Şimdi Ara

HTC Sensation XE video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
100.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden hala android 2.3.x i ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar... An itibari ile nexus s imde 4.0.3 yüklemiş bulunuyorum... şunu söyleyebilirim ki daha stabil çalışıyor... browser ı inanılmaz hızlı... söz verdiği gibi update i zamanında yayınlayan google a buradan saygılar...
  • Kullandığım N8, 680 MHz ARM 11 işlemcisiyle normal dvd kalitesinde avi ve mp4 leri geçtim 720p mkv blurayrip leri bile kesinti olmadan oynatıyor.

İnceleme de video oynatma performansı övülmüş ama bırakında o kadar oynatsın.

Önemli olan 1080p mkv leri oynatabiliyor mu?

İncelemede yüksek çözünürlüklerde takıldığı belirtilmiş. Bu donanıma sahip bir cihazın 1080p leride kusursuz oynatabilmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yine stereo speaker yok yine!

Stereo speaker bence cihaz üzerinde çok gereksiz. Hoparlörlerin kaltesi zaten sınırlı. Cihaz üzerinde Stereo olsa ne kadar fark edeceksin.

Bence hiç gerek yok.
  • Abi manyak mısınız ya gidin kim ne alıyorsa alsın ben htc'yi beğeniyorum htc aldım sen samsung beğeniyorsan git onu al,yok sense iyi değilmiş de yok ram azmışta oldu 4 gb ddr3 bellekte isteseydiniz,altı üstü telefon yani herşeyi yapacak olsa bu alet bilgisayarlara tabletlere ne gerek var abartmayın yani :) Ram az diyorsanız gidin iphone'a söyleyin o zaman 512 yetiyor mu yetiyor bu kadar, htc'de 768 mb uygun görmüş beğenmiyorsan almazsın olur biter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Kullandığım N8, 680 MHz ARM 11 işlemcisiyle normal dvd kalitesinde avi ve mp4 leri geçtim 720p mkv blurayrip leri bile kesinti olmadan oynatıyor.

İnceleme de video oynatma performansı övülmüş ama bırakında o kadar oynatsın.

Önemli olan 1080p mkv leri oynatabiliyor mu?

İncelemede yüksek çözünürlüklerde takıldığı belirtilmiş. Bu donanıma sahip bir cihazın 1080p leride kusursuz oynatabilmesi lazım.

aynen katılıyorum her seferinde yazıyorum nokia yı bilmem ve hiç sevmem (halen5800 kullanıyorum malesef) ama bu işlemcinin dediğiniz işleri aynen yapması gerekiyor ama hikaye şu da olabilir belki gerçekten işlemciler iyidir ama android yüzünden yük altında kalıyor olabilirler bu cebe belki wphone yüklense 2-3 kat daha fazla verim alınabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yine stereo speaker yok yine!

Stereo speaker bence cihaz üzerinde çok gereksiz. Hoparlörlerin kaltesi zaten sınırlı. Cihaz üzerinde Stereo olsa ne kadar fark edeceksin.

Bence hiç gerek yok.

kardeş ben 5800 kullanıyorum talafon berbat ama 1 tek olumlu yanı var o da sesi 2 tane hoparlörü var ve canavar gibi akustiği resmen duyuyorum başka bi telefonda bu güne kadar görmedim bunu ve kulaklık performansı da süper eğer öyle olamasa aldığımın haftasına parçalardım suırf ses olayı için idare ediyorum... çoğu laptopla kıyaslarsan stereo hoparlörlü 5800 çok çok yüksek ve kaliteli ses veriyo bence telefon için önemli olabilir...

• Benim almak istediğim bir telefondu ama fiyatı yüzünden incredible s aldım.

Sense 3.0 ve 2.3.5 android sürümü yüklü. Telefonda kasma falan yok şarjı gayet iyi gidiyor. Galaxy S, Xperia Arc kullanmış biri olarak Sense arayüzünün çok başarılı olduğunu ve fark yarattığını rahatlıkla söyleyebilirim.
  • Yeni modellerin gelmesi en çok evo 3d ve sensation modellerinin indirimine yaramış gibi görünüyor.

Yine de Galaxy Note 'u fiyatı ve boyutu yüzünden elediğimizde şu an için piyasada garantili olarak alınabilen en iyi komple paketi sunan telefon budur.

Samsung Galaxy S2 veya Sensation sahiplerinin değiştirmesi gereken yenilikler sunmasa da ben Evo 3d 'yi indirimdem almamış olsam bu telefonu tercih ederdim.
  • epic fail, ticari bir başarısızlık olarak kalacak. çünkü o kırmızı kordonlu kulaklığı eminim sırf kırmızı takıntısı yüzünden kullanmam diyenleri biliyorum. tabiki en baştan belli bir kitleyi kaybetti htc.
  • AKILLI telefon üretimi şuan baya artmış durumda her markada. Bu konuda HTC iyi işler başarmış durumda.
  • Htc yakın bir gelecekte pazarın büyük bir kısmını kontrol etmeye başlayacak bu açıkça görülüyor...Çok güzel bir telefona imza atmış eksiklerine rağmen piyasadaki bir çok akıllı telefondan iyi olduğu kesin.
  • HTC'nin ekranina camur atanlar SII nin yesile calan ekranini nasil begeniyor anlamak cok guc. O ekran gorunen hicbir resim dogal renginde degil.

