Şimdi Ara

HTC Sensation XE video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
100.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sensation var 1.2Ghz, pil dayanmıyor. 1.5Ghz ile pil sorununu nasıl çözdüler bilmiyorum. En son 2800mAh pil alarak çözdüm pil işini :D
  • Kaan Bey,

Cihazları test ederken beraberinde gelen kulaklıkların kalitesinden ve cihazı kulaklık ile olan ses kalitesinden bahsederseniz seviniriz.Hoparlör kalitesine değiniyorsunuz fakat insanlar %90 cihazları kulaklık ile kullanıyorlar.
  • Tasarım olarak çok güzel fakat donanım olarak öyle değil.
  • @salvation11

Hocam neden kasıyorsun bu kadar :) Boşver bassın kim eksi basıyorsa, belli ki senin gibi düşünmeyenler de var :)
    Sen de katılmadığın yorumlara eksi bas, katıldıklarına artı bas, rahatla :)

Not : Ben eksilemedim vallahi, eksileme hemen :)
  • @salvation11

Belli :D
  • Birgün DH Test merkezine gizlice girip o yeşil oyunca arabayla askeri çalıcam.Foto testi yapamıyacaksınız :)
  • evo 3d ile mukayese yapın nerdeyse aynı (ekranlar qhd+4.3 inc, gpu aynı, işlemci neredeyse aynı çift çekirdek)
    ama neredeyse 2 kat fiyat farkı var + olarak evo 3d de ram 1gb

ne anladım bu işten(hııı beats audio vardı dimi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

İdeos x5 te bile 2gb

koptum:)
    DAHA DÜNYA ÜZERİNDEKİ HİÇ BİR TELEFONDA 2 GB RAM YOK Kİ HUAWEİ IDEOS X5 TE OLSUN
    Gece gece güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti545

quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

İdeos x5 te bile 2gb

koptum:)
    DAHA DÜNYA ÜZERİNDEKİ HİÇ BİR TELEFONDA 2 GB RAM YOK Kİ HUAWEİ IDEOS X5 TE OLSUN
    Gece gece güldüm

Arkadaş dahili depolama kapasitesinden bahsediyor.xe 1gb ideos x5 2gb kullanabilir depolama alanı sunuyor. Kopmana gerek yok
  • bence hala galaxy note piyasada lider.
  • inceleme için teşekkürler
  • htc güzel telefonlar üretiyor ama bana göre android işi batırıyor arayüz filan koy adam gibi wphone ... android olmasa almayı düşünebilirdim... bu arada o kulaklıklarla ilgili başka sitelerde garip tartışmalar var biri en az 400 tl eder diyor birisi 100 tl zar zor eder diyor.. bazısı müzik performansını denemiş 5 para etmez övdükleri kadar iyi değil diyor anlamadım gitti kim haklı... istanbul da bulunduğum yerde de öyle kolay kolay hiç bi telefonu test ettirmiyorlar ama ses kalitesini cidden merak ettim doğrusu... ayrıca bu parayı bi cep telefonuna hayatta vermem normal bi cep telefonu alsam + iyi bi mp3 çalar + iyi bi foto makinesi toplamda aynı fiyata daha fazla verim alırım normal bi cep telefonu 300 tl desen bi tane ıpod alsam 600 de eder 900 geriye 900 tl kalır ki bu aletin kamerasından kat kat daha iyi bi foto makinası alırım her işimi görürüm... sırf hepsi bi arada diye performanstan kısıp bi dünya para vermem ben benim görüşüm budur yani bazılarına mantıksız gelebilir ama bu özelliklerin bi arada olması telefon için + dır sattırır ama sen kulaklık koydum diye 1800 tl ye telefon satarsan bi tarafımla gülerim :)) bu htc için değil tüm markalar için geçerli...

