Şimdi Ara

HTC Sensation XE video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
100.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİYATI UYGUN ÇİFT ÇEKİRDEK TELEFOM İSTİYORUZ :)
  • @GrBzGrMz
    Sense dışında sizinle aynı fikirdeyim. Sense için ise; sadece hava durumu kilit ekranı bile telefondan zevk almanız için yeterli bir neden diyebilirim, kullanmadan bilemezsiniz.

@jibe
    EVO3D ile XE'ninkinden daha fazla.

@aycanata
    Hayırlı olsun, çok güzel bir telefon. ICS ve Sense 3.5(ya da daha yukarısı) geldiğinde çok daha hızlı olacak diye düşünüyorum. HD2 kullanırken hem Sense 3.0, hem de 3.5 kullanma şansım olmuştu, 3.0 çok kasıyor, 3.5 çok daha akıcı ve hafif. 3D ekranın zevki ise anlatılmaz, yaşanır zaten :)

Edit : Prophet zamanından beri pek çok HTC telefon ve dolayısıyla winmo ve android versiyon Sense arayüz kullandım, iki yıl HD2'den sonra şu an EVO3D kullanıyorum, kullanmadan Sense hakkında atıp tutanlardan değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacarslan -- 6 Ocak 2012; 17:21:54 >
  • Telefon alacağım zaman sensation ile s2 arasında kalmıştım kağıt üzerindeki verilere bakınca s2 daha iyi görünüyordu ama sense arayüzü olsun htc nin tasarımı olsun kasası olsun, beni daha çok kendine çekiyordu.Ekran kalitesi ne kadar fark edebilir ki dedim. İphone xperia arc s2 arasında ki fark kadardır en fazla dedim.Sensation ı yurt dışından geritmeye kadar verdim. Şansa da o gün arkadaşımda sensation gördüm.Ekran kalitesini görünce htc ne yaparsa yapsın bırak sense i ics yi win 7 koysa telefona bana aldıramazdı.Telefonun görüntü kalitesi fiyasko. O gün bu gündür s2 kullanıyorum.Teknolojiye verdiğim paraya sonradan pişman olmadğım nadir ürünlerdendir. :D
    Bunu niye mi anlattım htc beats audio, sense 1.5 ghz çift çekirdek falan güzel bir samoled yada retina koy ki satışların artsın.Alacak arkadaşlarda ilk önce telefonun ekranını canlı olarak görmeden sipariş etmesin.

• Bu telefonun sense arayüzüne bayılıyorum
  • HTC çok şık tasarımlara imza atmaya devam ediyor..

Ekran çözünürlüğü yetersiz geldi bana..
  • Sadece kulaklik koymakla olmaz bence bu is ,donanimsal olarak bir ses islemcisi koymasi lazim bana gore
  • Sadece kulaklik koymakla olmaz bence bu is ,donanimsal olarak bir ses islemcisi koymasi lazim bana gore
  • ben htc desire hd kullanıyorum. ekrandaki dokunmatikten tut canlılık olayı hiç rahatsız edici değil. S2 ve iphone4s kıyasladığımda.hatta aralarındaki farklı anlıycak kadar değil. Samsung markasını seven biri olarak s2 çok güzel telefon işlemçi olarak daha başarılı bir telefon ama ön arayüz olarak başarısız. Htc arayüz yönetimi Sense görsel olarak insanı çevbediyor. 2.0 ile 3 arasında dağlar kadar hız farkı oldu. hata 3.5 ile 3 arasında baya bir düzeltme hepsini kurup denedim. Telefonumum beğenmediğim 2 özelliği var oda dışarıya çıkardı ses çok az ve pil süresi daha uzun gitmesi gerekiyor(Şayet bu pil bütün telefonlar için geçerli). Beats ile ses sorunun halletmişlerdir diye umuyorum.

HTC bir de yazılım konusunda biraz daha hızlı olsa çok güzel olcak eski telefonlara üst sürüm yazılım yükleme konusundada.

Yeni telefon alacak olanlar bir öneri mart nisan aylarını beklemeleri çünkü htc bunlardan daha iyi en azından tegra 3 telefonları gelicek.

• quote:

Orijinalden alıntı: djx

Bu telefonun sense arayüzüne bayılıyorum

İlk başlarda herkez bayılır sonra telefonu aldığında kurtulmaya çalışırsınız.

