosuna gidecek diye dusunuyorum en kisa zamanda incelemesini bekliyoruz.
Pahali
-
cok pahalı ürün görünüş olarak güzel ve nasıl bi görüntüsü var video bilmiyoruz fiat cok pahalı .tanıtım video güzel olmuş tşk
-
ASTIM ilacının yerini tutmaz
-
tipi gerçekten çok değişik olmuş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ea play pro fiyat
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- instagram yazı stilleri
- instagram kişisel hesaba geçiş
- telefonu webcam olarak kullanma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X