• daha önceden iphone 3g kullanmışlığım var aldım bu telefonu ve iphone nın verdığı dokumatiklik bunda yok sattım dırek
  • quote:

Orijinalden alıntı: wustti

htc güzel telefonlar üretiyor ama bana göre android işi batırıyor arayüz filan koy adam gibi wphone ... android olmasa almayı düşünebilirdim... bu arada o kulaklıklarla ilgili başka sitelerde garip tartışmalar var biri en az 400 tl eder diyor birisi 100 tl zar zor eder diyor.. bazısı müzik performansını denemiş 5 para etmez övdükleri kadar iyi değil diyor anlamadım gitti kim haklı... istanbul da bulunduğum yerde de öyle kolay kolay hiç bi telefonu test ettirmiyorlar ama ses kalitesini cidden merak ettim doğrusu... ayrıca bu parayı bi cep telefonuna hayatta vermem normal bi cep telefonu alsam + iyi bi mp3 çalar + iyi bi foto makinesi toplamda aynı fiyata daha fazla verim alırım normal bi cep telefonu 300 tl desen bi tane ıpod alsam 600 de eder 900 geriye 900 tl kalır ki bu aletin kamerasından kat kat daha iyi bi foto makinası alırım her işimi görürüm... sırf hepsi bi arada diye performanstan kısıp bi dünya para vermem ben benim görüşüm budur yani bazılarına mantıksız gelebilir ama bu özelliklerin bi arada olması telefon için + dır sattırır ama sen kulaklık koydum diye 1800 tl ye telefon satarsan bi tarafımla gülerim :)) bu htc için değil tüm markalar için geçerli...

SEN simdi internete girmek icin bide laptop alirsin
    oyun oynamak icin de ps2 alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beats audio yu bilen bilir htc bambaska bir telefon yapmis sense .3.5 veya ics le bu telefon ucak olur.d
  • @2101
    SEN simdi internete girmek icin bide laptop alirsin
    oyun oynamak icin de ps2 alirsin

-----------------------------------------------------------------------

sırf yorum yapmak için yorum yazmayın şuraya teknoloji hakkında biraz bilgin olsa şu yorumu yazmassın

1-zaten yorumumda yazmışım bi kaç alet taşımak benim için sorun değil sırt çantasıyla geziyorum sürekli tek alet taşımak için bu parayı bu performansa BEN vermem dedim...

2-yukarıdaki yazdığım cihazları internetten bul bi oku özelliklerini filan mesela ipod ile sesli görüşme dışında bu telefonla yapabildiğin kalan herşeyi yapabilirsin (ayrıca bi cihazların oyun kalitesi beni tatmin etmiyor sadece oyalanmak için bakarım arada onun dışında dediğin gibi ps değil ama xbox kullanıyorum)

3-en besit olarak 1 adet telefon ve ıpod un fiyatı 300+600 desen 900 i gelir ki 1000 tl kar ederim ve 1000 tl kara karşılık tek olumsuzluk ince bi ıpod u cebimde taşımak olur bu benim şahsi görüşüm bu cihaz çok pahalı ama sizin gibiler sağolsun alan olunca dayayabildikleri kadar dayıyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: salvation11

Ben en çok samsung ve apple a güvenirim diyer markalara güvenim çok az zaten adam akıllı iki marka var nokia desen teklonojiden haberi yok diyerleride ayrı telden yani hiççç risk almaya gerek yok Samsung yada Apple alın arkanıza bile bakmazsınız :D

Evet diyer
  • Kulaklığı yeter :D
  • Yine stereo speaker yok yine!
  • bırakın kötü yorum yapanlar allah aşkına tamam bu fiyat fazla ama bunun nedeni telefon üreticileri değil türkiyedir..vergileri bi hesaplayın ve çıkarın telefon ne kadar oluyor..ayrıca bu telefon dünyada değil ama türkiyedeki en iyi telefon tarafsız olun inanın o kadar araştırdım ki..ram ine takılmayın belli bi süre kullandıktan sonra baktınız olmuyo custom rom yükleyin halledin bataryası da harika böyle bi telefon için.düşünmeden alın.(htc orta asya avrupa sorumlusu :P )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.