Nedeni söyleyeyim.Telefonu 2.5 hafta senseli kullandım.Telefonu alıştıkça telefonu daha aktif kullanıyorsunuz.Sonra HTC nin koyduğu 768 ram size az gelmeye başlıyor.250-260 mb boş ram oluyor sense 3.0 arayüzlü sensation xe.Yani anlıyacağınız HTC senseli bir telefon en az 1.5 gb ram olmalı . Öteki telefonumun boş ram ide 250mb dı ne anladım ben ondan.(Cihazın markası huawei ideos x5) . Bir kere HTC telefonlarında stabilite denen olay yok.Bunun nedeni HTC sense.2 tane HTC telefonu kullandım.2 telefonda menüye girişlerinde ve kaydırmalarda kasıyor.İphone kullanan biri heralde HTC telefonlarını fırlatır o dereceSense güzel hoş ama hem telefonu kasar,hem ram i yer (250mb),hem bataryayı sömürür.(Bunun da nedeni HTC optimize edemiyor)HTc telefonu stabil kullanmak için custom romlara ihtiyac duyacaksınız.(Tabiki htc sensesiz ) Şunuda belirteyim telefonun pozitif yanı kulaklığı satınca para ediyor(160TL ye sattım)

İyikide yurtdışı cihaz almışım 2.5 hafta sonunda telefonu sattım.1170 e almıştım 1350 tl ye sattım.(Beyaz Renk)
    1100 e Galaxy SII aldım.1.5 ghz çift çekirdekmiş felan deyip kandık(Qualcomm un ayıbı) ama SII performansta çok rahat geçebiliyor.(Yağ gibi stabil Xe gibi rezalet değil ve dokunmatik hassasiyeti SII çok fazla önde)
    Xe nin önceki HTC lere göre 2 pozitif yanı var.1- kulaklık 2- batarya
    Haporlör az ses gelme sorunu devam ediyor.
    Birde dahili hafıza 4gb 1gb kullanılabilir.HTC telefonun maliyeti fazla olmasın diye her yerden kısıyor.Fiyata yansımıyor ama :):) Bilmem ne class kartlara kalıyor işin.

Bu arada Telefonun tasarımı 10 numara birde beyaz renk olunca süper duruyor.

NoT:Fanlar gelip eksileyecek büyük olasılıkla ama doğru olan bu beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 6 Ocak 2012; 12:32:50 >

• BENDE SAMSUNG S VAR HTC GECMEK İSTİYORUM AMA TEGRA 3 BEKLEMEK EN İYİSİ HERALDE
  • Tasarımı güzel hakikaten aması var performansı? Birde ram i az. Bataryası en kapasiteli htc telefonu galiba.
  • Aylardır bu telefonu bekliyordum ancak şu ram olayı yüzünden herhalde almaktan vazgeçeçceğim.... Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta google nexus alacağım....

Desire s telefonuma ne zaman 2.3.5 ve sense 3.0 güncellemesi geldi, telefon kasmaya ve sapıtmaya başladı...

BU telefonda sense 3.5 olsaydı her halde şu an kimse ram olayını yazmıyor olurdu...

Görüntü konusuna gelince, bu konu bence tamamen kişisel... S2 ve Note telefonlardaki görüntü yapay, gerçek görüntü değil... Ama görsel olarak çok güzel... Tamamen tercih meselesi, kimi onu sever, kimi bunu.... Zevk meselesi....

• Arkadaşlarlar herkes kendi bilgisine göre iyi yorum yapmışta.. Telefonun fiyatından hiç bahseden yok.. HB fiyatı 1849 TL, Vodafone fiyatı 1899 TL..

Her şey bir yana 1GB dahili hafızası olan telefona bu fiyat verilmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanozdm -- 6 Ocak 2012; 13:49:04 >
  • Yine malzemeden kısmış HTC. Olmamış...

Not: Beyazı çok şık
  • Kullanıcıya ayrılan toplam bellek alanı 512Mb şaka gibi :D
  • tvibu reklamını izlemekten videoyu izleyemedim yav su tvibuya klip cekseler iyi olur valla :)
  • şu HATİCE yi makyajlayıp makyajlayıp sunuyorlar.
  • İnceleme için teşekkürler..
  • arkadaşlar htc edge'in çıkmasını bekleyem mi yoksa bu teli alayım mı?
  • yönetici arkadaş bişey söyleyeceğim sana :)

beats audio özellikli telefonun ,
    özellikle beats audio üstüne basıla basıla üretilmiş telefonun
    kulaklık incelemesini neden 10 saniye tuttun ?

equalizer ayarlarından,
    bass mid tiz kalitesinden
    en düşük frekans tepkisinden bahsetmen hoş olmazmıydı ?

yakışmadı size
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.