Dersin ki; SII bu kadar ince, hizli, sIK yapmis, htc niye bu kadar agir telefon yapmis desen onu anlarim ama SII nin ekrani htcden daha iyi diyemezsin. Renkleri dogru gosteremiyorsa at cope.
  • wildfire s telefonumu sattım ama gönlüm yine htc den yana ne tavsiye edersiniz arklar.
  • @LegoLaSH

Ben 2 yıldır htc'nin cihazlarını kullanıyorum. Dhd ile basladım, sensation ile devam ettim. Geçenlerde galaxy note kullandım ve suan xe kullanıyorum. Senin bahsettiğin gibi kasma ile daha karşılaşmadım. Kesin samsüng fanısın belli. Ama şu bi gerçek şuan piyasada olan cihazların en kalitesilisi en iş görenini htc ve samsung üretiyor bu bir gerçek ama gelip bosuna sallamak bence gereksiz. Modern combat açık, HD Golf açık, commanda hd açık, şuan hala herhangi bir kasma yok cihazda. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Samsung yokken htc var idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 9 Ocak 2012; 9:23:00 >
  • O değilde samsung'un arayüzü htc'de olsun htc de roket gibi çalışıyor bomboş bildiğin klasik android arayüzü...Sense hiç olmazsa göze hitap ediyor insanlar bakınca vayyy telefona bak felan diyor,biride çıkmış sense böyle sense söyle saydırmış millette artılamış...
  • kılıf için pda teknoloji denen yer güvenli midir kılıf almak istiyorum xe ye fakat elden alınabilecek pek yer yok henuz ortada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

kılıf için pda teknoloji denen yer güvenli midir kılıf almak istiyorum xe ye fakat elden alınabilecek pek yer yok henuz ortada..

pda teknolojiden senation için kılıf ve asus tablet için kılıf aldım 2 günde teslim ettiler. Faturası ile beraber geldiler kesinlikle rahatça alışveris yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: caution

kılıf için pda teknoloji denen yer güvenli midir kılıf almak istiyorum xe ye fakat elden alınabilecek pek yer yok henuz ortada..

pda teknolojiden senation için kılıf ve asus tablet için kılıf aldım 2 günde teslim ettiler. Faturası ile beraber geldiler kesinlikle rahatça alışveris yapabilirsiniz

teşekkürler bi sorum daha olacak..sesli mesaj algılama yani konuşulanı telefonun kendi yazması nasıl oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

@LegoLaSH

Ben 2 yıldır htc'nin cihazlarını kullanıyorum. Dhd ile basladım, sensation ile devam ettim. Geçenlerde galaxy note kullandım ve suan xe kullanıyorum. Senin bahsettiğin gibi kasma ile daha karşılaşmadım. Kesin samsüng fanısın belli. Ama şu bi gerçek şuan piyasada olan cihazların en kalitesilisi en iş görenini htc ve samsung üretiyor bu bir gerçek ama gelip bosuna sallamak bence gereksiz. Modern combat açık, HD Golf açık, commanda hd açık, şuan hala herhangi bir kasma yok cihazda. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Samsung yokken htc var idi

Ne Fanı kardeşim doğru olan bunlar. Desire S den Huawei ideos x5 e geçtim.Sonra Sensation XE den Galaxy SII ye geçtim.Kimse bana gelipte HTC nin android telefonları kasmıyor diyemez.Hele Desire S modeli sense 3.0 da inanılmaz derecede zorlanıyor.Birde dokunmatik hassasiyeti var.Dokunmatik hassasiyeti iphone a en yakın kullandığım cihazlar arasında ideos x5 ve galaxy SII var.Sen hiç xpa developers forumuna göz atmıyorsun anlaşılan.HTC romunuda sensesinide optimize edemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Cihazda hiç bir kusur yok yazılımda sorun anladınmı ?HTC telefonlarına custom romu attımı telefon şaha kalkıyor anlatabildim mi ? Siz telefonları kasınca görmezden gelirseniz yazamamanız normal.Ben ilk baş telefonun stabilitesine bakarım.Samsung galaxy SII de şuan mevcut dediğim stabilite.İlerde Android 4.0 ile ne olur bilinmez.Kasarsa satarız zaten yurtdışı alıyorum cihazları zarar etmiyoruz. Bu arada HTC nin pda larını kullandım 2007 ye dayanır .

Bir çok android kullanıcısıda benimle aynı fikirde . Biz siz doğrusunuz herkez yalan söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 9 Ocak 2012; 14:01:35 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.