Ram 768 olduğu sürece fark yarattığı söylenemez. Incredible S'imle Shadowgun, NFS Shift ve Brothers In Arms başta olmak üzere birçok oyunu bitirdim. Tek çekirdek olmasına rağmen etkileyici performans alabiliyorum zaten. Bir de paraya kıyıp sağlam bir kulaklık alındıktan sonra Beats Audio'nun da bir anlamı kalmıyor. Sonuç itibariyle Sensation XE etkileyici olmakla birlikte HTC bunu zaten yapmıştı diyor, saygılar sunuyorum.
Dr. Dre Beatsaudio kulaklık hediyesiyle yepyeni HTC Sensation XE ilk kez ve sadece Vodafone'da!
Yeni HTC Sensation XE'ye 24 ay taahhütle faturalı tarifenize ek ayda 61 TL'den baslayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
Üstelik Dr. Dre Beatsaudio kulaklığın keyfini çıkarmanız için şimdi Vodafone'dan 1000 şarkı hediyesiyle müziğiniz hep yanınızda!
Cihaz özellikleri: Android işletim sistemi 1,5 GHz çift çekirdekli işlemciyle süper hızlı internet deneyimi 4.3 inç qHD ekran ve 8 MP kamerasıyla HD kalitesinde çekim Daha fazla müzik deneyimi için daha uzun batarya ömrü
Hediye verilen Dr. Dre Beatsaudio kulakiçi kulaklıklar ile Mükemmel akustik performans
Telefon hakkında Android işletim sistemi 1,5 GHz çift çekirdekli işlemci 4.3 inç qHD ekran 8 MP kamerasıyla HD deneyimi Daha fazla müzik deneyimi için daha uzun batarya ömrü Dr. Dre Beatsaudio kulaklıklar ile Mükemmel akustik performans
Telefonun Özellikleri 3G : 14.4 Mbps HSDPA bağlantı hızı / HSUPA 5.76 Mbps 2G Frekans Bandı 850/900/1800/1900MHz 3G Frekans Bandı : HSDPA 900 /2100 Ekran boyutu: 4.3 inç İşletim sistemi: Android v2.3 Bağlantı: Wireless (Wi-Fi 802.11b/g/n), Bluetooth® 3.0 /DLNA İşlemci Hızı: 1.5 GHz dual core Uygulama Kaynağı: Android Market Radio: Stereo FM Radyo Kamera : 8 megapiksel, autofocus,LED flash Ön Kamera: Ön Kamera Navigasyon: Dahili GPS ve aGPS desteği Dahili/Harici Hafıza: 768 MB RAM/4 GB ROM / 32 GB micro SD kart desteği Boyutlar: 126.3x 65,4x 11.3 mm Ağırlık 151gr (pil ile birlikte)
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Ben htc sensation xl almayı düşünüyordum ama xe'nin xl'ye göre hafıza çoğaltabilme,çözünürlük ve 1,5 ghz'den dolayı kararsız kaldım.Ama xl modelinin de biraz daha büyük ekranı ile avantaj sağlıyor.Sizce hangisi arkadaşlar xl'mi xe'mi?
Bu soruya cevap yok mu ya aynı durumda bulunuyorum yardım lütfenç. Ama bildiğim kadarıyla ikisi de 1,5 ghz ama XE çift XL tek çekirdek.
arkadaslar benim bu sorum olucak , 4gb dahili hafiza deniyor ama 1gb kullandiriyor bu ne anlama geliyor 3 gb kullanilamiyacakmi hic
quote:
Orijinalden alıntı: Nightmare70
O değilde samsung'un arayüzü htc'de olsun htc de roket gibi çalışıyor bomboş bildiğin klasik android arayüzü...Sense hiç olmazsa göze hitap ediyor insanlar bakınca vayyy telefona bak felan diyor,biride çıkmış sense böyle sense söyle saydırmış millette artılamış...
Sense mukemmel bir arayuz samsung ace kullanan arkdasim var elime aldim teli nasil desem cok yavan geldi arayuzu
arkadaslar ben aldım kullanıyorum urun pahalı olmasa cıdden guzel ama ben beats ozellıgıne bayıldım.. ama htc cıdden cok pahalı
Benimde kafam çok karışık rusyadayım türkiyeye göre 200 lira gibi daha düşük bende cok kararsız kalıyorum sensationun xe albenisi daha fazla işlemci cok iyi ram düşük beni tatmin etmemesinden korkuyorum samsung değilde ıphone arasında kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar ben samsung ve htc hiç kullanmadım.yorumlarınızın hepsini okudum.çok değerli bilgiler veriyorsunuz.bende bu ara iki telefon arasında kaldım.fakat burada çok güzel 2 video var.ilk testte samsung görüntü kalitesi etc den daha iyi gibime geldi.hızları arasında samsung daha iyi gibi.fakat 2.testte htc nin video çekimi daha iyi gibime geldi.renkler daha canlı ama videoyu objelere yaklaştırınca samsung daha net çekiyor..sizlerde bir inceleyin isterseniz.
telefonu 1,5 aydır kullanıyorum tek şikayetim şarj diğer bütün her şeyi beni tatmin ediyor.
HTC söz verdiği gibi bugün, Sensation ve Sensation XE akıllı telefonları için Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich versiyonunu ve HTC Sense 3.6 kullanıcı arayüzünü taşıyan güncellemesini dağıtmaya başladı
ben htc senseatııons xe yı avrupadan almıstım yaklasık 3 ay once ..telefonum 2 gundur kulaklıgında bı problem yasıorum.telefonda bulunan muzıkleı kulaklıkla dınleyemıoorum ama radyo yu acınca kulaklıktan ses gelıo bıde kulaklıkla konusmada yapamıorum..acaba neden oluyordur yardımcı olursanız cok sevınırım..
quote:
Orijinalden alıntı: el_diego
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri Ben htc sensation xl almayı düşünüyordum ama xenin xlye göre hafıza çoğaltabilme,çözünürlük ve 1,5 ghzden dolayı kararsız kaldım.Ama xl modelinin de biraz daha büyük ekranı ile avantaj sağlıyor.Sizce hangisi arkadaşlar xlmi xemi?
Bu soruya cevap yok mu ya aynı durumda bulunuyorum yardım lütfenç. Ama bildiğim kadarıyla ikisi de 1,5 ghz ama XE çift XL tek çekirdek.
en iyisi corolla xei..
arkadaşlar çok uzun zamandır araştırıyorum 1000-1500 tl arası bişey düşünüyorum şuan aklımda s2 yada xe var sizce hangisini almalıyım? bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka neler var
internette gezmedigim site girmedigim yorum fanlar kalmadı her yerde her sekilde htc nin üstünlügü kabul edilmiş rami bence gayet yeterli telefonda kalkıpta bilgisayardaki performansı beklemezsen kaldıki bu telefon yani fiyatı ise gayet normal diger sınıfndakılere göre özellikleri beşe beş kulaklık bir harika ıphone 4 ve 4s kullandım inanın htc onlarla kafa kafaya kimse ıphondaki donmalardan bahsetmiyor gerçekçi ve öbjektif olalım egerki düşünen arkadaslarım varsa siddetle tavsiye ederim heleki su anda fiyatı 1175 lira iken :)
Şarjım çok geç doluyor htc sensation xe 1520 mah batarya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme